English version
EN version ROmedic Cabinete medicale Iasi Cabinete Sexologie Sexologie Iasi

Sa vorbim despre tratamentul psoriazisului

Sa vorbim despre tratamentul psoriazisului
Autor: Psoremiss

 Exista multi factori in viata noastra , care ne produc probleme , griji si la care trebuie sa invatam sa facem fata ..

 

Pe langa stresul cotidian datorat nevoilor zilnice , apar divese probleme de sanatate si multi dintre noi ne confruntam cu neplacerile acestei boli psoriazis. Studiile recente arata ca aproximativ 3% din populatie se lupta cu aceasta afectiune .

 

Clinica Psoremiss , face patre dintr-un lant international de clinici , care a deschis de 18 ani si in Romania , accesul la acest tratament modern pentru psoriasis , in cele 14 filiale in marile orase din Romania ( www.psoremiss.ro )

 

Acest tratament a fost obtinut in urma unor cercetari aprofundate , necesare din cauza ineficientei metodelor de pana acum (in marea lor majoritate cu continut de corticoizi ) .

 

Folosirea corticoizilor potenti in psoriazis , producea la inceput o aparenta vindecare rapida , dar aceasta era mai mult o solutie cosmetica pentru pacient , intrucat in timp , ajungea la dependenta si ineficienta.

 

Metoda folosita de Clinica Psoremiss - nu foloseste corticoizi

 

Bazati pe miile de cazuri de tratare a psoriazisului in clinicile Psoremiss , specialistii dermatologi ofera aceasta metoda cu rezultate exceptionale. In urma acestui tratament , pacientii care inainte , pierdusera speranta stapanirii bolii , au considerat acest tratament un “miracol “ , reluindu-si pe deplin viata normala

 

In clinica Psoremiss medicii curanti , sunt specialisti dermatologi , care ofera in functie de caz solutia optima si care supravegheaza permanent evolutia fiecarui pacient .

 

Tratamentul oferit de Clinica Psoremiss ,ajuta la o curatare rapida , optima sau reduce considerabil severitatea leziunilor, cu remisiune pe lunga durata . Nu exista riscul dependentei ,cremele necontinand cortizon .

 

Cremele contin o lotiune pe baza de extracte de la Marea Moarta , la care s-au adaugat extracte naturale cu efecte antibactericide , antifungice si antiinflamatorii .

 

Psoriazisul este o boala cronica ,care evolueaza in pusee (apare si dispare ), dar un tratament incorect poate duce la o prezenta permanenta a leziunilor pe corp .

 

Trebuie sa stiti ca aceasta afectiune poate debuta la orice varsta si poate imbraca diferite forme clinice , unele reprezentand un adevarat handicap.

 

Impactul bolii este amre e deoparte componeneta psihologica este importanta , in timp , pacientul devine anxios , lipsit de incredere in propria persoana, pierzind apetitul pentru bucuria vietii: iar pe de alta parte , poate exista si o componenta functionala , daca boala afecteaza palmele,

talpile si diferite articulatii.

 

Deci, trebuie sa considerati ca ,daca exista o problema este mai bine sa te ocupi de ea imediat si sa nu o ignori. In orice caz, problema nu va disparea de la sine si este pacat pentru fiecare zi care trece.

 

Acum, Clinica Psoremiss va ofera o solutie !

Promisiunea da a va intoarce la linistea vietii anterioare , este facuta prin noutatea acestui tratament si profesionalismul medical !

 

Clinica Psoremiss Iasi 0232/265551

www.psoremiss.ro

 

 
Programare