ROmedic Cabinete medicale Alba Iulia Cabinete Medicină alternativă și naturistă Medicină alternativă și naturistă Alba Iulia

Anunțuri & noutăți

04-01-2021

Ghid practic de dezvoltare personală

Ghid practic de dezvoltare personală
Preț: 60 RON
Ghiduri practice DE DEZVOLTARE PERSONALĂ

1. Ghid practic de dezvoltare și transformare personală
"Împlinește-ți destinul! Tehnici NLP aplicate".

Unul dintre cele mai complexe și eficiente ghiduri de dezvoltare personală!
Vei învăța și vei parcurge următoarele capitole/lecții:

1. Autocunoaștere și automotivare. Ești capabil/capabilă și poti! Mai trebuie doar să o crezi!
2. Principiile dezvoltării personale
3. Schimbarea stării emoționale cu ajutorul ancorelor (declanșatorii emoționali)
4. Crearea unei stări mentale favorabile
5. Conștient și subconștient
6. Resursele tale interne sunt infinite!
7. Cum folosim subconștientul în favoarea noastră, în mod conștient?
8. Conflictele interne și echilibrul emoțional
9. Joacă-te de-a Walt Disney!
10. Poți să ajungi acolo unde îți dorești!
11. Cel mai important om pentru tine ești chiar tu! Ai curajul de a te pune din nou pe primul loc!

De acum vei avea toate instrumentele necesare pentru a-ți îndeplini destinul. Știi cine ești, care sunt prioritățile tale, esti stăpân pe emoțiile tale, atât cele pozitive cât și cele negative, poți să rămâi obiectiv și stăpân pe tine în orice situație, știi să folosești subconștientul în favoarea ta și să atragi tot ceea ce este mai benefic pentru tine, poți să pui în aplicare planurile tale de viață pentru indeplinirea dorințelor. Toate acestea fără a te gândi că sunt sortite eșecului. Poți să ajungi acolo unde îti dorești!
Ești propriul tău stăpân, ești puternic și încrezător, motivat și echilibrat!

Costul ghidului este de 60 lei + transport. Comanda ghidul pe www.nlp-reiki.com sau la 0747-080239 si il primesti acasă, prin poșta sau curier, cu plata ramburs!

Alege să cumperi acest ghid chiar astăzi și să-ți transformi viața ta și a celor dragi în bine! Împlinește-ți destinul!

Autor: Ioana Lavinia Baciu, NLP Master-Practitioner, licențiat în Drept și Stiinte Economice, masterat Dreptul Afacerilor, Auditor & Trainer în Sisteme Integrate de Management, radionic master, reiki practitioner, specialist în tehnici terapeutice de eliberare emoțională.

2. GHID PRACTIC DE DEZVOLTARE PERSONALĂ:
"Radionică mentală și împlinirea dorințelor"

Ghid practic de dezvoltare și transformare personală

“Radionică mentală, legea rezonanței, împlinirea dorințelor, radionică spirituala grafică!” - tehnici mentale de motivare, stabilire obiective și activare a puterii subconștiente! Tehnici radionice spirituale de influențare pozitivă a situațiilor de viață și de manifestare a dorințelor! Înscrieri la 0747-080239. Cost 290 lei/persoană. Este un curs 1 la 1, fără conectare la aplicații și platforme online.

Atrage în viața ta prosperitate, fericire și echilibru! Îți vei conduce de acum viața personală, cariera sau afacerile spre împlinirea dorinețlor si spre succes!
Cursul se adreseaza persoanelor care doresc sa se dezvolte personal, să-și dezvolte abilitatea de a lucra cu subconstientul, persoanelor care doresc o viață mai bună din punct de vedere al sanătății fizice, mentale și emoționale, care doresc să atragă în viața lor prosperitate și relații personale și profesionale optime.

Beneficii:

-Vei învăța să îți stabilești cu claritate obiectivele și acțiunile menite să îți ghideze parcursul spre prosperitate, echilibru și succes!
-Vei învăță tehnici de automotivare și de depășire a obstacolelor de care ești constient sau nu.
-Vei înțelege puterea subconștientului și a afirmațiilor pozitive menite să atragă tot ceea ce ți-ai propus pentru viața ta personală, cariera, relațiile sau afacerile tale.
-Vei face cunoștință mai apoi și vei învăța să folosești diferite grafice din geometria sacră (pentagrama, cercul, floarea vieții, anthkarana, rombul Servranx etc), precum și folosirea pendulului "magic".
-Vei învăța cum se foloseste un grafic radionic din geometria sacră și cum poți să transmiti cu ajutorul energiei emise de acesta, diverse influențe pozitive asupra situațiilor personale de viață sau pentru a-i ajuta pe cei dragi. Vei deveni astfel mult mai puternic în decizii și acțiuni, vei acționa și vei gândi precum cei pe care i-ai crezut până azi adevarați magicieni.

La sfârșitul parcurgerii acestui ghid vei ști să canalizezi forța mentală, energia personală și universală astfel încât sa atragi tot ceea ce este mai benefic pentru tine, spre binele tău superior și al celor din jurul tău!

Acest ghid se adresează oricărei persoane care dorește să se dezvolte spiritual, să cunoasca și să folosească legea atracției universale, legea rezonanței si tehnicile energetice radionice, spre manifestarea rapidă în viața de zi cu zi a dorințelor de sănatate, prosperitate, fericire, relații armonioase și succes, persoanelor din corporații și firme, care doresc sa-și dezvolte capacități sporite de lucru și management, oricăror persoane care doresc sa-și schimbe în bine viața personală și profesională!
Acest ghid este un produs furnizat de NLP & REIKI SOLUTIONS.

Costul ghidului este de 60 lei + transport. Comanda ghidul pe www.nlp-reiki.com sau la 0747-080239 si il primesti acasă, prin poșta sau curier, cu plata ramburs!

Autor:
Ioana Lavinia Baciu, Radionic master-trainer, NLP master practitioner, maestru reiki.
Informații și înscrieri la tel: 0747-080239 sau horareiki@gmail.com sau pe www.nlp-reiki.com/cursuri-dezvoltare-personala

3. GHID PRACTIC DE DEZVOLTARE PERSONALĂ:
Dasește-ți partenerul ideal!"-ghid practic pentru atragerea marii iubiri

Există un Făt Frumos și o Ileana Cosânzeana pentru fiecare!

Ești într-o relație sau cauți un partener/parteneră pentru o relație stabilă? Vrei să înțelegi de ce unele lucruri nu merg chiar așa de bine între voi? Poate te gândești că este timpul să stii ce vrei cu adevărat de la partener și ce vrei tu de fapt să-i oferi. Așteptările tale sunt și ale ei sau ale lui? Comandă acest ghid deosebit și învață cum să începi și apoi să dezvolți o relație de încredere, armonie și iubire!

- Învață strategii cheie menite să întărească relațiile și sa le mențină incitante și pline de viață;
- Învață să fii autentic și original în toate relațiile tale personale și profesionale;
- Învață să faci față provocarilor inevitabile care apar în relațiile tale;
- Învață cum să comunici mult mai eficient cu alte persoane;
- Învață sa-ți alegi mult mai eficient parteneri pe termen lung;
- Învață cum să atragi si să construiești încrederea celorlalți în tine;
- Învață cum să recunoști semnele care arată ca o relație nu functionează;
- Învată să elimini neîntelegerile înainte ca acestea să apară;
- Învață să îmbunatățesti calitatea relațiilor tale intime, sociale și profesionale;
- Învață cum să construiești relații puternice și pozitive;

Costul ghidului este de 60 lei + transport. Comanda ghidul pe www.nlp-reiki.com sau la 0747-080239 si il primesti acasă, prin poșta sau curier, cu plata ramburs!

Autor: Ioana Lavinia Baciu, NLP master-practitioner, radionic practitioner, maestru reiki.
Înscrieri la tel: 0747-080239, e-mail: horareiki@gmail.com sau comandă cursul pe www.nlp-reiki.com/cursuri-dezvoltare-personala
04-01-2021

Carte "Raza vindecătoare" - Ghid practic de vindecare cu bioenergie

Carte "Raza vindecătoare" - Ghid practic de vindecare cu bioenergie
Preț: 60 RON
Cea mai nouă și mai profundă tehnică terapeutică energetică! Mulți oameni s-au vindecat doar citind aceasta carte!!! E rândul tău!!!

RAZA VINDECĂTOARE, autor: Horațiu Flaviu Baciu

Bine ai venit în lumea magică a razelor vindecatoare! În calitate de maestru fondator al tehnicii energetice alternative „Raza vindecatoare” te invit cu drag să citești această carte, acest ghid complex de lucru cu energia universală. După aproape 11 ani de la revelația razelor magice, ani de practică, meditație și studiu, în anul 2018 am reușit să dezvolt tehnica de vindecare holistică și protocolul de autotratament (21 de poziții de tratament), pentru ca oricine va citi această carte să poată accesa cu ușurință razele magice vindecătoare, să-și poată îmbunătăți starea de sănătate fizică și mental-emoțională și, evident, să-i poată ajuta și pe cei dragi să o facă. Odată cu această carte, vom auzi la nivel global de mult mai puține migrene, dureri de oase, mușchi sau articulații, iar coloana vertebrală umană va fi din ce în ce mai sănătoasă și mai dreaptă. Am convingerea că această carte va contribui la reușita revoluției actuale în domeniul medicinei energetice.
Cartea prezintă, pe lângă multe alte noutăți, un exercițiu meditativ de unire a minții cu inima si cu plexul solar, exercițiu la îndemâna oricui va dori să atragă razele magice vindecătoare și să le folosească în scop terapeutic sau estetic. În acest sens nu vor fi necesare acordaje sau ritualuri de inițiere realizate de către alte persoane sau alți maeștri ai diverselor arte terapeutice! Oricărui cititor al cărții îi va fi foarte ușor să-și elibereze singur propriul vindecător care zace latent în adâncurile ființei sale. Spre finalul cărții am descris și câteva tehnici de energizare și reașezare a țesutului conjunctiv (fascia) în scop estetic. Tehnicile prezentate au darul de a remodela corpul și a reda pielii elasticitatea necesară unui aspect estetic de grație. Nu în ultimul rând, cartea are și o importantă componentă motivațională, susținând ideea că, în orice situație, trebuie descătușată și întărită încrederea pe care trebuie să o avem în noi înșine, în mentalul nostru intuitiv și în corpurile noastre fizice. Trebuie să avem curajul de a studia mai mult și a ne detașa de convingerile limitative autoimpuse sau impuse de către societate cu privire la atingerea unei vieți armonioase și fericite.
Întrebările precum “cine sunt?”, “de unde vin?” și “încotro merg?” vor fi practic inexistente, iar conștiința individuală, impulsionată de mintea intuitivă, trecută prin simțirea inimii și fixată echilibrat în plexul solar, va cânta din nou o mantră perfectă ce se va auzi limpede în întreg Universul: “Eu sunt!”
Îți vei mulțumi că ai avut inspirația să citești această carte, îți vor mulțumi cei dragi. Generațiile care vin după noi îți vor mulțumi cu siguranță pentru faptul că te-ai adăugat la efortul zilelor noastre de a-i scuti pe ei de suferințe pe care noi le-am experimentat. Nu în ultimul rând, îți mulțumesc eu, pentru că ai curajul de a repune în mișcare acest dar care a fost, este și va fi întotdeauna prezent împreună cu noi și pentru noi: darul razelor magice vindecătoare! Îți doresc să ai parte de o viață plină de sănătate, bucurie, prosperitate și succes!
Cartea poate fi comandată pe www.nlp-reiki.com/raza-vindecatoare sau la tel: 0747-080238
28-12-2020

Curs Reiki, inițiere la distanță

Curs Reiki, inițiere la distanță
Preț: 200 RON
NLP & REIKI SOLUTIONS vine in intampinarea celor care isi doresc sa invete de la distanță tehnica bioenergetică Reiki traditional japonez (Reiki Usui Ryoho) – tehnica de relaxare, echilibrare si vindecare cu energie universală.

Pachete promoționale cu reducere!
1. Pachet promotional “Practician reiki” (gradele I si II): 300 lei (reducere de 100 lei față de achizitionarea separată)
2. Pachet promoțional "Maestru-practician reiki" (gradele I, II și III): 500 lei (reducere de 200 lei față de achiziționarea separată)
3. Pachet promoțional "Maestru-profesor Reiki" (gradele I, II, II si IV): 700 lei (reducere de 300 lei fața de achizitionarea separată);

Cu siguranță ai auzit de beneficiile exceptionale ale tratamentelor reiki, dar inca nu ai avut posibilitatea sa participi la un curs specializat. Motivele sunt diferite: poate ca in localitatea ta de domiciliu nu a ajuns (si poate nu va ajunge prea curand) sa se organizeze vreun curs de reiki; poate ca aceste cursuri se organizeaza prea departe de tine si nu ai cum sa iti aloci timpul si bugetul necesare zilelor de curs organizat departe de casa; poate ca starea ta de sanatate de la momentul respeciv te-a impiedicat sa stai ore/zile in sir intr-o sala de curs; poate ca, desi ti-ai dorit sa participi, ceva anume te-a impiedicat s-o faci: fie ca nu erai in localitate cand s-a organizat cursul, fie erai la serviciu sau la alte evenimente impreuna cu cei dragi; poate ca ai vrea sa inveti aceste tehnici in taina, departe de ochii celor ce nu inteleg inca dorinta ta de dezvoltare si evolutie personala...Cum spuneam, motivele sunt multe si diverse. Tocmai de aceea iti oferim sansa de a invata si a te initia de la distanta in arta spiritual-terapeutica Reiki, de acasa, in confortul si la timpul ales de tine!

Vei putea astfel sa faci pasul mult dorit in dezvoltarea ta personala, fara sa pleci departe de casa, fara sa iti iei zile libere de la serviciu, fara sa ii lipsesti de prezenta ta pe cei dragi si profitand de un buget de curs mult mai redus decat cel pe care l-ai fi alocat cursurilor clasice, pentru ca, in cazul cursurilor de la distanta, nici tu si nici noi trainerii, nu avem cheltuieli suplimentare de deplasare, cazare, masa si inchirierea salilor de curs.

Acum e clar si posibil! Ai auzit despre minunea Reiki, iti doresti sa te initiezi in aceasta tehnica, fie pentru beneficiul tau personal si al celor dragi, fie pentru a deveni un bun terapeut in ajutorul celor ce au nevoie. Acum poti face asta de la distanta, din confortul locului ales de tine! Initierea de la distanta este la fel de eficienta ca si initierea “fata-in-fata” pentru ca, aceasta este minunatia reiki: fiind generata de Sursa a Tot ce exista, nu are limite, se poate transmite de la orice distanta si poate fi accesata prin initiere de la distanta de catre oricine isi doreste cu adevarat! Bine ai venit! Te invit cu drag sa faci si tu parte din minunata lume Reiki!

Cum se procedeaza?
Dupa ce ai studiat oferta noastra de cursuri reiki de la distanță, ne scrii un mesaj pe e-mail (horareiki@gmail.com) sau ne suni la 0747-080238 să ne spui in ce grad sau grade de reiki doresti sa te initiezi; noi iti trimitem o factura cu suma aferenta cursurilor alese de tine; dupa ce ai achitat factura si ne-ai trimis dovada platii, iti trimitem pe e-mail caietele de curs, iar la data si ora pe care o stabilim de comun acord, vei beneficia de acordajul reiki prin ritual de initiere de la distanta, conform cu gradele reiki pe care le-ai ales. Evident, cursul nu se termina aici, iti vom raspunde oricând pe e-mail sau mesagerie la intrebari legate de studiul sau practica reiki. Apoi nu ramane decat sa practici cat mai mult prin autotratament si prin tratamentul pe care il vei oferi altor persoane, spre binele lor superior!
Mai jos vei gasi detalii despre initierea de la distanta in fiecare grad reiki in parte, costurile aferente fiecarui grad, dar si reducerile substantiale pe care le oferim la achizitionarea pachetelor de initiere: Practician Reiki (gradele I si II) si Maestru profesor reiki (gradele I, II, III si IV)

Costurile cursurilor Reiki de la distanță:

1 Reiki gradul I: 200 lei
2 Reiki gradul II: 200 lei
3 Reiki gradul III: Maestru-practician: 300 lei
4 Reiki gradul IV: Maestru-profesor: 300 lei

Pachete promoționale cu reducere!
1. Pachet promotional “Practician reiki” (gradele I si II): 300 lei (reducere de 100 lei față de achizitionarea separată)
2. Pachet promoțional "Maestru-practician reiki" (gradele I, II și III): 500 lei (reducere de 200 lei față de achiziționarea separată)
3. Pachet promoțional "Maestru-profesor Reiki" (gradele I, II, II si IV): 700 lei (reducere de 300 lei fața de achizitionarea separată);
Detalii cursuri Reiki de la distanta:

Curs Reiki I - Initiere de la distanta, Reiki gradul I:
Vei primi pe e-mail caietul de curs Reiki grad I (cca 20 de pagini word in format A4) de unde vei invata:
-Istoricul Reiki traditional (Usui Reiki Shiki Ryoho)
-Principiile reiki
-Chakrele (centri energetici) si organele aferente
-Pozitiile palmelor in autotratament si in tratamentele reiki de relaxare si echilibrare, pozitiile palmelor in tratamentul complementar si alternativ al diverselor afectiuni (breviar terapeutic pentru peste 50 de afectiuni posibile: de ajutor in dureri de cap, dureri de spate, dureri de umar, brate, gat, dureri de picioare, muschi si articulatii, diverse afectiuni ale organelor interne, de ajutor in tratamentul anxietatii, insomniei etc). Vei sti sa te protejezi de energiile negative, vei avea mai multa vitalitate, mai multa forta, vei avea un tonus pozitiv si vei lua decizii mult mai echilibrate!
-La data si ora stabilita de comun acord, vei beneficia de ritualul de initiere de la distanta Reiki grad I.

Dupa initierea de la distanta (acordajele) de gradul I vei dobandi instantaneu abilitatea de a contribui la vindecarea fizica a propriei persoane sau a altora, prin simpla aplicare a palmelor pe diverse zone afectate din corp (care prezinta deficit de energie).

Acordajul la energia universal reiki consta intr-un ritual de initiere, realizat de la distanta de catre maestrul-profesor, asa cum a fost transmis de maestrul fondator Dr. Mikao Usui. Acest ritual are menirea de a debloca centri energetici principali (chakrele) si de a face posibila accesarea energiei universale si transmiterea ei prin palme catre propria persoana sau catre alte persoane sau fiinte.

Costul initierii de la distanta, Reiki de grad I este de 200 lei.

Curs Reiki II - Initiere de la distanta, Reiki gradul II:
-Vei primi pe e-mail caietul de curs reiki de grad II (cca 20 de pagini) cu toate informatiile despre simbolurile reiki de grad II si cu diverse aplicatii practice pe care le poti utiliza spre binele tau superior si al celor dragi tie!
-La data si ora stabilita de comun acord, vei beneficia de ritualul de initiere si acordaj de la distanta (gradul II) pentru primirea simbolurilor sacre reiki:
-Cho Ku Rei (simbolul puterii luminii, simbol de purificare si incarcare energetica-se pot purifica alimente, cristale, plante, diferite obiecte etc, se pot energiza spatii, locuinte, birouri etc, creste puterea de vindecare de pana la 7 ori fata de cea primita prin acordajul de grad I); Autotratamentul, dar si tratamentul oferit altor persoane va fi mult mai intens si mai eficient!
-Sei He Ki (simbolul vindecarii mental-emotionale).Se foloseste in tratamentele anxietatii, atacuri de panica, sistem nervos central si orice afectiuni ale campului mental-emotional, ajuta in vindecarea dependentelor, se pot vindeca relatii interpersonale, echilibreaza emisferele cerebrale, se pot vindeca traume emotionale etc);
-Hon Sa Ze Sho Nen (simbolul de transmitere si vindecare energetica la distanta si in timp-se pot curata si energiza obiecte si persoane aflate la orice distanta...se pot vindeca situatii din trecut, se pot manifesta mai rapid tendinte si dorinte proiectate in viitor etc). Vei putea transmite energie doar prin privire sau prin gand catre persoana sau locul dorit. Vei gandi si vei actiona aidoma celor pe care i-ai crezut pana acum adevarati "magicieni"!
-Vei invata metode eficiente de autotratament si protectie impotriva energiilor negative si tehnici de curatare energetica si purificare a persoanelor, spatiilor si obiectelor, indiferent ca acestea se afla in proximitate sau la distanta!
Costul initierii de la distanta, Reiki de grad II, este de 200 lei

Curs Reiki III - initiere la distanta (maestru reiki)
-Vei primi pe e-mail caietul de curs pentru gradul III-maestru practician. Vei invata despre simbolul maestru (Dai Ko Myo) si despre aplicatiile acestuia in tratamente si tehnici de vindecare sufleteasca. Simbolul maestru DKM este cel mai puternic symbol Reiki, el face legatura directa a practicianului reiki cu Sursa de energie universal. Este folosit pentru vindecarea sufletului, astfel incat “bagajele” atat de obositoare ale trecutului sa fie mult mai usor de inlaturat, iar amintirea lor sa nu te mai afecteze! De asemenea vei invata cum sa folosesti simbolul maestru in transmisiile energetice directe si de la distanta. La data si ora stabilita de comun acord te voi initia in grad de maestru-practician reiki).
Costul inițierii la distanță în grad de maestru Reiki este de 300 lei

Curs Reiki IV - maestru-profesor - initiere la distanță

Vei invata cum se fac acordaje (initieri) reiki celorlalte persoane, devenind astfel profesor de reiki traditional, cel mai inalt grad!.
-La data si ora stabilita de comun acord vei beneficia de la distanta de minunatul ritual de initiere Reiki gradul IV (maestru-profesor). Forta ta energetica va creste vizibil, iar transmisiile energetice vor fi mult mai eficiente!
Costul initierii de la distanta, Reiki de gradul IV (profesor) este de 300 lei.

Pachete promoționale cu reducere!
1. Pachet promotional “Practician reiki” (gradele I si II): 300 lei (reducere de 100 lei față de achizitionarea separată)
2. Pachet promoțional "Maestru-practician reiki" (gradele I, II și III): 500 lei (reducere de 200 lei față de achiziționarea separată)
3. Pachet promoțional "Maestru-profesor Reiki" (gradele I, II, II si IV): 700 lei (reducere de 300 lei fața de achizitionarea separată);
La sfârșitul cursului (inițierii la distanță) primiți diplomă de inițiere reiki, conform gradelor în care v-ați inițiat!
Cui ne adresăm?

Cursurile Reiki (initierile Reiki de la distanta) se adreseaza cel putin urmatoarelor persoane: orice persoana care doreste sa se dezvolte spiritual, sa invete tehnica de vindecare cu bioenergie, persoane care doresc sa se autovindece sau sa-i vindece pe cei din familie (de obicei mamicile cu copii care au probleme de sanatate sau soti/sotii pentru parinti si parteneri de viata), persoanelor care sunt dornice sa-i ajute pe cei dragi aflati la distanta (români din diaspora sau persoanele dragi ramase acasa) oferindu-le tratamente bioenergetice de la distanta (necesita cel putin gradul II de initiere), maseuri, angajati ai saloanelor de intretinere corporala, cadrele medicale active sau la pensie, terapeuti din alte domenii ale medicinei alternative. Reiki este o terapie complementara recunoscuta de catre Organizatia Mondiala a Sanatatii. Reiki nu este o religie, nu este un panaceu universal, Reiki este o tehnica energetica de echilibrare, armonizare si relaxare, menita sa induca o stare optima de sanatate si echilibru mental-emotional!

Initierile de la distanta sunt realizate de catre Maestrul Reiki Horatiu-Flaviu. Horatiu a sustinut peste 100 de cursuri de initiere reiki, atat cursuri clasice cat si de la distanta, a efectuat mii de tratamente energetice, are peste cinci sute de elevi, este un terapeut reiki cu o vasta experienta terapeutica, terapeut craniosacral certificat de catre institutul american Upledger, este maestru NLP & Coaching și autor al cărții "Raza vindecătoare"-ghid practic de autotratament și vindecare alternativă cu energie universală.

Va asteptam cu drag!
Cu prietenie,
Horatiu-Flaviu
Maestru profesor Reiki
NLP & REIKI SOLUTIONS
Alba Iulia, Romania

E-mail: horareiki@gmail.com, tel: 0747-080238
11-11-2020

Cabinet bioenergie si terapie craniosacrala, Alba Iulia, 0747-080238

Cabinet bioenergie si terapie craniosacrala, Alba Iulia, 0747-080238
Preț: 100 RON
Cabinet de bioenergie și terapie craniosacrală, Alba Iulia, tel: 0747-080238.
De ajutor în tratarea durerilor de cap, spate, umeri, brațe, picioare, în afecțuni ale sistemului osos, muscular și articular, în diverse afecțiuni ale organelor interne. De ajutor în combaterea stărilor de stres, anxietate, depresie și angoasă, în eliminarea energiilor negative. Gândește pozitiv și alege sănătatea în cel mai natural mod posibil! Cu prietenie, Horațiu, maestru Radionic-Reiki, terapeut craniosacral, fondator al tehnicii energetice "Raza vindecătoare". Numai pe baza de programare la 0747-080238. Va doresc multa sanatate!
 
Programare