Trăiește magia energiei universale! Ești propriul tău vindecător și al celor dragi ție!
ROmedic Cabinete medicale Alba Iulia Cabinete Medicină alternativă și naturistă Medicină alternativă și naturistă Alba Iulia

Anunțuri & evenimente

04-10-2022

Curs Reiki online, inițiere reiki la distanță

Curs Reiki online, inițiere reiki la distanță
Preț: 400 RON
Venim in intampinarea celor care isi doresc sa invete de la distanță tehnica bioenergetică Reiki traditional japonez – tehnica de relaxare, echilibrare si vindecare cu energie universală.

Cu siguranță ai auzit de beneficiile exceptionale ale tratamentelor reiki, dar inca nu ai avut posibilitatea sa participi la un curs specializat. Motivele sunt diferite: poate ca in localitatea ta de domiciliu nu a ajuns (si poate nu va ajunge prea curand) sa se organizeze vreun curs de reiki; poate ca aceste cursuri se organizeaza prea departe de tine si nu ai cum sa iti aloci timpul si bugetul necesare zilelor de curs organizat departe de casa; poate ca starea ta de sanatate de la momentul respeciv te-a impiedicat sa stai ore/zile in sir intr-o sala de curs; poate ca, desi ti-ai dorit sa participi, ceva anume te-a impiedicat s-o faci: fie ca nu erai in localitate cand s-a organizat cursul, fie erai la serviciu sau la alte evenimente impreuna cu cei dragi; poate ca ai vrea sa inveti aceste tehnici in taina, departe de ochii celor ce nu inteleg inca dorinta ta de dezvoltare si evolutie personala...Cum spuneam, motivele sunt multe si diverse. Tocmai de aceea iti oferim sansa de a invata si a te initia de la distanta in arta spiritual-terapeutica Reiki, de acasa, in confortul si la timpul ales de tine!

Vei putea astfel sa faci pasul mult dorit in dezvoltarea ta personala, fara sa pleci departe de casa, fara sa iti iei zile libere de la serviciu, fara sa ii lipsesti de prezenta ta pe cei dragi si profitand de un buget de curs mult mai redus decat cel pe care l-ai fi alocat cursurilor clasice, pentru ca, in cazul cursurilor de la distanta, nici tu si nici noi trainerii, nu avem cheltuieli suplimentare de deplasare, cazare, masa si inchirierea salilor de curs.

Acum e clar si posibil! Ai auzit despre minunea Reiki, iti doresti sa te initiezi in aceasta tehnica, fie pentru beneficiul tau personal si al celor dragi, fie pentru a deveni un bun terapeut in ajutorul celor ce au nevoie. Acum poti face asta de la distanta, din confortul locului ales de tine! Initierea de la distanta este la fel de eficienta ca si initierea “fata-in-fata” pentru ca, aceasta este minunatia reiki: fiind generata de Sursa a Tot ce exista, nu are limite, se poate transmite de la orice distanta si poate fi accesata prin initiere de la distanta de catre oricine isi doreste cu adevarat! Bine ai venit! Te invit cu drag sa faci si tu parte din minunata lume Reiki!

Cum se procedeaza?
Dupa ce ai studiat oferta noastra de cursuri reiki de la distanță, ne scrii un mesaj pe e-mail (horareiki@gmail.com) sau ne suni la 0747-080238 să ne spui in ce grad sau grade de reiki doresti sa te initiezi; noi iti trimitem o factura cu suma aferenta cursurilor alese de tine; dupa ce ai achitat factura si ne-ai trimis dovada platii, iti trimitem pe e-mail caietele de curs, iar la data si ora pe care o stabilim de comun acord, vei beneficia de acordajul reiki prin ritual de initiere de la distanta, conform cu gradele reiki pe care le-ai ales. Evident, cursul nu se termina aici, iti vom raspunde oricând pe e-mail sau mesagerie la intrebari legate de studiul sau practica reiki. Apoi nu ramane decat sa practici cat mai mult prin autotratament si prin tratamentul pe care il vei oferi altor persoane, spre binele lor superior!

Costurile cursurilor Reiki de la distanță:

1 Reiki gradul I: 400 lei
2 Reiki gradul II: 400 lei
3 Reiki gradele III și IV: Maestru/profesor de reiki: 1000 lei

Detalii cursuri Reiki de la distanta:

Curs Reiki I - Initiere de la distanta, Reiki gradul I:
Vei primi pe e-mail caietul de curs Reiki grad I (cca 20 de pagini word in format A4) de unde vei invata:
-Istoricul Reiki traditional (Usui Reiki Shiki Ryoho)
-Principiile reiki
-Chakrele (centri energetici) si organele aferente
-Pozitiile palmelor in autotratament si in tratamentele reiki de relaxare si echilibrare, pozitiile palmelor in tratamentul complementar si alternativ al diverselor afectiuni (breviar terapeutic pentru peste 50 de afectiuni posibile: de ajutor in dureri de cap, dureri de spate, dureri de umar, brate, gat, dureri de picioare, muschi si articulatii, diverse afectiuni ale organelor interne, de ajutor in tratamentul anxietatii, insomniei etc). Vei sti sa te protejezi de energiile negative, vei avea mai multa vitalitate, mai multa forta, vei avea un tonus pozitiv si vei lua decizii mult mai echilibrate!
-La data si ora stabilita de comun acord, vei beneficia de ritualul de initiere de la distanta Reiki grad I.

Dupa initierea de la distanta (acordajele) de gradul I vei dobandi instantaneu abilitatea de a contribui la vindecarea fizica a propriei persoane sau a altora, prin simpla aplicare a palmelor pe diverse zone afectate din corp (care prezinta deficit de energie).

Acordajul la energia universal reiki consta intr-un ritual de initiere, realizat de la distanta de catre maestrul-profesor, asa cum a fost transmis de maestrul fondator Dr. Mikao Usui. Acest ritual are menirea de a debloca centri energetici principali (chakrele) si de a face posibila accesarea energiei universale si transmiterea ei prin palme catre propria persoana sau catre alte persoane sau fiinte.

Costul initierii de la distanta, Reiki de grad I este de 400 lei.

Curs Reiki II - Initiere de la distanta, Reiki gradul II:
-Vei primi pe e-mail caietul de curs reiki de grad II (cca 20 de pagini) cu toate informatiile despre simbolurile reiki de grad II si cu diverse aplicatii practice pe care le poti utiliza spre binele tau superior si al celor dragi tie!
-La data si ora stabilita de comun acord, vei beneficia de ritualul de initiere si acordaj de la distanta (gradul II) pentru primirea simbolurilor sacre reiki:
-Cho Ku Rei (simbolul puterii luminii, simbol de purificare si incarcare energetica-se pot purifica alimente, cristale, plante, diferite obiecte etc, se pot energiza spatii, locuinte, birouri etc, creste puterea de vindecare de pana la 7 ori fata de cea primita prin acordajul de grad I); Autotratamentul, dar si tratamentul oferit altor persoane va fi mult mai intens si mai eficient!
-Sei He Ki (simbolul vindecarii mental-emotionale).Se foloseste in tratamentele anxietatii, atacuri de panica, sistem nervos central si orice afectiuni ale campului mental-emotional, ajuta in vindecarea dependentelor, se pot vindeca relatii interpersonale, echilibreaza emisferele cerebrale, se pot vindeca traume emotionale etc);
-Hon Sa Ze Sho Nen (simbolul de transmitere si vindecare energetica la distanta si in timp-se pot curata si energiza obiecte si persoane aflate la orice distanta...se pot vindeca situatii din trecut, se pot manifesta mai rapid tendinte si dorinte proiectate in viitor etc). Vei putea transmite energie doar prin privire sau prin gand catre persoana sau locul dorit. Vei gandi si vei actiona aidoma celor pe care i-ai crezut pana acum adevarati "magicieni"!
-Vei invata metode eficiente de autotratament si protectie impotriva energiilor negative si tehnici de curatare energetica si purificare a persoanelor, spatiilor si obiectelor, indiferent ca acestea se afla in proximitate sau la distanta!
Costul initierii de la distanta, Reiki de grad II este de 400 lei

Curs Reiki gradele III și IV - initiere la distanta (maestru-profesor reiki)
-Vei primi pe e-mail caietul de curs pentru gradele III și IV-maestru profesor. Vei invata despre simbolul maestru (Dai Ko Myo) si despre aplicatiile acestuia in tratamente si tehnici de vindecare sufleteasca. Simbolul maestru DKM este cel mai puternic symbol Reiki, el face legatura directa a practicianului reiki cu Sursa de energie universal. Este folosit pentru vindecarea sufletului, astfel incat “bagajele” atat de obositoare ale trecutului sa fie mult mai usor de inlaturat, iar amintirea lor sa nu te mai afecteze! De asemenea vei invata cum sa folosesti simbolul maestru in transmisiile energetice directe si de la distanta. La data si ora stabilita de comun acord te voi initia in grad de maestru-profesor reiki).

Vei invata cum se fac acordaje (initieri) reiki celorlalte persoane, devenind astfel profesor de reiki traditional, cel mai inalt grad!.
Forta ta energetica va creste vizibil, iar transmisiile energetice vor fi mult mai eficiente!
Costul initierii de la distanta, Reiki de gradele III și IV - maestru/profesor este de 1000 lei.

La sfârșitul cursului (inițierii la distanță) primiți diplomă de inițiere reiki, conform gradelor în care v-ați inițiat!

Cui ne adresăm?

Cursurile Reiki (initierile Reiki de la distanta) se adresează cel putin urmatoarelor persoane: orice persoana care doreste sa se dezvolte spiritual, sa invete tehnica de vindecare cu bioenergie, persoane care doresc sa se autovindece sau sa-i vindece pe cei din familie (de obicei mamicile cu copii care au probleme de sanatate sau soti/sotii pentru parinti si parteneri de viata), persoanelor care sunt dornice sa-i ajute pe cei dragi aflati la distanta (români din diaspora sau persoanele dragi ramase acasa) oferindu-le tratamente bioenergetice de la distanta (necesita cel putin gradul II de initiere), maseuri, angajati ai saloanelor de intretinere corporala, cadrele medicale active sau la pensie, terapeuti din alte domenii ale medicinei alternative. Reiki este o terapie complementara recunoscuta de catre Organizatia Mondiala a Sanatatii. Reiki nu este o religie, nu este un panaceu universal, Reiki este o tehnica energetica de echilibrare, armonizare si relaxare, menita sa induca o stare optima de sanatate si echilibru mental-emotional!

Initierile de la distanta sunt realizate de catre Maestrul Reiki Horatiu-Flaviu. Horatiu a sustinut peste 500 de cursuri de initiere reiki, atat cursuri clasice cat si de la distanta, a efectuat mii de tratamente energetice, are peste opt sute de elevi, este un terapeut reiki cu o vasta experienta terapeutica, terapeut craniosacral certificat de catre institutul american Upledger, este maestru NLP & Coaching și autor al cărții "Raza vindecătoare"-ghid practic de autotratament și vindecare alternativă cu energie universală.

Va astept cu drag!
Cu prietenie,
Horatiu-Flaviu
Maestru profesor Reiki
Fondator al tehnicii energetice ”Raza vindecătoare”
NLP & REIKI SOLUTIONS
Alba Iulia, Romania

E-mail: horareiki@gmail.com, tel: 0747-080238 Venim in intampinarea celor care isi doresc sa invete de la distanță tehnica bioenergetică Reiki traditional japonez – tehnica de relaxare, echilibrare si vindecare cu energie universală.

Cu siguranță ai auzit de beneficiile exceptionale ale tratamentelor reiki, dar inca nu ai avut posibilitatea sa participi la un curs specializat. Motivele sunt diferite: poate ca in localitatea ta de domiciliu nu a ajuns (si poate nu va ajunge prea curand) sa se organizeze vreun curs de reiki; poate ca aceste cursuri se organizeaza prea departe de tine si nu ai cum sa iti aloci timpul si bugetul necesare zilelor de curs organizat departe de casa; poate ca starea ta de sanatate de la momentul respeciv te-a impiedicat sa stai ore/zile in sir intr-o sala de curs; poate ca, desi ti-ai dorit sa participi, ceva anume te-a impiedicat s-o faci: fie ca nu erai in localitate cand s-a organizat cursul, fie erai la serviciu sau la alte evenimente impreuna cu cei dragi; poate ca ai vrea sa inveti aceste tehnici in taina, departe de ochii celor ce nu inteleg inca dorinta ta de dezvoltare si evolutie personala...Cum spuneam, motivele sunt multe si diverse. Tocmai de aceea iti oferim sansa de a invata si a te initia de la distanta in arta spiritual-terapeutica Reiki, de acasa, in confortul si la timpul ales de tine!

Vei putea astfel sa faci pasul mult dorit in dezvoltarea ta personala, fara sa pleci departe de casa, fara sa iti iei zile libere de la serviciu, fara sa ii lipsesti de prezenta ta pe cei dragi si profitand de un buget de curs mult mai redus decat cel pe care l-ai fi alocat cursurilor clasice, pentru ca, in cazul cursurilor de la distanta, nici tu si nici noi trainerii, nu avem cheltuieli suplimentare de deplasare, cazare, masa si inchirierea salilor de curs.

Acum e clar si posibil! Ai auzit despre minunea Reiki, iti doresti sa te initiezi in aceasta tehnica, fie pentru beneficiul tau personal si al celor dragi, fie pentru a deveni un bun terapeut in ajutorul celor ce au nevoie. Acum poti face asta de la distanta, din confortul locului ales de tine! Initierea de la distanta este la fel de eficienta ca si initierea “fata-in-fata” pentru ca, aceasta este minunatia reiki: fiind generata de Sursa a Tot ce exista, nu are limite, se poate transmite de la orice distanta si poate fi accesata prin initiere de la distanta de catre oricine isi doreste cu adevarat! Bine ai venit! Te invit cu drag sa faci si tu parte din minunata lume Reiki!

Cum se procedeaza?
Dupa ce ai studiat oferta noastra de cursuri reiki de la distanță, ne scrii un mesaj pe e-mail (horareiki@gmail.com) sau ne suni la 0747-080238 să ne spui in ce grad sau grade de reiki doresti sa te initiezi; noi iti trimitem o factura cu suma aferenta cursurilor alese de tine; dupa ce ai achitat factura si ne-ai trimis dovada platii, iti trimitem pe e-mail caietele de curs, iar la data si ora pe care o stabilim de comun acord, vei beneficia de acordajul reiki prin ritual de initiere de la distanta, conform cu gradele reiki pe care le-ai ales. Evident, cursul nu se termina aici, iti vom raspunde oricând pe e-mail sau mesagerie la intrebari legate de studiul sau practica reiki. Apoi nu ramane decat sa practici cat mai mult prin autotratament si prin tratamentul pe care il vei oferi altor persoane, spre binele lor superior!

Costurile cursurilor Reiki de la distanță:

1 Reiki gradul I: 400 lei
2 Reiki gradul II: 400 lei
3 Reiki gradele III și IV: Maestru/profesor de reiki: 1000 lei

Detalii cursuri Reiki de la distanta:

Curs Reiki I - Initiere de la distanta, Reiki gradul I:
Vei primi pe e-mail caietul de curs Reiki grad I (cca 20 de pagini word in format A4) de unde vei invata:
-Istoricul Reiki traditional (Usui Reiki Shiki Ryoho)
-Principiile reiki
-Chakrele (centri energetici) si organele aferente
-Pozitiile palmelor in autotratament si in tratamentele reiki de relaxare si echilibrare, pozitiile palmelor in tratamentul complementar si alternativ al diverselor afectiuni (breviar terapeutic pentru peste 50 de afectiuni posibile: de ajutor in dureri de cap, dureri de spate, dureri de umar, brate, gat, dureri de picioare, muschi si articulatii, diverse afectiuni ale organelor interne, de ajutor in tratamentul anxietatii, insomniei etc). Vei sti sa te protejezi de energiile negative, vei avea mai multa vitalitate, mai multa forta, vei avea un tonus pozitiv si vei lua decizii mult mai echilibrate!
-La data si ora stabilita de comun acord, vei beneficia de ritualul de initiere de la distanta Reiki grad I.

Dupa initierea de la distanta (acordajele) de gradul I vei dobandi instantaneu abilitatea de a contribui la vindecarea fizica a propriei persoane sau a altora, prin simpla aplicare a palmelor pe diverse zone afectate din corp (care prezinta deficit de energie).

Acordajul la energia universal reiki consta intr-un ritual de initiere, realizat de la distanta de catre maestrul-profesor, asa cum a fost transmis de maestrul fondator Dr. Mikao Usui. Acest ritual are menirea de a debloca centri energetici principali (chakrele) si de a face posibila accesarea energiei universale si transmiterea ei prin palme catre propria persoana sau catre alte persoane sau fiinte.

Costul initierii de la distanta, Reiki de grad I este de 400 lei.

Curs Reiki II - Initiere de la distanta, Reiki gradul II:
-Vei primi pe e-mail caietul de curs reiki de grad II (cca 20 de pagini) cu toate informatiile despre simbolurile reiki de grad II si cu diverse aplicatii practice pe care le poti utiliza spre binele tau superior si al celor dragi tie!
-La data si ora stabilita de comun acord, vei beneficia de ritualul de initiere si acordaj de la distanta (gradul II) pentru primirea simbolurilor sacre reiki:
-Cho Ku Rei (simbolul puterii luminii, simbol de purificare si incarcare energetica-se pot purifica alimente, cristale, plante, diferite obiecte etc, se pot energiza spatii, locuinte, birouri etc, creste puterea de vindecare de pana la 7 ori fata de cea primita prin acordajul de grad I); Autotratamentul, dar si tratamentul oferit altor persoane va fi mult mai intens si mai eficient!
-Sei He Ki (simbolul vindecarii mental-emotionale).Se foloseste in tratamentele anxietatii, atacuri de panica, sistem nervos central si orice afectiuni ale campului mental-emotional, ajuta in vindecarea dependentelor, se pot vindeca relatii interpersonale, echilibreaza emisferele cerebrale, se pot vindeca traume emotionale etc);
-Hon Sa Ze Sho Nen (simbolul de transmitere si vindecare energetica la distanta si in timp-se pot curata si energiza obiecte si persoane aflate la orice distanta...se pot vindeca situatii din trecut, se pot manifesta mai rapid tendinte si dorinte proiectate in viitor etc). Vei putea transmite energie doar prin privire sau prin gand catre persoana sau locul dorit. Vei gandi si vei actiona aidoma celor pe care i-ai crezut pana acum adevarati "magicieni"!
-Vei invata metode eficiente de autotratament si protectie impotriva energiilor negative si tehnici de curatare energetica si purificare a persoanelor, spatiilor si obiectelor, indiferent ca acestea se afla in proximitate sau la distanta!
Costul initierii de la distanta, Reiki de grad II este de 400 lei

Curs Reiki gradele III și IV - initiere la distanta (maestru-profesor reiki)
-Vei primi pe e-mail caietul de curs pentru gradele III și IV-maestru profesor. Vei invata despre simbolul maestru (Dai Ko Myo) si despre aplicatiile acestuia in tratamente si tehnici de vindecare sufleteasca. Simbolul maestru DKM este cel mai puternic symbol Reiki, el face legatura directa a practicianului reiki cu Sursa de energie universal. Este folosit pentru vindecarea sufletului, astfel incat “bagajele” atat de obositoare ale trecutului sa fie mult mai usor de inlaturat, iar amintirea lor sa nu te mai afecteze! De asemenea vei invata cum sa folosesti simbolul maestru in transmisiile energetice directe si de la distanta. La data si ora stabilita de comun acord te voi initia in grad de maestru-profesor reiki).

Vei invata cum se fac acordaje (initieri) reiki celorlalte persoane, devenind astfel profesor de reiki traditional, cel mai inalt grad!.
Forta ta energetica va creste vizibil, iar transmisiile energetice vor fi mult mai eficiente!
Costul initierii de la distanta, Reiki de gradele III și IV - maestru/profesor este de 1000 lei.

La sfârșitul cursului (inițierii la distanță) primiți diplomă de inițiere reiki, conform gradelor în care v-ați inițiat!

Cui ne adresăm?

Cursurile Reiki (initierile Reiki de la distanta) se adresează cel putin urmatoarelor persoane: orice persoana care doreste sa se dezvolte spiritual, sa invete tehnica de vindecare cu bioenergie, persoane care doresc sa se autovindece sau sa-i vindece pe cei din familie (de obicei mamicile cu copii care au probleme de sanatate sau soti/sotii pentru parinti si parteneri de viata), persoanelor care sunt dornice sa-i ajute pe cei dragi aflati la distanta (români din diaspora sau persoanele dragi ramase acasa) oferindu-le tratamente bioenergetice de la distanta (necesita cel putin gradul II de initiere), maseuri, angajati ai saloanelor de intretinere corporala, cadrele medicale active sau la pensie, terapeuti din alte domenii ale medicinei alternative. Reiki este o terapie complementara recunoscuta de catre Organizatia Mondiala a Sanatatii. Reiki nu este o religie, nu este un panaceu universal, Reiki este o tehnica energetica de echilibrare, armonizare si relaxare, menita sa induca o stare optima de sanatate si echilibru mental-emotional!

Initierile de la distanta sunt realizate de catre Maestrul Reiki Horatiu-Flaviu. Horatiu a sustinut peste 500 de cursuri de initiere reiki, atat cursuri clasice cat si de la distanta, a efectuat mii de tratamente energetice, are peste opt sute de elevi, este un terapeut reiki cu o vasta experienta terapeutica, terapeut craniosacral certificat de catre institutul american Upledger, este maestru NLP & Coaching și autor al cărții "Raza vindecătoare"-ghid practic de autotratament și vindecare alternativă cu energie universală.

Va astept cu drag!
Cu prietenie,
Horatiu-Flaviu
Maestru profesor Reiki
Fondator al tehnicii energetice ”Raza vindecătoare”
NLP & REIKI SOLUTIONS
Alba Iulia, Romania

E-mail: horareiki@gmail.com, tel: 0747-080238
04-08-2022

TERAPIE energetică la distanță (online)

TERAPIE energetică la distanță (online)
Preț: 1500 RON
Tel: 0747-080238 sau 0747-080239; E-mail: horareiki@gmail.com

PROTOCOALELE RAZEI VINDECĂTOARE: TERAPIE PENTRU SĂNĂTATE, ÎNCREDERE, ARMONIE ȘI ECHILIBRU MENTAL-EMOȚIONAL.

Adevăratul drum spre starea ta de bine!!!

Ședințe de terapie online și protocoalele emo-energetice, ale razei vindecătoare, pentru vindecare energetică-holistică, eliberare emoțională, relaxare la nivel celular, pentru deblocarea, curățarea și re-echilibrarea elementelor: apă, aer, foc și pământ și energie. Curățarea, echilibrarea și vindecarea chakrelor (cei 7 centri energetici). Vindecare holistică la nivel de corp-minte-suflet. Dizolvarea emoțiilor negative, a frustrărilor și a traumelor trecutului. Vindecarea energetică a multor afecțiuni de ordin fizic și emoțional. Restart la nivel celular! Cea mai completă și complexă terapie alternativă!

Rezultatul? Sănătate fizică și emoțională, relații potrivite, prosperitate și succes!
Ședințele de terapie energetică și protocoalele de tratament se pot realiza online, de la distanță, oriunde te-ai afla!

EXISTĂ MAI MULTE VARIANTE DE TERAPIE ENERGETICĂ ONLINE, PRECUM ȘI MAI MULTE VARIANTE DE PROTOCOL EMO-ENERGETIC COMPLEX, DAR SE POT CREA ȘI PROTOCOALE PERSONALIZATE, ÎN FUNCȚIE DE PROBLEMELE CU CARE TE CONFRUNȚI:

Simți că nimic nu mai merge cum trebuie? Ai sentimentul unui puternic blocaj energetic fixat pe relații, bani, carieră sau sănătate? Te putem ajuta să ajungi din nou la echilibru! Detalii la 0747080238, 0747-080239 sau pe Whatsapp la același număr. Nu lăsa viața să-ți fie ca o salcie bătută de vânt! Eliberează-te! Recâștigă-ți sănătatea, starea de bine și încrederea! CURAJ! Detalii și înscrieri la tel: 0747-080238. Horațiu-Flaviu, maestru reiki, maestru în tehnica energetică raza vindecătoare, autor al cărții ”Raza vindecătoare”.

RITUALUL ENERGETIC DE 7 ZILE-REȚETA COSMICĂ PERSONALIZATĂ.

RITUAL energetic de deblocare (dezlegare), curățare și re-echilibrare a elementelor: apă, aer, foc și pământ. Ritualul se realizează de la distanță, pentru tine, oriunde te-ai afla! Ritualul se desfășoară pe o perioadă de 7 zile.

Dizolvarea cordoanelor energetice negative, curățarea aurei energetice, eliminarea energiilor negative și eliberarea de emoții puternice rezultate din frustrare, teamă, traume sau relații nepotrivite din trecut. Indiferent că elementele care te compun (apă, aer, foc și pământ) ți-au fost legate prin gândurile rele ale celorlalți, prin invidia oamenilor, prin propriile gânduri, traume, frustrări sau emoții pe care nu le-ai putut stăpâni altfel, acestea toate vor fi dezlegate și re-echilibrate, astfel încât tu să poți funcționa din nou optim sănătos, să poți avea din nou relații armonioase, să poți realiza tot ceea ce ți-ai propus, să ai o viață plină de abundență și prosperitate, conform cu spiritul care te guvernează!
Simți că nimic nu mai merge cum trebuie? Ai sentimentul unui puternic blocaj energetic fixat pe relații, bani, carieră sau sănătate? Nu-ți găsești liniștea? Pare că drumul pe care ai apucat, nu este drumul tău? Îți dorești din nou relații armonioase cu cei din jurul tău? Ai nevoie de suport spiritual? Te pot ajuta să ajungi din nou la echilibru!

În perioada în care noi vom realiza pentru tine ritualul de dezlegare și re-echilibrare a elementelor, TU vei primi și vei lucra timp de 7 zile cu REȚETA COSMICĂ PERSONALIZATĂ.
Astfel, îți vei alinia vibrația energetică, la vibrația Universului! Vei dizolva mult mai ușor stările de supărare și teamă, traumele și frustrările din trecut. Vei atrage spre tine persoanele potrivite, care să te înțeleagă și să te iubească așa cum ești! Te vei împăca cu destinul tău și vei reuși cu succes să-ți duci la îndeplinire scopurile tale personale și profesionale!
Rețeta cosmică personală se calculează pe baza datei de naștere și a rezultatelor măsurătorilor energetice, pe baza fotografiei personale (o fotografie cât mai recentă!).
Vei primi șirul de numere care reprezintă spirala ta cosmică, precum și exercițiul pe care va trebui să-l faci singur/singură, timp de 7 zile consecutive, pentru alinierea spiralei tale personale la spirala cosmică de energie! Rezultatele? Liniștea interioară, relaxare, echilibrul elementelor (apă, foc, aer, pământ) și apropierea de Univers! Stare de pace interioară, armonie în relații și succes profesional! Rețeta cosmică personală se integrează în șirul lui Fibonacci și este un dar al razelor magice vindecătoare și a Legii atracției universale!
Trimite o fotografie și data nașterii, îți voi calcula șirul tău de numere cosmice și apoi îți voi trimite rețeta personală, însoțită de exercițiul personalizat. De asemenea, vei primi cadou, cartea ”Raza vindecătoare: ghid practic de autotratament și vindecare alternativă cu energie universală”, în format electronic (PDF).
Costul acestui ritual este de 500 lei (100 Euro). Detalii la 0747080238 Sau pe WhatsApp la același număr. Nu lăsa viața să-ți fie ca o salcie bătută de vânt! Recâștigă-ți demnitatea de OM ! CURAJ! Detalii la tel: 0747-080238.

PROTOCOLUL EMO-ENERGETIC DE 30 DE ZILE.

Vindecarea energetică a unor disfuncții fizice sau mental-emoționale. Reducerea durerilor și/sau vindecarea definitivă a unor boli. Timp de 4 săptămâni, vom face terapie online (ne auzim la telefon, ne vedem pe whatsapp) și în timpul ședințelor de bioenergie, dizolvăm blocajele din câmpul energetic, blocaje care au dus la boală și suferință. Îți voi seta pozițiile de tratament și voi lucra prin mâinile tale! De asemenea, vei beneficia și de ședințe RESTART cu raze magice vindecătoare (video pe whatsapp). Vei beneficia și de ședințe NLP Energy, de eliberare emoțională, meditații ghidate și tehnici de autocunoaștere și sporire a încrederii în propria ta persoană. În total vei beneficia de 12 ședințe de terapie, care vor avea darul să-ți refacă starea de bine și de sănătate, să-ți redea încrederea în tine și pofta de viață! Costul acestui protocol de tratament energetic este de 1500 lei (300 euro). În acest cost, vei primi și Rețeta cosmică personalizată, dar și cartea ”Raza vindecătoare” în format electronic (PDF), un ghid de autotratament și vindecare cu energie universală. Detalii la tel: 0747-080238 sau 0747-080239 (terapeuți: maestru Horațiu-Flaviu, autorul cărții ”Raza vindecătoare” și Ioana Lavinia Baciu, maestru NLP: terapie pentru vindecare emoțională).

Terapie NLP Energy și EMI (eye movement integration) pentru eliberare emoțională și eliminarea blocajelor energetice, fixate pe relațiile personale, pe carieră, sănătate sau finanțe personale. Terapie la distanță (online). Adevărul despre tine!

Ceva nu este în regulă la serviciu sau acasă? Simți că ești la capătul puterilor? Nu-ți găsești liniștea și pacea interioară? Există în viața ta trecută evenimente și situații care te-au traumatizat, te-au umplut de frustrări și ți-au creat blocaje în prezent? Există persoane care nu te înțeleg și-ți tulbură viața de familie? Ți-ai pierdut curajul de a spune și a face ceea ce îți dorești cu adevărat? Vrei să afli care este misiunea ta personală?

Nu reușești încă să găsești persoana potrivită pentru tine, care să te iubească și să-ți aducă bucurie în viață? Ai senzația că energiile negative ți-au acaparat viața? Nu poți ieși din starea de anxietate? Îți faci prea multe griji, gândurile negative nu-ți dau pace și-ți provoacă insomnie? Nu știi încotro să-ți îndrepți pașii? Ai nevoie de cineva care să te înțeleagă, să te asculte și să te ghideze spre lumină. Eu te pot ajuta! Vom face împreună cele mai profunde și mai eficiente exerciții destinate echilibrării mental-emoționale. Tehnica E.M.I (mișcările ochilor, ghidate de terapeut, vor avea ca efect echilibrarea emisferelor cerebrale și depășirea situațiilor frustrante/traumatizante din trecut sau prezent). Pe parcursul terapiei vei conștientiza clar ce anume te împiedică să-ți trăiești viața așa cum vrei. Tehnica NLP Energy va avea ca efect eliminarea energiilor negative rezultate din emoțiile negative și din evenimentele traumatizante, va elimina restricțiile și durerile din corp, care au rezultat în urma dezechilibrelor emoționale. De ce să mai suferi? La urma urmei, ești cea mai importantă persoană! Dacă tu ești bine, totul în jurul tău este bine! Ieși de sub carapace! Ai încredere în tine! Trăiește liber!
Terapeut: Ioana Lavinia Baciu, maestru în programare neurolingvistică, autoare a cărților de dezvoltare și transformare personală ”Împlinește-ți destinul!”, ”Ghidul relațiilor” și ”Tehnici de împlinire a dorințelor”. Detalii și programare la tel: 0747-080239. Costul programului de coaching terapeutic și eliberare emoțională este de 1000 lei (200 euro) și include 5 ședințe online. Ședințele de terapie au loc online, telefonic și video, (pe WhatsApp, la aceleasi numar de telefon) și se desfășoară pe o perioadă de aproximativ 4 săptămâni. Te aștept cu drag!

Ședințe de hipnoză, regresii temporale, vindecarea trecutului personal, transe hipnotice active

Află unde sunt blocajele! Accesarea subconștientului prin transe hipnotice va avea darul de a scoate la lumină adevărul tău personal. Cine ești? Care este adevărata misiune pământeană? Cum să-ți faci ordine în gânduri și emoții? Vom face împreună, online (pe whatsapp), pe parcursul a 4 săptămâni, o serie de 4 ședințe de hipnoterapie și meditații hipnotice ghidate. Cost 1000 lei (200 euro). Detalii și înscrieri la tel: 0747-080239. Maestru NLP, Ioana Lavinia Baciu.

Terapie reiki, raza vindecătoare, craniosacrală, ședințe de coaching therapeutic cu NLP în Alba Iulia sau online (la distanță, oriunde te-ai afla!); programare la tel: 0747-080238.
Terapia cu raze vindecătoare, terapia reiki și NLP Energy ajută la alinarea durerii sau vindecarea unei game largi de boli şi disfuncţii cum ar fi:
1. Migrene, cefalee, amețeli.
2. Dureri de gât şi spate, muschi, oase, ligamente si articulatii
3. Stres şi probleme legate de tensiuni nervoase
4. Afecţiuni ale creierului şi măduvei spinării ca urmare a accidentelor
5. Stres post traumatic, impotență
6. Disfuncţii post chirurgicale
7. Oboseala cronică, insomnie
10. Colici, artrita reumatoida, fibromialgie
11. Dureri lombare si cervicale, dureri de umar si genunchi
12. Dificultăţi de învăţare, dislexia
13. Scolioză, artroza, sinuzita, afectiuni ale colonului
14. Probleme ortopedice, gonartroza
15. Dereglări ale sistemului nervos central
16. Deteriorare a funcţiilor de coordonare motorie
17. Disfuncţii ale ţesutului conectiv (fascia)
18. Disfuncţii ale articulaţiei temporo-mandibulară
19. Boli neurovasculare şi ale imunitaţii
20. Depresie, anxietate, astm bronsic
21. Dificultăţi emoţionale, insomnie, infertilitate
22. Recuperare dupa accidente vascular-cerebrale
23. Lumbago acut, lombo-sciatică, spondiloze, discopatii
24. Diverse afectiuni si boli ale organelor interne (stomac, colecist, ficat, pancreas, intestine, colon, inima, plamani, laringe, esofag, aparat urogenital, orl etc).

Lista poate continua. Importante sunt următoarele:
Persoane cu diferite dureri și afecțiuni "duse în spate" de ani de zile, au scăpat de dureri în doar câteva ședințe.

Merită încercat cu încredere!

De obicei, mulți oameni sunt sceptici sau reticenți în ceea ce privește șansele de reușită ale terapiilor reiki, raza, nlp energy și nici nu este de mirare, atâta vreme cât, ani de zile, n-au reușit să se vindece altfel. De aceea zic și insist: încercați cu încredere, șansele de vindecare sunt foarte mari!! Aveți încredere în lumină și energie! La urma urmei, acestea sunt tot ceea ce avem nevoie pentru a funcționa optim și sănătoși!!! Practic, nu există limite în ceea ce privește forța binefăcătoare a tratamentelor bioenergetice, reiki și raza. Ele sunt adecvate indiferent de afecțiune și nu prezintă reacții adverse sau contraindicații. Nu facem "minuni", dar miracolul poate să apară acolo unde și când te astepți mai puțin!!!
Tratamentul cu raze vindecătoare, NLP Energy, EMI și Reiki se adresează atât persoanelor cu probleme de sănătate, dar şi persoanelor care vor să-şi păstreze un tonus de viaţă normal, să facă faţă stresului zilnic mai uşor. Este adecvată tuturor grupelor de viaţă de la copil, la vârsta a treia.

Programare la tratamente în Alba Iulia sau online (de la distanță), la tel: 0747-080238 sau e-mail: horareiki@gmail.com.
Vă doresc multă sănătate și bucurie! Tel: 0747-080238 sau 0747-080239; E-mail: horareiki@gmail.com

PROTOCOALELE RAZEI VINDECĂTOARE: TERAPIE PENTRU SĂNĂTATE, ÎNCREDERE, ARMONIE ȘI ECHILIBRU MENTAL-EMOȚIONAL.

Adevăratul drum spre starea ta de bine!!!

Ședințe de terapie online și protocoalele emo-energetice, ale razei vindecătoare, pentru vindecare energetică-holistică, eliberare emoțională, relaxare la nivel celular, pentru deblocarea, curățarea și re-echilibrarea elementelor: apă, aer, foc și pământ și energie. Curățarea, echilibrarea și vindecarea chakrelor (cei 7 centri energetici). Vindecare holistică la nivel de corp-minte-suflet. Dizolvarea emoțiilor negative, a frustrărilor și a traumelor trecutului. Vindecarea energetică a multor afecțiuni de ordin fizic și emoțional. Restart la nivel celular! Cea mai completă și complexă terapie alternativă!

Rezultatul? Sănătate fizică și emoțională, relații potrivite, prosperitate și succes!
Ședințele de terapie energetică și protocoalele de tratament se pot realiza online, de la distanță, oriunde te-ai afla!

EXISTĂ MAI MULTE VARIANTE DE TERAPIE ENERGETICĂ ONLINE, PRECUM ȘI MAI MULTE VARIANTE DE PROTOCOL EMO-ENERGETIC COMPLEX, DAR SE POT CREA ȘI PROTOCOALE PERSONALIZATE, ÎN FUNCȚIE DE PROBLEMELE CU CARE TE CONFRUNȚI:

Simți că nimic nu mai merge cum trebuie? Ai sentimentul unui puternic blocaj energetic fixat pe relații, bani, carieră sau sănătate? Te putem ajuta să ajungi din nou la echilibru! Detalii la 0747080238, 0747-080239 sau pe Whatsapp la același număr. Nu lăsa viața să-ți fie ca o salcie bătută de vânt! Eliberează-te! Recâștigă-ți sănătatea, starea de bine și încrederea! CURAJ! Detalii și înscrieri la tel: 0747-080238. Horațiu-Flaviu, maestru reiki, maestru în tehnica energetică raza vindecătoare, autor al cărții ”Raza vindecătoare”.

RITUALUL ENERGETIC DE 7 ZILE-REȚETA COSMICĂ PERSONALIZATĂ.

RITUAL energetic de deblocare (dezlegare), curățare și re-echilibrare a elementelor: apă, aer, foc și pământ. Ritualul se realizează de la distanță, pentru tine, oriunde te-ai afla! Ritualul se desfășoară pe o perioadă de 7 zile.

Dizolvarea cordoanelor energetice negative, curățarea aurei energetice, eliminarea energiilor negative și eliberarea de emoții puternice rezultate din frustrare, teamă, traume sau relații nepotrivite din trecut. Indiferent că elementele care te compun (apă, aer, foc și pământ) ți-au fost legate prin gândurile rele ale celorlalți, prin invidia oamenilor, prin propriile gânduri, traume, frustrări sau emoții pe care nu le-ai putut stăpâni altfel, acestea toate vor fi dezlegate și re-echilibrate, astfel încât tu să poți funcționa din nou optim sănătos, să poți avea din nou relații armonioase, să poți realiza tot ceea ce ți-ai propus, să ai o viață plină de abundență și prosperitate, conform cu spiritul care te guvernează!
Simți că nimic nu mai merge cum trebuie? Ai sentimentul unui puternic blocaj energetic fixat pe relații, bani, carieră sau sănătate? Nu-ți găsești liniștea? Pare că drumul pe care ai apucat, nu este drumul tău? Îți dorești din nou relații armonioase cu cei din jurul tău? Ai nevoie de suport spiritual? Te pot ajuta să ajungi din nou la echilibru!

În perioada în care noi vom realiza pentru tine ritualul de dezlegare și re-echilibrare a elementelor, TU vei primi și vei lucra timp de 7 zile cu REȚETA COSMICĂ PERSONALIZATĂ.
Astfel, îți vei alinia vibrația energetică, la vibrația Universului! Vei dizolva mult mai ușor stările de supărare și teamă, traumele și frustrările din trecut. Vei atrage spre tine persoanele potrivite, care să te înțeleagă și să te iubească așa cum ești! Te vei împăca cu destinul tău și vei reuși cu succes să-ți duci la îndeplinire scopurile tale personale și profesionale!
Rețeta cosmică personală se calculează pe baza datei de naștere și a rezultatelor măsurătorilor energetice, pe baza fotografiei personale (o fotografie cât mai recentă!).
Vei primi șirul de numere care reprezintă spirala ta cosmică, precum și exercițiul pe care va trebui să-l faci singur/singură, timp de 7 zile consecutive, pentru alinierea spiralei tale personale la spirala cosmică de energie! Rezultatele? Liniștea interioară, relaxare, echilibrul elementelor (apă, foc, aer, pământ) și apropierea de Univers! Stare de pace interioară, armonie în relații și succes profesional! Rețeta cosmică personală se integrează în șirul lui Fibonacci și este un dar al razelor magice vindecătoare și a Legii atracției universale!
Trimite o fotografie și data nașterii, îți voi calcula șirul tău de numere cosmice și apoi îți voi trimite rețeta personală, însoțită de exercițiul personalizat. De asemenea, vei primi cadou, cartea ”Raza vindecătoare: ghid practic de autotratament și vindecare alternativă cu energie universală”, în format electronic (PDF).
Costul acestui ritual este de 500 lei (100 Euro). Detalii la 0747080238 Sau pe WhatsApp la același număr. Nu lăsa viața să-ți fie ca o salcie bătută de vânt! Recâștigă-ți demnitatea de OM ! CURAJ! Detalii la tel: 0747-080238.

PROTOCOLUL EMO-ENERGETIC DE 30 DE ZILE.

Vindecarea energetică a unor disfuncții fizice sau mental-emoționale. Reducerea durerilor și/sau vindecarea definitivă a unor boli. Timp de 4 săptămâni, vom face terapie online (ne auzim la telefon, ne vedem pe whatsapp) și în timpul ședințelor de bioenergie, dizolvăm blocajele din câmpul energetic, blocaje care au dus la boală și suferință. Îți voi seta pozițiile de tratament și voi lucra prin mâinile tale! De asemenea, vei beneficia și de ședințe RESTART cu raze magice vindecătoare (video pe whatsapp). Vei beneficia și de ședințe NLP Energy, de eliberare emoțională, meditații ghidate și tehnici de autocunoaștere și sporire a încrederii în propria ta persoană. În total vei beneficia de 12 ședințe de terapie, care vor avea darul să-ți refacă starea de bine și de sănătate, să-ți redea încrederea în tine și pofta de viață! Costul acestui protocol de tratament energetic este de 1500 lei (300 euro). În acest cost, vei primi și Rețeta cosmică personalizată, dar și cartea ”Raza vindecătoare” în format electronic (PDF), un ghid de autotratament și vindecare cu energie universală. Detalii la tel: 0747-080238 sau 0747-080239 (terapeuți: maestru Horațiu-Flaviu, autorul cărții ”Raza vindecătoare” și Ioana Lavinia Baciu, maestru NLP: terapie pentru vindecare emoțională).

Terapie NLP Energy și EMI (eye movement integration) pentru eliberare emoțională și eliminarea blocajelor energetice, fixate pe relațiile personale, pe carieră, sănătate sau finanțe personale. Terapie la distanță (online). Adevărul despre tine!

Ceva nu este în regulă la serviciu sau acasă? Simți că ești la capătul puterilor? Nu-ți găsești liniștea și pacea interioară? Există în viața ta trecută evenimente și situații care te-au traumatizat, te-au umplut de frustrări și ți-au creat blocaje în prezent? Există persoane care nu te înțeleg și-ți tulbură viața de familie? Ți-ai pierdut curajul de a spune și a face ceea ce îți dorești cu adevărat? Vrei să afli care este misiunea ta personală?

Nu reușești încă să găsești persoana potrivită pentru tine, care să te iubească și să-ți aducă bucurie în viață? Ai senzația că energiile negative ți-au acaparat viața? Nu poți ieși din starea de anxietate? Îți faci prea multe griji, gândurile negative nu-ți dau pace și-ți provoacă insomnie? Nu știi încotro să-ți îndrepți pașii? Ai nevoie de cineva care să te înțeleagă, să te asculte și să te ghideze spre lumină. Eu te pot ajuta! Vom face împreună cele mai profunde și mai eficiente exerciții destinate echilibrării mental-emoționale. Tehnica E.M.I (mișcările ochilor, ghidate de terapeut, vor avea ca efect echilibrarea emisferelor cerebrale și depășirea situațiilor frustrante/traumatizante din trecut sau prezent). Pe parcursul terapiei vei conștientiza clar ce anume te împiedică să-ți trăiești viața așa cum vrei. Tehnica NLP Energy va avea ca efect eliminarea energiilor negative rezultate din emoțiile negative și din evenimentele traumatizante, va elimina restricțiile și durerile din corp, care au rezultat în urma dezechilibrelor emoționale. De ce să mai suferi? La urma urmei, ești cea mai importantă persoană! Dacă tu ești bine, totul în jurul tău este bine! Ieși de sub carapace! Ai încredere în tine! Trăiește liber!
Terapeut: Ioana Lavinia Baciu, maestru în programare neurolingvistică, autoare a cărților de dezvoltare și transformare personală ”Împlinește-ți destinul!”, ”Ghidul relațiilor” și ”Tehnici de împlinire a dorințelor”. Detalii și programare la tel: 0747-080239. Costul programului de coaching terapeutic și eliberare emoțională este de 1000 lei (200 euro) și include 5 ședințe online. Ședințele de terapie au loc online, telefonic și video, (pe WhatsApp, la aceleasi numar de telefon) și se desfășoară pe o perioadă de aproximativ 4 săptămâni. Te aștept cu drag!

Ședințe de hipnoză, regresii temporale, vindecarea trecutului personal, transe hipnotice active

Află unde sunt blocajele! Accesarea subconștientului prin transe hipnotice va avea darul de a scoate la lumină adevărul tău personal. Cine ești? Care este adevărata misiune pământeană? Cum să-ți faci ordine în gânduri și emoții? Vom face împreună, online (pe whatsapp), pe parcursul a 4 săptămâni, o serie de 4 ședințe de hipnoterapie și meditații hipnotice ghidate. Cost 1000 lei (200 euro). Detalii și înscrieri la tel: 0747-080239. Maestru NLP, Ioana Lavinia Baciu.

Terapie reiki, raza vindecătoare, craniosacrală, ședințe de coaching therapeutic cu NLP în Alba Iulia sau online (la distanță, oriunde te-ai afla!); programare la tel: 0747-080238.
Terapia cu raze vindecătoare, terapia reiki și NLP Energy ajută la alinarea durerii sau vindecarea unei game largi de boli şi disfuncţii cum ar fi:
1. Migrene, cefalee, amețeli.
2. Dureri de gât şi spate, muschi, oase, ligamente si articulatii
3. Stres şi probleme legate de tensiuni nervoase
4. Afecţiuni ale creierului şi măduvei spinării ca urmare a accidentelor
5. Stres post traumatic, impotență
6. Disfuncţii post chirurgicale
7. Oboseala cronică, insomnie
10. Colici, artrita reumatoida, fibromialgie
11. Dureri lombare si cervicale, dureri de umar si genunchi
12. Dificultăţi de învăţare, dislexia
13. Scolioză, artroza, sinuzita, afectiuni ale colonului
14. Probleme ortopedice, gonartroza
15. Dereglări ale sistemului nervos central
16. Deteriorare a funcţiilor de coordonare motorie
17. Disfuncţii ale ţesutului conectiv (fascia)
18. Disfuncţii ale articulaţiei temporo-mandibulară
19. Boli neurovasculare şi ale imunitaţii
20. Depresie, anxietate, astm bronsic
21. Dificultăţi emoţionale, insomnie, infertilitate
22. Recuperare dupa accidente vascular-cerebrale
23. Lumbago acut, lombo-sciatică, spondiloze, discopatii
24. Diverse afectiuni si boli ale organelor interne (stomac, colecist, ficat, pancreas, intestine, colon, inima, plamani, laringe, esofag, aparat urogenital, orl etc).

Lista poate continua. Importante sunt următoarele:
Persoane cu diferite dureri și afecțiuni "duse în spate" de ani de zile, au scăpat de dureri în doar câteva ședințe.

Merită încercat cu încredere!

De obicei, mulți oameni sunt sceptici sau reticenți în ceea ce privește șansele de reușită ale terapiilor reiki, raza, nlp energy și nici nu este de mirare, atâta vreme cât, ani de zile, n-au reușit să se vindece altfel. De aceea zic și insist: încercați cu încredere, șansele de vindecare sunt foarte mari!! Aveți încredere în lumină și energie! La urma urmei, acestea sunt tot ceea ce avem nevoie pentru a funcționa optim și sănătoși!!! Practic, nu există limite în ceea ce privește forța binefăcătoare a tratamentelor bioenergetice, reiki și raza. Ele sunt adecvate indiferent de afecțiune și nu prezintă reacții adverse sau contraindicații. Nu facem "minuni", dar miracolul poate să apară acolo unde și când te astepți mai puțin!!!
Tratamentul cu raze vindecătoare, NLP Energy, EMI și Reiki se adresează atât persoanelor cu probleme de sănătate, dar şi persoanelor care vor să-şi păstreze un tonus de viaţă normal, să facă faţă stresului zilnic mai uşor. Este adecvată tuturor grupelor de viaţă de la copil, la vârsta a treia.

Programare la tratamente în Alba Iulia sau online (de la distanță), la tel: 0747-080238 sau e-mail: horareiki@gmail.com.
Vă doresc multă sănătate și bucurie!
09-06-2022

Ritual de 8 zile de dezlegare, curățare și vindecare

Ritual de 8 zile de dezlegare, curățare și vindecare
Preț: 500 RON
RITUAL energetic de dezlegare și re-echilibrare a elementelor: apă, aer, foc și pământ. Ritualul se realizează de la distanță, pentru tine, oriunde te-ai afla! Ritualul se desfășoară pe o perioadă de 8 de zile.

Ruperea cordoanelor energetice negative, curățarea aurei energetice, eliminarea energiilor negative și eliberarea de emoții puternice rezultate din frustrare, teamă, traume sau relații nepotrivite din trecut. Indiferent că elementele care te compun (apă, aer, foc și pământ) ți-au fost legate prin gândurile rele ale celorlalți, prin invidia oamenilor, prin farmece, făcături sau blesteme, prin propriile gânduri, traume, frustrări sau emoții pe care nu le-ai putut stăpâni altfel, acestea toate vor fi dezlegate și re-echilibrate, astfel încât tu să poți funcționa din nou optim sănătos, să poți avea din nou relații armonioase, să poți realiza tot ceea ce ți-ai propus, să ai o viață plină de abundență și prosperitate, conform cu spiritul care te guvernează!
Simți că nimic nu mai merge cum trebuie? Ai sentimentul unui puternic blocaj energetic fixat pe relații, bani, carieră sau sănătate? Nu-ți găsești liniștea? Pare că orice drum pe care ai apucat, nu este drumul tău? Îți dorești din nou relații armonioase cu cei din jurul tău? Ai nevoie de suport spiritual? Te pot ajuta să ajungi din nou la echilibru! Detalii la 0747080238 Sau pe WhatsApp la același număr. Nu lăsa viața să-ți fie ca o salcie bătută de vânt! Recâștigă-ți demnitatea de OM ! CURAJ! Detalii și înscrieri la tel: 0747-080238. RITUAL energetic de dezlegare și re-echilibrare a elementelor: apă, aer, foc și pământ. Ritualul se realizează de la distanță, pentru tine, oriunde te-ai afla! Ritualul se desfășoară pe o perioadă de 8 de zile.

Ruperea cordoanelor energetice negative, curățarea aurei energetice, eliminarea energiilor negative și eliberarea de emoții puternice rezultate din frustrare, teamă, traume sau relații nepotrivite din trecut. Indiferent că elementele care te compun (apă, aer, foc și pământ) ți-au fost legate prin gândurile rele ale celorlalți, prin invidia oamenilor, prin farmece, făcături sau blesteme, prin propriile gânduri, traume, frustrări sau emoții pe care nu le-ai putut stăpâni altfel, acestea toate vor fi dezlegate și re-echilibrate, astfel încât tu să poți funcționa din nou optim sănătos, să poți avea din nou relații armonioase, să poți realiza tot ceea ce ți-ai propus, să ai o viață plină de abundență și prosperitate, conform cu spiritul care te guvernează!
Simți că nimic nu mai merge cum trebuie? Ai sentimentul unui puternic blocaj energetic fixat pe relații, bani, carieră sau sănătate? Nu-ți găsești liniștea? Pare că orice drum pe care ai apucat, nu este drumul tău? Îți dorești din nou relații armonioase cu cei din jurul tău? Ai nevoie de suport spiritual? Te pot ajuta să ajungi din nou la echilibru! Detalii la 0747080238 Sau pe WhatsApp la același număr. Nu lăsa viața să-ți fie ca o salcie bătută de vânt! Recâștigă-ți demnitatea de OM ! CURAJ! Detalii și înscrieri la tel: 0747-080238.
29-04-2022

Terapie Reiki și NLP Energy, online, la orice distanță te-ai afla!

Terapie Reiki și NLP Energy, online, la orice distanță te-ai afla!
TERAPII ENERGETICE ȘI DE ELIBERARE EMOȚIONALĂ, ONLINE-LA DISTANȚĂ, ORIUNDE TE-AI AFLA!

Terapie energetică alternativă online (terapie la distanță), terapie Reiki japonez, bioenergie și terapie craniosacrală, Terapia cu Raze vindecătoare, Re-programare neurolingvistică, coaching terapeutic, terapie de eliberare și vindecare emoțională.
Tel: 0747-080238 sau 0747-080239; E-mail: horareiki@gmail.com

1. PROTOCOLUL de tratament emo-energetic, al razei vindecătoare, de 60 de zile, pentru vindecare energetică, eliberare emoțională, relaxare la nivel celular, pentru dezlegarea și re-echilibrarea elementelor: apă, aer, foc și pământ și energie. Curățarea, echilibrarea și vindecarea chakrelor (cei 7 centri energetici). Vindecare holistică la nivel de corp-minte-suflet. Dizolvarea emoțiilor negative, a frustrărilor și a traumelor trecutului. Vindecarea energetică a multor afecțiuni de ordin fizic și emoțional. Restart la nivel celular! Cea mai completă și complexă terapie alternativă!

Rezultatul? Sănătate, relații potrivite, prosperitate și succes!
Protocolul de tratament se poate realiza online, de la distanță, oriunde te-ai afla! Transmisiile energetice se desfășoară pe o perioadă de aproximativ 8 săptămâni. În această perioadă vei beneficia de o serie de 24 ședințe de terapie online, (16 ședințe de terapie reiki, cu raze magice energetice vindecătoare și 8 ședințe de coaching terapeutic și de eliberare emoțională, pentru a ne asigura că tot ceea ce a fost afectat în plan fizic și emoțional, va funcționa din nou la un nivel optim-sănătos!). La aceste 24 de ședințe de terapie, vei participa activ, ne vedem pe whatsapp, rezolvăm cât mai multe din problemele de sănătate fizică și emoțională.
Ruperea cordoanelor energetice negative, curățarea aurei energetice, eliminarea energiilor negative și eliberarea de emoții puternice rezultate din frustrare, teamă, traume sau relații nepotrivite din trecut. Indiferent că elementele care te compun (apă, aer, foc și pământ) ți-au fost legate prin gândurile rele ale celorlalți, prin invidia oamenilor, prin propriile gânduri sau emoții pe care nu le-ai putut stăpâni altfel, acestea toate vor fi dezlegate și re-echilibrate, astfel încât tu să poți funcționa din nou optim sănătos, să poți avea din nou relații armonioase, să poți realiza tot ceea ce ți-ai propus, să ai o viață plină de abundență și prosperitate, conform cu spiritul care te guvernează! Dizolvăm blocajele din câmpul energetic, blocaje care au dus la boală și suferință fizică sau emoțională. Îți voi seta pozițiile de tratament și voi lucra prin mâinile tale! De asemenea, vei beneficia și de câteva ședințe RESTART cu raze magice vindecătoare (video pe whatsapp).
Simți că nimic nu mai merge cum trebuie? Ai sentimentul unui puternic blocaj energetic fixat pe relații, bani, carieră sau sănătate? Te putem ajuta să ajungi din nou la echilibru! Detalii la 0747080238 Sau pe Whatsapp la același număr. Nu lăsa viața să-ți fie ca o salcie bătută de vânt! Eliberează-te! Recâștigă-ți demnitatea de OM! CURAJ! Detalii și înscrieri la tel: 0747-080238. Horațiu-Flaviu, maestru reiki, maestru în tehnica energetică a celor cinci raze și Ioana Lavinia, maestru NLP, master în terapii de eliberare emoțională.
Costul acestui protocol complex este de 4000 lei (800 euro), plătibili prin ordin de plată în contul firmei sau prin WU, MG, Paypal etc. 


2. Tratamente pentru eliberare emoțională și eliminarea blocajelor fixate pe relațiile personale, pe carieră, sănătate sau finanțe personale. Terapie la distanță (online). Adevărul despre tine!

Ceva nu este în regulă la serviciu sau acasă? Simți că ești la capătul puterilor? Nu-ți găsești liniștea și pacea interioară? Există în viața ta trecută evenimente și situații care te-au traumatizat, te-au umplut de frustrări și ți-au creat blocaje în prezent? Există persoane care nu te înțeleg și-ți tulbură viața de familie? Ți-ai pierdut curajul de a spune și a face ceea ce îți dorești cu adevărat? Vrei să afli care este misiunea ta personală?
Nu reușești încă să găsești persoana potrivită pentru tine, care să te iubească și să-ți aducă bucurie în viață? Ai senzația că energiile negative ți-au acaparat viața? Nu poți ieși din starea de anxietate? Îți faci prea multe griji, gândurile negative nu-ți dau pace și-ți provoacă insomnie? Nu știi încotro să-ți îndrepți pașii? Ai nevoie de cineva care să te înțeleagă, să te asculte și să te ghideze spre lumină. Eu te pot ajuta! Vom face împreună cele mai profunde și mai eficiente exerciții destinate echilibrării mental-emoționale. Tehnica E.M.I (mișcările ochilor, ghidate de terapeut, vor avea ca efect echilibrarea emisferelor cerebrale și depășirea situațiilor frustrante/traumatizante din trecut sau prezent). Ședințe de HIPNOZĂ și transe hipnotice active, pe parcursul cărora vei conștientiza clar ce anume te împiedică să-ți trăiești viața așa cum vrei. Tehnica NLP Energy va avea ca efect eliminarea energiilor negative rezultate din emoțiile negative și din evenimentele traumatizante, va elimina restricțiile și durerile din corp, care au rezultat în urma dezechilibrelor emoționale. De ce să mai suferi? La urma urmei, ești cea mai importantă persoană! Dacă tu ești bine, totul în jurul tău este bine! Ieși de sub carapace! Ai încredere în tine! Trăiește liber!
Terapeut: Ioana Lavinia Baciu, maestru în programare neurolingvistică, autoare a cărților de dezvoltare și transformare personală ”Împlinește-ți destinul!”, ”Ghidul relațiilor” și ”Tehnici de împlinire a dorințelor”. Detalii și programare la tel: 0747-080239. Costul programului de coaching terapeutic și eliberare emoțională este de 2500 lei (500 euro) și include 8 ședințe online. Ședințele de terapie au loc online, telefonic și video, (pe WhatsApp, la aceleasi numar de telefon) și se desfășoară pe o perioadă de 4 săptămâni. Te aștept cu drag!
 
3. Terapie energetică online-la distanță (Reiki și Raza vindecătoare)
Vindecarea energetică a unor disfuncții fizice sau mental-emoționale. Reducerea durerilor și/sau vindecarea definitivă a unor boli. Timp de 4 săptămâni, vom face terapie online (ne auzim la telefon, ne vedem pe whatsapp) și în timpul celor 10 ședințe de bioenergie, dizolvăm blocajele din câmpul energetic, blocaje care au dus la boală și suferință. Îți voi seta pozițiile de tratament și voi lucra prin mâinile tale! De asemenea, vei beneficia și de câteva ședințe RESTART cu raze magice vindecătoare (video pe whatsapp). Costul acestui protocol de tratament energetic este de 2500 lei (500 euro). Detalii la tel: 0747-080238, maestru Horațiu-Flaviu, autorul cărții ”Raza vindecătoare”.
 
4. Ședințe de hipnoză, regresii temporale, vindecarea trecutului personal, transe hipnotice active 
Află unde sunt blocajele! Accesarea subconștientului prin transe hipnotice va avea darul de a scoate la lumină adevărul tău personal. Cine ești? Care este adevărata misiune pământeană? Cum să-ți faci ordine în gânduri și emoții? Vom face împreună, online (pe whatsapp), pe parcursul a 4 săptămâni, o serie de 8 ședințe de hipnoterapie și meditații hipnotice ghidate. Cost 2500 lei (500 euro). Detalii și înscrieri la tel: 0747-080239. Maestru NLP, Ioana Lavinia Baciu.
 
5. STOP IMPOTENȚĂ ! Tratamente bioenergetice Reiki și Raza vindecătoare pentru stoparea impotenței. Nu este cazul să mai suferi și să-ți faci inimă rea! Nu este cazul să crezi că ea te va părăsi pentru asta! În doar câteva ședințe de terapie energetică, impotența va dispărea ca prin minune! Alege să fii sănătos și să trăiești într-un cuplu fericit! Ședințele de tratament se pot realiza la distanță, oriunde te-ai afla! Dacă te confrunți cu o astfel de situație neplăcută, ai încredere și sună la telefonul afișat. Te voi ajuta să depășești această stare și să-ți refaci viața pe care o dorești! Tratamentul constă într-o serie de 10 ședințe, desfășurate pe parcursul a 4 săptămâni. Cost 2500 lei. Terapie online (la distanță) sau la Cabinet de terapie bioenergetică la Alba Iulia, tel: 0747-080238
 
6. STOP INFERTILITATE! Tratamente alternative Reiki și NLP-vindecare emoțională. 

Infertilitatea este o afecțiune complexă care are cauze multiple. Poate apărea la femei, bărbați, dar și în cazul cuplurilor și se numește chiar ”infertilitate în cuplu”. Atunci când medicii nu reușesc să depisteze o cauză medicala internă sau externă a incapacitătii de a concepe copii, ei suspectează cauzele emoționale sau psihologice, ca stând la baza acestor probleme. În general, medicii recomandă investigarea cauzelor de natură emoțională, atunci când au de-a face cu ceea ce se numește infertilitate din cauze inexplicabile sau necunoscute.

Infertilitatea, în epoca modernă, a devenit si o problemă a stilului de viață epuizant, care-și pune amprenta asupra psihicului. Așa iau naștere bolile somatice, care se dezvoltă pe baza unor factori emoționali, care influențează starea de sănătate. Factorii emoționali care duc la apariția infertilității sunt:
- traume emoționale puternice (pierderea cuiva drag, divorț, deces, traume din copilărie etc.)

- tensiuni în cuplu și în cadrul familiei exinse (relațiile cu părinții, cu frații/surorile, socrii);
- situații stresante la serviciu, la firmă etc.

Stresul zilnic poate pune probleme de fertilitate unui cuplu. Cu cât nivelul acestuia crește, cu atât există un risc mai mare de disfuncții erectile și deteriorare a calității spermei la bărbați, precum și de dereglare a ciclului menstrual la femei.

Atunci când se suspectează o cauză de natură emotională, medicii recomandă persoanelor suspecte de infertilitate, din cauze emotionale, să apeleze la un terapeut, în cazul în care următoarele sfaturi dau greș:
- exprimarea sentimentelor si comunicarea deschisă în cuplu;

- apelarea la tehnici de relaxare (sport, terapie craniosacrală, masaj energetic Reiki, exercitii de respiratie, meditatii, hipnoterapie, coaching și tehnici de programare neurolingvistică-NLP)
- luarea unei pauze în încercarea de a concepe un copil; uneori, o pauză între încercările de a concepe un bebeluș sunt binevenite și ajută cuplurile să depășească stresul și grijile sau oboseala, cauzate de încercările eșuate.

Cum te putem ajuta?

În cazul în care există suspiciunea de infertilitate pe baze spiritual-emoționale, se poate face o serie de ședințe de eliberare emoțională cu terapie craniosacrală, însoțite de terapia reiki și coaching cu re-programare neuro-lingvistică. Astfel, se vor elimina restricțiile din zona diafragmei plexului solar și a diafragmei pelvine, se va detensiona sistemul nervos central și se va conștientiza cauza infertilității. În paralel, se va face tratament pentru vindecarea emoțională și pentru fertilitate. Pozitivitate, încredere, reușită! Protocolul de vindecare se desfășoară pe perioada a 8 săptămâni și constă într-o serie de 16 ședințe de bioenergie și 8 ședințe de re-programare neuro-lingvistică NLP Energy. Cost 4000 lei (800 euro). 

Terapie reiki, raza vindecătoare, craniosacrală, ședințe de coaching therapeutic cu NLP în Alba Iulia sau online (la distanță, oriunde te-ai afla!); programare la tel: 0747-080238. 


Terapia cu raze vindecătoare, terapia reiki și terapia craniosacrală ajută la alinarea durerii sau vindecarea unei game largi de boli şi disfuncţii cum ar fi:
1. Migrene, cefalee, amețeli.
2. Dureri de gât şi spate, muschi, oase, ligamente si articulatii
3. Stres şi probleme legate de tensiuni nervoase
4. Afecţiuni ale creierului şi măduvei spinării ca urmare a accidentelor
5. Stres post traumatic, impotenta
6. Disfuncţii post chirurgicale
7. Oboseala cronică, insomnie
8. Boli ale copilariei
9. Colici, artrita reumatoida, fibromialgie
10. Dureri lombare si cervicale, dureri de umar si genunchi
11. Dificultăţi de învăţare, dislexia
12. Scolioză, artroza, sinuzita, afectiuni ale colonului
13. Probleme ortopedice, gonartroza
14. Dereglări ale sistemului nervos central
15. Deteriorare a funcţiilor de coordonare motorie
16. Disfuncţii ale ţesutului conectiv
17. Disfuncţii ale articulaţiei temporo-mandibulară
18. Boli neurovasculare şi ale imunitaţii
19. Depresie, anxietate, astm bronsic
20. Dificultăţi emoţionale, insomnie, infertilitate
21. Recuperare dupa accidente vascular-cerebrale 
22. Lumbago acut, lombo-sciatica, spondiloze, discopatii
23. Afectiuni si boli ale organelor interne (stomac, colecist, ficat, pancreas, intestine, colon, inima, plamani, laringe, esofag, aparat urogenital, orl etc).

Lista poate continua. Importante sunt următoarele:
Persoane cu diferite dureri si afectiuni "duse in spate" de ani de zile au scapat de dureri in doar câteva ședinte.

Merită incercat cu incredere!

De obicei, multi oameni sunt sceptici sau reticenti in ceea ce priveste sansele de reusita ale terapiilor reiki si craniosacrala si nici nu e de mirare cata vreme, ani de zile, n-au reusit sa se vindece altfel. De asta zic si insist: incercati cu incredere, sansele de vindecare sunt foarte mari!! Aveti incredere in lumina si energie! La urma urmei, astea sunt tot ce avem nevoie pentru a functiona optim si sanatosi!!! Practic, nu exista limite in ceea ce priveste forta binefacatoare a tratamentelor bioenergetice, reiki si craniosacrale. Ele sunt adecvate indiferent de afectiune si nu prezinta reactii adverse sau contraindicatii. Nu facem "minuni", dar miracolul poate sa apara acolo unde si cand te astepti mai putin!!!
Tratamentul cu raze vindecătoare, Reiki si Terapia Craniosacrală se adresează atât persoanelor cu probleme de sănătate dar şi persoanelor care vor să-şi păstreze un tonus de viaţă normal, să facă faţă stresului zilnic mai uşor. E adecvată tuturor grupelor de viaţă de la copil, la vârsta a treia. 

Programare la tratamente în Alba Iulia sau de la distanță, la tel: 0747-080238 sau e-mail: horareiki@gmail.com.
Vă doresc multă sănătate și bucurie! TERAPII ENERGETICE ȘI DE ELIBERARE EMOȚIONALĂ, ONLINE-LA DISTANȚĂ, ORIUNDE TE-AI AFLA!

Terapie energetică alternativă online (terapie la distanță), terapie Reiki japonez, bioenergie și terapie craniosacrală, Terapia cu Raze vindecătoare, Re-programare neurolingvistică, coaching terapeutic, terapie de eliberare și vindecare emoțională.
Tel: 0747-080238 sau 0747-080239; E-mail: horareiki@gmail.com

1. PROTOCOLUL de tratament emo-energetic, al razei vindecătoare, de 60 de zile, pentru vindecare energetică, eliberare emoțională, relaxare la nivel celular, pentru dezlegarea și re-echilibrarea elementelor: apă, aer, foc și pământ și energie. Curățarea, echilibrarea și vindecarea chakrelor (cei 7 centri energetici). Vindecare holistică la nivel de corp-minte-suflet. Dizolvarea emoțiilor negative, a frustrărilor și a traumelor trecutului. Vindecarea energetică a multor afecțiuni de ordin fizic și emoțional. Restart la nivel celular! Cea mai completă și complexă terapie alternativă!

Rezultatul? Sănătate, relații potrivite, prosperitate și succes!
Protocolul de tratament se poate realiza online, de la distanță, oriunde te-ai afla! Transmisiile energetice se desfășoară pe o perioadă de aproximativ 8 săptămâni. În această perioadă vei beneficia de o serie de 24 ședințe de terapie online, (16 ședințe de terapie reiki, cu raze magice energetice vindecătoare și 8 ședințe de coaching terapeutic și de eliberare emoțională, pentru a ne asigura că tot ceea ce a fost afectat în plan fizic și emoțional, va funcționa din nou la un nivel optim-sănătos!). La aceste 24 de ședințe de terapie, vei participa activ, ne vedem pe whatsapp, rezolvăm cât mai multe din problemele de sănătate fizică și emoțională.
Ruperea cordoanelor energetice negative, curățarea aurei energetice, eliminarea energiilor negative și eliberarea de emoții puternice rezultate din frustrare, teamă, traume sau relații nepotrivite din trecut. Indiferent că elementele care te compun (apă, aer, foc și pământ) ți-au fost legate prin gândurile rele ale celorlalți, prin invidia oamenilor, prin propriile gânduri sau emoții pe care nu le-ai putut stăpâni altfel, acestea toate vor fi dezlegate și re-echilibrate, astfel încât tu să poți funcționa din nou optim sănătos, să poți avea din nou relații armonioase, să poți realiza tot ceea ce ți-ai propus, să ai o viață plină de abundență și prosperitate, conform cu spiritul care te guvernează! Dizolvăm blocajele din câmpul energetic, blocaje care au dus la boală și suferință fizică sau emoțională. Îți voi seta pozițiile de tratament și voi lucra prin mâinile tale! De asemenea, vei beneficia și de câteva ședințe RESTART cu raze magice vindecătoare (video pe whatsapp).
Simți că nimic nu mai merge cum trebuie? Ai sentimentul unui puternic blocaj energetic fixat pe relații, bani, carieră sau sănătate? Te putem ajuta să ajungi din nou la echilibru! Detalii la 0747080238 Sau pe Whatsapp la același număr. Nu lăsa viața să-ți fie ca o salcie bătută de vânt! Eliberează-te! Recâștigă-ți demnitatea de OM! CURAJ! Detalii și înscrieri la tel: 0747-080238. Horațiu-Flaviu, maestru reiki, maestru în tehnica energetică a celor cinci raze și Ioana Lavinia, maestru NLP, master în terapii de eliberare emoțională.
Costul acestui protocol complex este de 4000 lei (800 euro), plătibili prin ordin de plată în contul firmei sau prin WU, MG, Paypal etc. 


2. Tratamente pentru eliberare emoțională și eliminarea blocajelor fixate pe relațiile personale, pe carieră, sănătate sau finanțe personale. Terapie la distanță (online). Adevărul despre tine!

Ceva nu este în regulă la serviciu sau acasă? Simți că ești la capătul puterilor? Nu-ți găsești liniștea și pacea interioară? Există în viața ta trecută evenimente și situații care te-au traumatizat, te-au umplut de frustrări și ți-au creat blocaje în prezent? Există persoane care nu te înțeleg și-ți tulbură viața de familie? Ți-ai pierdut curajul de a spune și a face ceea ce îți dorești cu adevărat? Vrei să afli care este misiunea ta personală?
Nu reușești încă să găsești persoana potrivită pentru tine, care să te iubească și să-ți aducă bucurie în viață? Ai senzația că energiile negative ți-au acaparat viața? Nu poți ieși din starea de anxietate? Îți faci prea multe griji, gândurile negative nu-ți dau pace și-ți provoacă insomnie? Nu știi încotro să-ți îndrepți pașii? Ai nevoie de cineva care să te înțeleagă, să te asculte și să te ghideze spre lumină. Eu te pot ajuta! Vom face împreună cele mai profunde și mai eficiente exerciții destinate echilibrării mental-emoționale. Tehnica E.M.I (mișcările ochilor, ghidate de terapeut, vor avea ca efect echilibrarea emisferelor cerebrale și depășirea situațiilor frustrante/traumatizante din trecut sau prezent). Ședințe de HIPNOZĂ și transe hipnotice active, pe parcursul cărora vei conștientiza clar ce anume te împiedică să-ți trăiești viața așa cum vrei. Tehnica NLP Energy va avea ca efect eliminarea energiilor negative rezultate din emoțiile negative și din evenimentele traumatizante, va elimina restricțiile și durerile din corp, care au rezultat în urma dezechilibrelor emoționale. De ce să mai suferi? La urma urmei, ești cea mai importantă persoană! Dacă tu ești bine, totul în jurul tău este bine! Ieși de sub carapace! Ai încredere în tine! Trăiește liber!
Terapeut: Ioana Lavinia Baciu, maestru în programare neurolingvistică, autoare a cărților de dezvoltare și transformare personală ”Împlinește-ți destinul!”, ”Ghidul relațiilor” și ”Tehnici de împlinire a dorințelor”. Detalii și programare la tel: 0747-080239. Costul programului de coaching terapeutic și eliberare emoțională este de 2500 lei (500 euro) și include 8 ședințe online. Ședințele de terapie au loc online, telefonic și video, (pe WhatsApp, la aceleasi numar de telefon) și se desfășoară pe o perioadă de 4 săptămâni. Te aștept cu drag!
 
3. Terapie energetică online-la distanță (Reiki și Raza vindecătoare)
Vindecarea energetică a unor disfuncții fizice sau mental-emoționale. Reducerea durerilor și/sau vindecarea definitivă a unor boli. Timp de 4 săptămâni, vom face terapie online (ne auzim la telefon, ne vedem pe whatsapp) și în timpul celor 10 ședințe de bioenergie, dizolvăm blocajele din câmpul energetic, blocaje care au dus la boală și suferință. Îți voi seta pozițiile de tratament și voi lucra prin mâinile tale! De asemenea, vei beneficia și de câteva ședințe RESTART cu raze magice vindecătoare (video pe whatsapp). Costul acestui protocol de tratament energetic este de 2500 lei (500 euro). Detalii la tel: 0747-080238, maestru Horațiu-Flaviu, autorul cărții ”Raza vindecătoare”.
 
4. Ședințe de hipnoză, regresii temporale, vindecarea trecutului personal, transe hipnotice active 
Află unde sunt blocajele! Accesarea subconștientului prin transe hipnotice va avea darul de a scoate la lumină adevărul tău personal. Cine ești? Care este adevărata misiune pământeană? Cum să-ți faci ordine în gânduri și emoții? Vom face împreună, online (pe whatsapp), pe parcursul a 4 săptămâni, o serie de 8 ședințe de hipnoterapie și meditații hipnotice ghidate. Cost 2500 lei (500 euro). Detalii și înscrieri la tel: 0747-080239. Maestru NLP, Ioana Lavinia Baciu.
 
5. STOP IMPOTENȚĂ ! Tratamente bioenergetice Reiki și Raza vindecătoare pentru stoparea impotenței. Nu este cazul să mai suferi și să-ți faci inimă rea! Nu este cazul să crezi că ea te va părăsi pentru asta! În doar câteva ședințe de terapie energetică, impotența va dispărea ca prin minune! Alege să fii sănătos și să trăiești într-un cuplu fericit! Ședințele de tratament se pot realiza la distanță, oriunde te-ai afla! Dacă te confrunți cu o astfel de situație neplăcută, ai încredere și sună la telefonul afișat. Te voi ajuta să depășești această stare și să-ți refaci viața pe care o dorești! Tratamentul constă într-o serie de 10 ședințe, desfășurate pe parcursul a 4 săptămâni. Cost 2500 lei. Terapie online (la distanță) sau la Cabinet de terapie bioenergetică la Alba Iulia, tel: 0747-080238
 
6. STOP INFERTILITATE! Tratamente alternative Reiki și NLP-vindecare emoțională. 

Infertilitatea este o afecțiune complexă care are cauze multiple. Poate apărea la femei, bărbați, dar și în cazul cuplurilor și se numește chiar ”infertilitate în cuplu”. Atunci când medicii nu reușesc să depisteze o cauză medicala internă sau externă a incapacitătii de a concepe copii, ei suspectează cauzele emoționale sau psihologice, ca stând la baza acestor probleme. În general, medicii recomandă investigarea cauzelor de natură emoțională, atunci când au de-a face cu ceea ce se numește infertilitate din cauze inexplicabile sau necunoscute.

Infertilitatea, în epoca modernă, a devenit si o problemă a stilului de viață epuizant, care-și pune amprenta asupra psihicului. Așa iau naștere bolile somatice, care se dezvoltă pe baza unor factori emoționali, care influențează starea de sănătate. Factorii emoționali care duc la apariția infertilității sunt:
- traume emoționale puternice (pierderea cuiva drag, divorț, deces, traume din copilărie etc.)

- tensiuni în cuplu și în cadrul familiei exinse (relațiile cu părinții, cu frații/surorile, socrii);
- situații stresante la serviciu, la firmă etc.

Stresul zilnic poate pune probleme de fertilitate unui cuplu. Cu cât nivelul acestuia crește, cu atât există un risc mai mare de disfuncții erectile și deteriorare a calității spermei la bărbați, precum și de dereglare a ciclului menstrual la femei.

Atunci când se suspectează o cauză de natură emotională, medicii recomandă persoanelor suspecte de infertilitate, din cauze emotionale, să apeleze la un terapeut, în cazul în care următoarele sfaturi dau greș:
- exprimarea sentimentelor si comunicarea deschisă în cuplu;

- apelarea la tehnici de relaxare (sport, terapie craniosacrală, masaj energetic Reiki, exercitii de respiratie, meditatii, hipnoterapie, coaching și tehnici de programare neurolingvistică-NLP)
- luarea unei pauze în încercarea de a concepe un copil; uneori, o pauză între încercările de a concepe un bebeluș sunt binevenite și ajută cuplurile să depășească stresul și grijile sau oboseala, cauzate de încercările eșuate.

Cum te putem ajuta?

În cazul în care există suspiciunea de infertilitate pe baze spiritual-emoționale, se poate face o serie de ședințe de eliberare emoțională cu terapie craniosacrală, însoțite de terapia reiki și coaching cu re-programare neuro-lingvistică. Astfel, se vor elimina restricțiile din zona diafragmei plexului solar și a diafragmei pelvine, se va detensiona sistemul nervos central și se va conștientiza cauza infertilității. În paralel, se va face tratament pentru vindecarea emoțională și pentru fertilitate. Pozitivitate, încredere, reușită! Protocolul de vindecare se desfășoară pe perioada a 8 săptămâni și constă într-o serie de 16 ședințe de bioenergie și 8 ședințe de re-programare neuro-lingvistică NLP Energy. Cost 4000 lei (800 euro). 

Terapie reiki, raza vindecătoare, craniosacrală, ședințe de coaching therapeutic cu NLP în Alba Iulia sau online (la distanță, oriunde te-ai afla!); programare la tel: 0747-080238. 


Terapia cu raze vindecătoare, terapia reiki și terapia craniosacrală ajută la alinarea durerii sau vindecarea unei game largi de boli şi disfuncţii cum ar fi:
1. Migrene, cefalee, amețeli.
2. Dureri de gât şi spate, muschi, oase, ligamente si articulatii
3. Stres şi probleme legate de tensiuni nervoase
4. Afecţiuni ale creierului şi măduvei spinării ca urmare a accidentelor
5. Stres post traumatic, impotenta
6. Disfuncţii post chirurgicale
7. Oboseala cronică, insomnie
8. Boli ale copilariei
9. Colici, artrita reumatoida, fibromialgie
10. Dureri lombare si cervicale, dureri de umar si genunchi
11. Dificultăţi de învăţare, dislexia
12. Scolioză, artroza, sinuzita, afectiuni ale colonului
13. Probleme ortopedice, gonartroza
14. Dereglări ale sistemului nervos central
15. Deteriorare a funcţiilor de coordonare motorie
16. Disfuncţii ale ţesutului conectiv
17. Disfuncţii ale articulaţiei temporo-mandibulară
18. Boli neurovasculare şi ale imunitaţii
19. Depresie, anxietate, astm bronsic
20. Dificultăţi emoţionale, insomnie, infertilitate
21. Recuperare dupa accidente vascular-cerebrale 
22. Lumbago acut, lombo-sciatica, spondiloze, discopatii
23. Afectiuni si boli ale organelor interne (stomac, colecist, ficat, pancreas, intestine, colon, inima, plamani, laringe, esofag, aparat urogenital, orl etc).

Lista poate continua. Importante sunt următoarele:
Persoane cu diferite dureri si afectiuni "duse in spate" de ani de zile au scapat de dureri in doar câteva ședinte.

Merită incercat cu incredere!

De obicei, multi oameni sunt sceptici sau reticenti in ceea ce priveste sansele de reusita ale terapiilor reiki si craniosacrala si nici nu e de mirare cata vreme, ani de zile, n-au reusit sa se vindece altfel. De asta zic si insist: incercati cu incredere, sansele de vindecare sunt foarte mari!! Aveti incredere in lumina si energie! La urma urmei, astea sunt tot ce avem nevoie pentru a functiona optim si sanatosi!!! Practic, nu exista limite in ceea ce priveste forta binefacatoare a tratamentelor bioenergetice, reiki si craniosacrale. Ele sunt adecvate indiferent de afectiune si nu prezinta reactii adverse sau contraindicatii. Nu facem "minuni", dar miracolul poate sa apara acolo unde si cand te astepti mai putin!!!
Tratamentul cu raze vindecătoare, Reiki si Terapia Craniosacrală se adresează atât persoanelor cu probleme de sănătate dar şi persoanelor care vor să-şi păstreze un tonus de viaţă normal, să facă faţă stresului zilnic mai uşor. E adecvată tuturor grupelor de viaţă de la copil, la vârsta a treia. 

Programare la tratamente în Alba Iulia sau de la distanță, la tel: 0747-080238 sau e-mail: horareiki@gmail.com.
Vă doresc multă sănătate și bucurie!
31-03-2022

Vindecă durerile de spate la Alba Iulia

Vindecă durerile de spate la Alba Iulia
Preț: 200 RON
Cele mai eficiente tratamente alternative pentru vindecarea durerilor de spate! Dureri lombare, cervicale, toracale, hernii de disc, blocări de nerv sciatic etc. Terapie craniosacrală, reiki și raza vindecătoare. Toate la cabinetul din Alba Iulia. Sute de pacienți vindecați! Programare la tel: 0747-080238. Horațiu-Flaviu Baciu: licențiat în socio-psiho-pedagogie, maestru-profesor în terapia japoneză Reiki, terapeut craniosacral, acreditat de către Institutul american Upledger International Institute, maestru NLP & Coaching, acreditat ANC, fondator al terapiei energetice RESTART și autor al cărții ”Raza vindecătoare”. Cele mai eficiente tratamente alternative pentru vindecarea durerilor de spate! Dureri lombare, cervicale, toracale, hernii de disc, blocări de nerv sciatic etc. Terapie craniosacrală, reiki și raza vindecătoare. Toate la cabinetul din Alba Iulia. Sute de pacienți vindecați! Programare la tel: 0747-080238. Horațiu-Flaviu Baciu: licențiat în socio-psiho-pedagogie, maestru-profesor în terapia japoneză Reiki, terapeut craniosacral, acreditat de către Institutul american Upledger International Institute, maestru NLP & Coaching, acreditat ANC, fondator al terapiei energetice RESTART și autor al cărții ”Raza vindecătoare”.
31-03-2022

Curs online Radionic-Reiki, inițiere la distanță

Curs online Radionic-Reiki, inițiere la distanță
Preț: 1000 RON
Curs de Initiere Radionic - Reiki, initiere la distanta. Gradele 1 si 2. Transmiterea energiei la distanta si in timp, autotratament si vindecare. Influentarea pozitiva a situatiilor de viata: sanatate, echilibru, success, relatii armonioase, găsirea unui job, afaceri de succes, echilibru mental-emoțional și vindecare pe toate planurile. Cursul se desfășoară online, individual cu fiecare cursant în parte, conform unui program stabilit de comun acord. Detalii si inscrieri la 0747080238 sau pe e-mail: horareiki@gmail.com. Cost 1000 lei. Traieste magic! Curs de Initiere Radionic - Reiki, initiere la distanta. Gradele 1 si 2. Transmiterea energiei la distanta si in timp, autotratament si vindecare. Influentarea pozitiva a situatiilor de viata: sanatate, echilibru, success, relatii armonioase, găsirea unui job, afaceri de succes, echilibru mental-emoțional și vindecare pe toate planurile. Cursul se desfășoară online, individual cu fiecare cursant în parte, conform unui program stabilit de comun acord. Detalii si inscrieri la 0747080238 sau pe e-mail: horareiki@gmail.com. Cost 1000 lei. Traieste magic!
31-03-2022

Odorizator de aer pentru cameră

Odorizator de aer pentru cameră
Preț: 250 RON
Vânzări online: Umidificator de aer cu filtrare prin apă, marca Revitalizor Refreshen. Purifică, umidifică, ionizează și dezinfectează aerul din încăperi de până la 80mp. Folosește apa ca agent de filtrare și opțional uleiuri esențiale Refreshen, solubile în apă rece, pentru eliminarea bacteriilor, alergenilor, prafului, fumului de țigară și al mirosurilor neplăcute. În prețul de 250 lei, primiți 1 aparat Revitalizor + 2 pachete de soluție antibacteriană (6 flacoane a câte 15ml/flacon) și beneficiați de transport gratuit!!! Detalii și comenzi la www.revitalizor.ro sau 0747-080239 Vânzări online: Umidificator de aer cu filtrare prin apă, marca Revitalizor Refreshen. Purifică, umidifică, ionizează și dezinfectează aerul din încăperi de până la 80mp. Folosește apa ca agent de filtrare și opțional uleiuri esențiale Refreshen, solubile în apă rece, pentru eliminarea bacteriilor, alergenilor, prafului, fumului de țigară și al mirosurilor neplăcute. În prețul de 250 lei, primiți 1 aparat Revitalizor + 2 pachete de soluție antibacteriană (6 flacoane a câte 15ml/flacon) și beneficiați de transport gratuit!!! Detalii și comenzi la www.revitalizor.ro sau 0747-080239
31-03-2022

Ghid practic de tratare a durerilor. Vindecă-te singur!

Ghid practic de tratare a durerilor. Vindecă-te singur!
Preț: 50 RON
Poti sa te vindeci singur! Esti propriul tau vindecator si al celor dragi tie! Elibereaza-ti mintea, vindeca-ti viata! E atat de simplu! Nu mai sta pe ganduri! Comandă cartea ”Raza vindecătoare”, ghidul practic de vindecare cu bioenergie pe www.nlp-reiki.com/raza-vindecatoare. sau la tel: 0747-080238. Ai acum metoda simplă de vindecare în 21 de poziții de autotratament energetic. Util pentru combaterea durerilor de coloană, cap, umeri, brațe, genunchi, oase, mușchi și articulații, pentru combaterea afecțiunilor organelor interne. Trăiește magic! Poti sa te vindeci singur! Esti propriul tau vindecator si al celor dragi tie! Elibereaza-ti mintea, vindeca-ti viata! E atat de simplu! Nu mai sta pe ganduri! Comandă cartea ”Raza vindecătoare”, ghidul practic de vindecare cu bioenergie pe www.nlp-reiki.com/raza-vindecatoare. sau la tel: 0747-080238. Ai acum metoda simplă de vindecare în 21 de poziții de autotratament energetic. Util pentru combaterea durerilor de coloană, cap, umeri, brațe, genunchi, oase, mușchi și articulații, pentru combaterea afecțiunilor organelor interne. Trăiește magic!
31-03-2022

Vindecarea trecutului personal

Vindecarea trecutului personal
Preț: 1000 RON
Împacă-te cu trecutul tău! Ședințe de terapie online pentru eliberare emoțională și dizolvarea traumelor din trecut. Ai nevoie de ajutor? Există în viața ta evenimente care te-au traumatizat, te-au frustrat, te-au înlănțuit și te afectează chiar și în prezent? N-ai avut parte de iubire in copilarie? Ti s-a repetat mereu ca nu esti destul de bun/buna, ca nu vei fi in stare de nimic, ca nu vei realiza nimic in viata? Nu poți depăși anumite bariere emoționale? Ai probleme în relație sau nu poți găsi persoana potrivită care să îți devină partener/parteneră de viață? E clar...trebuie să te eliberezi de lanțul traumelor și frustrărilor trecutului, astfel încât să poți face față provocărilor personale și profesionale, să ai parte de relații sincere, să-ți poți duce la capăt misiunea personală!
Te invit la o serie de 5 ședințe de terapie online (la distanță), care să dizolve necazurile trecutului, astfel încât acestea să nu-ți mai afecteze psihicul, să nu-ți mai ”fure” din energie, să poți să iei decizii corecte în ceea ce privește relația ta, munca și viața socială.
Un om împăcat cu trecutul său, este un om aflat la doar câțiva pași de libertate!
Te aștept cu drag să te ajut!
Cu prietenie, Ioana-Lavinia Baciu, maestru în programare neurolingvistică, specialist în tehnici de eliminare a emoțiilor negative, autoarea cărților de dezvoltare personală ”Împlinește-ți destinul”, ”Ghidul relațiilor” și ”Tehnici de împlinire a dorințelor”. Sună-mă la tel: 0747-080239 și îți spun cum facem! Ai încredere în tine și profită de această șansă uriașă de a trăi din nou liber/liberă de lanțurile trecutului! Împacă-te cu trecutul tău! Ședințe de terapie online pentru eliberare emoțională și dizolvarea traumelor din trecut. Ai nevoie de ajutor? Există în viața ta evenimente care te-au traumatizat, te-au frustrat, te-au înlănțuit și te afectează chiar și în prezent? N-ai avut parte de iubire in copilarie? Ti s-a repetat mereu ca nu esti destul de bun/buna, ca nu vei fi in stare de nimic, ca nu vei realiza nimic in viata? Nu poți depăși anumite bariere emoționale? Ai probleme în relație sau nu poți găsi persoana potrivită care să îți devină partener/parteneră de viață? E clar...trebuie să te eliberezi de lanțul traumelor și frustrărilor trecutului, astfel încât să poți face față provocărilor personale și profesionale, să ai parte de relații sincere, să-ți poți duce la capăt misiunea personală!
Te invit la o serie de 5 ședințe de terapie online (la distanță), care să dizolve necazurile trecutului, astfel încât acestea să nu-ți mai afecteze psihicul, să nu-ți mai ”fure” din energie, să poți să iei decizii corecte în ceea ce privește relația ta, munca și viața socială.
Un om împăcat cu trecutul său, este un om aflat la doar câțiva pași de libertate!
Te aștept cu drag să te ajut!
Cu prietenie, Ioana-Lavinia Baciu, maestru în programare neurolingvistică, specialist în tehnici de eliminare a emoțiilor negative, autoarea cărților de dezvoltare personală ”Împlinește-ți destinul”, ”Ghidul relațiilor” și ”Tehnici de împlinire a dorințelor”. Sună-mă la tel: 0747-080239 și îți spun cum facem! Ai încredere în tine și profită de această șansă uriașă de a trăi din nou liber/liberă de lanțurile trecutului!
31-03-2022

Terapie spirituală și Coaching terapeutic online-eliberarea emoțiilor negative

Terapie spirituală și Coaching terapeutic online-eliberarea emoțiilor negative
Ședințe online de Coaching terapeutic: tratamente pentru eliberare emoțională și depășirea obstacolelor fixate pe relațiile personale și profesionale, pe carieră, sănătate sau finanțe personale. Ceva nu e în regulă la serviciu sau acasă? Simți că ești la capătul puterilor? Nu-ți găsești liniștea și pacea interioară? Există în viața ta trecută evenimente și situații care te-au traumatizat, te-au umplut de frustrări și ți-au creat blocaje în prezent? Există persoane care nu te înțeleg și-ți tulbură viața de familie? Nu reușești încă să găsești persoana potrivită pentru tine, care să te iubească și să-ți aducă bucurie în viață? Ai senzația că energiile negative ți-au acaparat viața? Nu poți ieși din starea de anxietate? Îți faci prea multe griji, gândurile negative nu-ți dau pace și-ți provoacă insomnie? Nu știi încotro să-ți îndrepți pașii? Ai nevoie de cineva care să te înțeleagă, să te asculte și să te ghideze spre lumină. Eu te pot ajuta! Vom face împreună cele mai profunde și mai eficiente exerciții destinate echilibrării mental-emoționale. Tehnica E.M.I (mișcările ochilor, ghidate de terapeut, vor avea ca efect echilibrarea emisferelor cerebrale și depășirea situațiilor frustrante/traumatizante din trecut sau prezent). Tehnica E.F.T. Energy va avea ca efect eliminarea energiilor negative rezultate din emoțiile negative și din evenimentele traumatizante, va elimina restricțiile și durerile din corp, care au rezultat în urma dezechilibrelor emoționale. De ce să mai suferi? La urma urmei, ești cea mai importantă persoană! Dacă tu ești bine, totul în jurul tău este bine! Ieși de sub carapace! Ai încredere în tine! Trăiește liber!
Terapeut: Ioana Lavinia Baciu, maestru în programare neurolingvistică, autoare a cărților de dezvoltare și transformare personală ”Împlinește-ți destinul!”, ”Ghidul relațiilor” și ”Tehnici de împlinire a dorințelor”. Detalii la tel: 0747-080239. Ședințele de terapie au loc online, telefonic și video, (pe WhatsApp, la aceleasi numar de telefon), dar pentru cei care sunt din Alba Iulia sau din apropiere, pot fi organizate și la cabinet. Te aștept cu drag! Ședințe online de Coaching terapeutic: tratamente pentru eliberare emoțională și depășirea obstacolelor fixate pe relațiile personale și profesionale, pe carieră, sănătate sau finanțe personale. Ceva nu e în regulă la serviciu sau acasă? Simți că ești la capătul puterilor? Nu-ți găsești liniștea și pacea interioară? Există în viața ta trecută evenimente și situații care te-au traumatizat, te-au umplut de frustrări și ți-au creat blocaje în prezent? Există persoane care nu te înțeleg și-ți tulbură viața de familie? Nu reușești încă să găsești persoana potrivită pentru tine, care să te iubească și să-ți aducă bucurie în viață? Ai senzația că energiile negative ți-au acaparat viața? Nu poți ieși din starea de anxietate? Îți faci prea multe griji, gândurile negative nu-ți dau pace și-ți provoacă insomnie? Nu știi încotro să-ți îndrepți pașii? Ai nevoie de cineva care să te înțeleagă, să te asculte și să te ghideze spre lumină. Eu te pot ajuta! Vom face împreună cele mai profunde și mai eficiente exerciții destinate echilibrării mental-emoționale. Tehnica E.M.I (mișcările ochilor, ghidate de terapeut, vor avea ca efect echilibrarea emisferelor cerebrale și depășirea situațiilor frustrante/traumatizante din trecut sau prezent). Tehnica E.F.T. Energy va avea ca efect eliminarea energiilor negative rezultate din emoțiile negative și din evenimentele traumatizante, va elimina restricțiile și durerile din corp, care au rezultat în urma dezechilibrelor emoționale. De ce să mai suferi? La urma urmei, ești cea mai importantă persoană! Dacă tu ești bine, totul în jurul tău este bine! Ieși de sub carapace! Ai încredere în tine! Trăiește liber!
Terapeut: Ioana Lavinia Baciu, maestru în programare neurolingvistică, autoare a cărților de dezvoltare și transformare personală ”Împlinește-ți destinul!”, ”Ghidul relațiilor” și ”Tehnici de împlinire a dorințelor”. Detalii la tel: 0747-080239. Ședințele de terapie au loc online, telefonic și video, (pe WhatsApp, la aceleasi numar de telefon), dar pentru cei care sunt din Alba Iulia sau din apropiere, pot fi organizate și la cabinet. Te aștept cu drag!
14-03-2022

Purificator de aer cu aromaterapie

Purificator de aer cu aromaterapie
Preț: 250 RON
Schimbă aerul, respiră sănătate!
Aparate Revitalizor REFRESHEN pentru purificarea aerului, umidificare, ionizare și dezinfectare aer. Elimină bacterii, virusuri, alergeni, fum de țigară, mucegai și mirosuri neplăcute! Funcționează cu apă și uleiuri esențiale REFRESHEN din plante.
LOCAȚII RECOMANDATE PENTRU FOLOSIREA PURIFICATOARELOR-IONIZATOARELOR DE AER "Revitalizor REFRESHEN"
Comenzi pe: www.revitalizor.ro sau la tel: 0747-080239
1. In bucatarii: Purificatorul de aer Revitalizor REFRESHEN elimina mirosurile neplacute ale unor preparate culinare (prăjeli, pește etc).
2. In sufragerii si saloane, sali de conferinte: Ionizatorul de aer REFRESHEN elimina fumul de tigara, praful, bacteriile, polenul (util mai ales dupa petreceri si intalniri la care se fumeaza)
3. In dormitor si camera copiilor: Umidificatorul, ionizator de aer REFRESHEN provoaca o respiratie usoara, sanatoasa si curata, un aer umidificat, ionizat, pentru o odihna excelenta si un somn linistit. Excelent pentru camera copiilor. Ofera prospetime si ajuta la intarirea sistemului imunitar, protejeaza impotriva virusurilor si bacteriilor responsabile in diverse afectiuni ale pielii si ale sistemului respirator.
4. In restaurante, hoteluri, pensiuni, baruri, cluburi si discoteci: Purificatorul de aer REFRESHEN odorizeaza incaperile, elimina mirosurile neplacute si fumul de tigara.
5. In cabinete, saloane de frumusete si laboratoare medicale, mai cu seama in cabinete stomatologice si tehnica dentara: Ionizatorul-purificator de aer REFRESHEN elimina praful, bacteriile si alergenii, alte mirosuri neplacute, elimina o serie de poluanti chimici.
6. In magazine Pet-Shop: Aparatul de purificare aer REFRESHEN elimina mirosurile generate de animale si hrana pentru animale, odorizeaza incaperile
7. In magazinele alimentare: Aparatul Revitalizor REFRESHEN pentru purificarea aerului elimina bacteriile neprietenoase cu alimentele
8. In birouri si sali de conferinte/sedinte: REFRESHEN confera prospetime aerului, ofera un tonus si o putere de concentrare crescute.
9. Orice locatie unde se doreste un aer proaspat si sanatos, foloseste purificatorul de aer REFRESHEN pentru aer curat!
Detalii și comenzi pe www.revitalizor.ro sau la tel: 0747-080239. În prețul de 250 lei primiți 1 aparat revitalizor + 2 pachete de soluție aromatică anti-microbiană (6 flacoane a câte 15ml/flacon) și beneficiați de transport gratuit!!! Schimbă aerul, respiră sănătate!
Aparate Revitalizor REFRESHEN pentru purificarea aerului, umidificare, ionizare și dezinfectare aer. Elimină bacterii, virusuri, alergeni, fum de țigară, mucegai și mirosuri neplăcute! Funcționează cu apă și uleiuri esențiale REFRESHEN din plante.
LOCAȚII RECOMANDATE PENTRU FOLOSIREA PURIFICATOARELOR-IONIZATOARELOR DE AER "Revitalizor REFRESHEN"
Comenzi pe: www.revitalizor.ro sau la tel: 0747-080239
1. In bucatarii: Purificatorul de aer Revitalizor REFRESHEN elimina mirosurile neplacute ale unor preparate culinare (prăjeli, pește etc).
2. In sufragerii si saloane, sali de conferinte: Ionizatorul de aer REFRESHEN elimina fumul de tigara, praful, bacteriile, polenul (util mai ales dupa petreceri si intalniri la care se fumeaza)
3. In dormitor si camera copiilor: Umidificatorul, ionizator de aer REFRESHEN provoaca o respiratie usoara, sanatoasa si curata, un aer umidificat, ionizat, pentru o odihna excelenta si un somn linistit. Excelent pentru camera copiilor. Ofera prospetime si ajuta la intarirea sistemului imunitar, protejeaza impotriva virusurilor si bacteriilor responsabile in diverse afectiuni ale pielii si ale sistemului respirator.
4. In restaurante, hoteluri, pensiuni, baruri, cluburi si discoteci: Purificatorul de aer REFRESHEN odorizeaza incaperile, elimina mirosurile neplacute si fumul de tigara.
5. In cabinete, saloane de frumusete si laboratoare medicale, mai cu seama in cabinete stomatologice si tehnica dentara: Ionizatorul-purificator de aer REFRESHEN elimina praful, bacteriile si alergenii, alte mirosuri neplacute, elimina o serie de poluanti chimici.
6. In magazine Pet-Shop: Aparatul de purificare aer REFRESHEN elimina mirosurile generate de animale si hrana pentru animale, odorizeaza incaperile
7. In magazinele alimentare: Aparatul Revitalizor REFRESHEN pentru purificarea aerului elimina bacteriile neprietenoase cu alimentele
8. In birouri si sali de conferinte/sedinte: REFRESHEN confera prospetime aerului, ofera un tonus si o putere de concentrare crescute.
9. Orice locatie unde se doreste un aer proaspat si sanatos, foloseste purificatorul de aer REFRESHEN pentru aer curat!
Detalii și comenzi pe www.revitalizor.ro sau la tel: 0747-080239. În prețul de 250 lei primiți 1 aparat revitalizor + 2 pachete de soluție aromatică anti-microbiană (6 flacoane a câte 15ml/flacon) și beneficiați de transport gratuit!!!
14-03-2022

Cabinet bioenergie si terapie craniosacrala, Alba Iulia, 0747-080238

Cabinet bioenergie si terapie craniosacrala, Alba Iulia, 0747-080238
Preț: 200 RON
Cabinet de bioenergie și terapie craniosacrală, Alba Iulia, tel: 0747-080238.
De ajutor în tratarea durerilor de cap, spate, umeri, brațe, picioare, în afecțuni ale sistemului osos, muscular și articular, în diverse afecțiuni ale organelor interne. De ajutor în combaterea stărilor de stres, anxietate, depresie și angoasă, în eliminarea energiilor negative. Gândește pozitiv și alege sănătatea în cel mai natural mod posibil! Cu prietenie, Horațiu, maestru Radionic-Reiki, terapeut craniosacral, fondator al tehnicii energetice "Raza vindecătoare". Numai pe baza de programare la 0747-080238. Va doresc multa sanatate! Cabinet de bioenergie și terapie craniosacrală, Alba Iulia, tel: 0747-080238.
De ajutor în tratarea durerilor de cap, spate, umeri, brațe, picioare, în afecțuni ale sistemului osos, muscular și articular, în diverse afecțiuni ale organelor interne. De ajutor în combaterea stărilor de stres, anxietate, depresie și angoasă, în eliminarea energiilor negative. Gândește pozitiv și alege sănătatea în cel mai natural mod posibil! Cu prietenie, Horațiu, maestru Radionic-Reiki, terapeut craniosacral, fondator al tehnicii energetice "Raza vindecătoare". Numai pe baza de programare la 0747-080238. Va doresc multa sanatate!
14-03-2022

Terapie craniosacrală la Alba Iulia

Terapie craniosacrală la Alba Iulia
Preț: 200 RON
Terapia Cranio-Sacrală este o metodă blânda si neinvaziva de evaluare şi corecţie, care stimulează procesul natural al corpului de auto-corectare, de auto-vindecare şi mecanismul individual de însănătoşire naturală şi disipare a efectelor negative.
Este tot mai mult folosită in scop preventiv, pentru întărirea sistemului imunitar şi a rezistenţei la îmbolnăvire.
Terapia Cranio-Sacrală ajută la alinarea durerii şi la vindecarea unei game largi de boli şi disfuncţii cum ar fi:
1. Migrene şi dureri de cap
2. Dureri cronice de gât, mâini, spate și picioare
3. Stres şi probleme legate de tensiuni nervoase
4. Afecţiuni ale creierului şi măduvei spinării ca urmare a accidentelor
5. Stres post traumatic
6. Disfuncţii post chirurgicale
7. Oboseala cronică
8. Boli ale copilariei
9. Colici
10. Dureri lombare si cervicale, în general dureri de spate, dureri ale coloanei vertebrale
11. Dificultăţi de învăţare, dislexia
12. Scolioză, incontinență urinară, enurezis nocturn
13. Probleme ortopedice
14. Dereglări ale sistemului nervos central
15. Deterioare a funcţiilor de coordonare motorie
16. Disfuncţii ale ţesutului conectiv
17. Disfuncţii ale articulaţiei temporo-mandibulară
18. Boli neurovasculare şi ale imunitaţii
19. Depresie și anxietate
20. Dificultăţi emoţionale
21. Insomnie, impotență
22. Recuperare după accidente vascular-cerebrale
şi multe altele.
Pentru a beneficia de efectele minunate si benefice ale terapiei craniosacrale-metoda Upledger in Alba Iulia, va puteti adresa cabinetului nostru din Alba Iulia sau online, la tel: 0747-080238, terapeut craniosacral si bioenergoterapeut: Horatiu Flaviu. E-mail: horareiki@gmail.com
Terapia Cranio-Sacrală se adresează atât persoanelor cu probleme de sănătate dar şi persoanelor care vor să-şi păstreze un tonus de viaţă normal, să facă faţă stresului zilnic mai uşor. Este adecvată tuturor grupelor de viaţă de la copil, la vârsta a treia. Terapia Cranio-Sacrală este o metodă blânda si neinvaziva de evaluare şi corecţie, care stimulează procesul natural al corpului de auto-corectare, de auto-vindecare şi mecanismul individual de însănătoşire naturală şi disipare a efectelor negative.
Este tot mai mult folosită in scop preventiv, pentru întărirea sistemului imunitar şi a rezistenţei la îmbolnăvire.
Terapia Cranio-Sacrală ajută la alinarea durerii şi la vindecarea unei game largi de boli şi disfuncţii cum ar fi:
1. Migrene şi dureri de cap
2. Dureri cronice de gât, mâini, spate și picioare
3. Stres şi probleme legate de tensiuni nervoase
4. Afecţiuni ale creierului şi măduvei spinării ca urmare a accidentelor
5. Stres post traumatic
6. Disfuncţii post chirurgicale
7. Oboseala cronică
8. Boli ale copilariei
9. Colici
10. Dureri lombare si cervicale, în general dureri de spate, dureri ale coloanei vertebrale
11. Dificultăţi de învăţare, dislexia
12. Scolioză, incontinență urinară, enurezis nocturn
13. Probleme ortopedice
14. Dereglări ale sistemului nervos central
15. Deterioare a funcţiilor de coordonare motorie
16. Disfuncţii ale ţesutului conectiv
17. Disfuncţii ale articulaţiei temporo-mandibulară
18. Boli neurovasculare şi ale imunitaţii
19. Depresie și anxietate
20. Dificultăţi emoţionale
21. Insomnie, impotență
22. Recuperare după accidente vascular-cerebrale
şi multe altele.
Pentru a beneficia de efectele minunate si benefice ale terapiei craniosacrale-metoda Upledger in Alba Iulia, va puteti adresa cabinetului nostru din Alba Iulia sau online, la tel: 0747-080238, terapeut craniosacral si bioenergoterapeut: Horatiu Flaviu. E-mail: horareiki@gmail.com
Terapia Cranio-Sacrală se adresează atât persoanelor cu probleme de sănătate dar şi persoanelor care vor să-şi păstreze un tonus de viaţă normal, să facă faţă stresului zilnic mai uşor. Este adecvată tuturor grupelor de viaţă de la copil, la vârsta a treia.
14-03-2022

STOP IMPOTENȚĂ

STOP IMPOTENȚĂ
Preț: 2000 RON
Tratamente bioenergetice Reiki și Raza vindecătoare pentru stoparea impotenței. Nu este cazul să mai suferi și să-ți faci inimă rea! În 10 ședințe de terapie energetică, impotența va dispărea ca prin minune! Alege să fii sănătos și să trăiești într-un cuplu fericit! Cabinet de terapie bioenergetică la Alba Iulia, tel: 0747-080238. Ședințele de tratament se pot realiza și de la distanță! Dacă te confrunți cu o astfel de situație, ai încredere și sună la telefonul afișat. Te voi ajuta să depășești această stare și să-ți refaci viața pe care o dorești! Tratamente bioenergetice Reiki și Raza vindecătoare pentru stoparea impotenței. Nu este cazul să mai suferi și să-ți faci inimă rea! În 10 ședințe de terapie energetică, impotența va dispărea ca prin minune! Alege să fii sănătos și să trăiești într-un cuplu fericit! Cabinet de terapie bioenergetică la Alba Iulia, tel: 0747-080238. Ședințele de tratament se pot realiza și de la distanță! Dacă te confrunți cu o astfel de situație, ai încredere și sună la telefonul afișat. Te voi ajuta să depășești această stare și să-ți refaci viața pe care o dorești!
14-03-2022

Terapie Reiki la distanță

Terapie Reiki la distanță
Preț: 1500 RON
Reiki (terapia cu energie) este o tehnica japoneza menita sa elimine stresul, sa induca relaxarea si pacea interioara, promovand astfel o stare de bine si sanatate. Energia este prezenta pretutindeni in Univers. Energia vitala este preluata de mainile terapeutului si este transferata, direct sau de la distanta, spre alte persoane, plante sau animale care au nevoie de o „infuzie” de energie pentru echilibrare, armonizare si mentinerea unei stari generale de sanatate si fericire.

Reiki este de fapt energia ce „curge” prin tot ce fiinteaza si mentine in viata tot ce exista. Cand cantitatea si calitatea bioenergiei este mare, atunci vorbim de persoane si fiinte sanatoase, cand nivelul de energie scade, pot sa apara stari de dezechilibru ce duc mai devreme sau mai tarziu la aparitia bolii si a starilor de disconfort fizic sau psihic.
Program de 4 saptamani de vindecare energetica la distanta. Include 10 sedinte de tratament energetic la nivel celular, realizat online, astfel: ne vedem pe WhatsApp, iti indic pozitiile de tratament si lucrez eu prin mainile tale, la orice distanta te-ai afla! Rezultatele sunt spectaculoase! Indiferent ca te confrunti cu dureri fizice, probleme emotionale, probleme in relatii sau cu stari de anxietate, suna-ma si spune-mi cu ce probleme te confrunti si vedem cum te pot ajuta. Detalii si costuri la tel 0747080238. Cu prietenie, Horatiu Flaviu maestru reiki, fondator al terapiei bio-energetice "Raza vindecatoare"

Ai încredere în energie, ai încredere în reiki! Detalii și programări (reiki la distanță) la tel: 0747-080238 sau horareiki@gmail.com
Va doresc multă sănătate si încredere!
Cu prietenie, terapeut-maestru reiki: Horațiu-Flaviu.

Firul universal al existentei Rei-Ki. Drumul energiei vitale (bioenergiei) de la sursa pana la terapeut si, prin mainile acestuia, pana la pacient.
Cand ne gandim la Creatie zicem asa: Creatorul a facut lumile si Universurile din Sursa unica a Tot ce exista. Din aceasta sursa vine infinit energia universala vitala ce insufleteste tot si permite existenta oricarui lucru, de la formarea si existenta galaxiilor pana la aparitia si dezvoltarea vietii. Aceasta intelepciune subtila, aceasta inteligenta suprema stabileste permanent regulile de functionare a tot ce exista. N-avem decat sa-I zicem cum dorim: Dumnezeu, Creator, Taramul zeilor, Sursa suprema, Lumina, Tao, Mama natura, Rei, Univers, fiecare conform religiei, credintei, cutumelor culturale sau nivelului de cunoastere si intelegere la care a ajuns.
Rei (Sursa) a facut ca noi sa avem parte de energie vitala pe tot parcursul vietii, de la nastere pana la plecarea din aceasta calatorie pe care o avem de facut pe Pamant. Aceeasi sursa ne ghideaza parcursul si-l ajuta pe Om sa strabata conform planului divin. Datorita naturii sale infinite, Sursa este atotcuprinzatoare, infinita si atotcunoscatoare.
Ki (Energia vitala universala) insufleteste astfel tot ceea ce fiinteaza: plante, animale si oameni. Ki este de natura non-fizica si nu poate fi perceputa cu simturile comune. Cand energia vitala (KI-ul) unei personae este mare, atunci fiinta este sanatoasa si se simte puternica si infloritoare, are pofta de viata si face fata provocarilor de orice natura ar fi acestea. Cand energia vitala scade, oamenii se simt amenintati, obositi, stresati si in cele mai multe cazuri, survine boala.
Noi ne luam energie vitala in foarte multe feluri: prin aerul pe care-l respiram, din hrana, din razele Soarelui, din apa, prin relaxarea de care avem parte in timpul somnului, prin meditatiile realizate in acest scop, prin alte tehnici de atragere a energiei pozitive. Cand corpul fizic inceteaza sa mai existe atunci energia universal (Ki-ul) paraseste trupul. Energia universala (Ki-ul) poarta denumiri diferite in anumite zone geografice si culturale de pe glob: Chi in China, Prana in India, Ti in Hawai, dar energia vitala mai apare si sub numele de forta odica, forta vietii, orgon sau bioplasma.
Bioenergia este prezenta la fiecare nivel al existentei, atat in corpul auric cat si in corpul fizic la nivel celular. Sursa sanatatii noastre este aceasta energie vitala, acest Ki ce curge in jurul nostru si prin noi, atat in campul aurei noastre cat si in tesuturi, organe, glande si celule. Atunci cand curgerea Ki-ului este intrerupta, in mod evident sunt afectate toate acestea. Instalarea bolilor este astfel cauzata de deficitul de energie vitala de la un nivel sau altul. Trebuie mentionat ca in prima faza deficitul energetic apare intotdeauna in jurul corpului (in interiorul aurei).In aceasta faza boala nu este inca instalata in corp, dar poate fi detectata de mainile terapeutului, care stie ca orice deficit energetic din aura se va transforma incet dar sigur intr-unul fizic. De aceea, diagnosticul bioenergetic prin scanarea aurei de catre terapeut este binevenit pentru prevenirea aparitiei mai devreme sau mai tarziu a unor suferinte fizice mai mult sau mai putin grave.
Va doresc multa sanatate, echilibru si multa energie!
Horareiki (Horatiu-Flaviu), socio-psiho-pedagog, maestru Ra-Reiki-bioenergie, terapeut craniosacral certificat de catre Upledger Institute, SUA.
Adresa: Alba Iulia, jud. Alba. Programare la terapie reiki online și craniosacrala si inscrieri la cursuri de initiere Radionica si Reiki bioenergie la tel: 0747-080238 Reiki (terapia cu energie) este o tehnica japoneza menita sa elimine stresul, sa induca relaxarea si pacea interioara, promovand astfel o stare de bine si sanatate. Energia este prezenta pretutindeni in Univers. Energia vitala este preluata de mainile terapeutului si este transferata, direct sau de la distanta, spre alte persoane, plante sau animale care au nevoie de o „infuzie” de energie pentru echilibrare, armonizare si mentinerea unei stari generale de sanatate si fericire.

Reiki este de fapt energia ce „curge” prin tot ce fiinteaza si mentine in viata tot ce exista. Cand cantitatea si calitatea bioenergiei este mare, atunci vorbim de persoane si fiinte sanatoase, cand nivelul de energie scade, pot sa apara stari de dezechilibru ce duc mai devreme sau mai tarziu la aparitia bolii si a starilor de disconfort fizic sau psihic.
Program de 4 saptamani de vindecare energetica la distanta. Include 10 sedinte de tratament energetic la nivel celular, realizat online, astfel: ne vedem pe WhatsApp, iti indic pozitiile de tratament si lucrez eu prin mainile tale, la orice distanta te-ai afla! Rezultatele sunt spectaculoase! Indiferent ca te confrunti cu dureri fizice, probleme emotionale, probleme in relatii sau cu stari de anxietate, suna-ma si spune-mi cu ce probleme te confrunti si vedem cum te pot ajuta. Detalii si costuri la tel 0747080238. Cu prietenie, Horatiu Flaviu maestru reiki, fondator al terapiei bio-energetice "Raza vindecatoare"

Ai încredere în energie, ai încredere în reiki! Detalii și programări (reiki la distanță) la tel: 0747-080238 sau horareiki@gmail.com
Va doresc multă sănătate si încredere!
Cu prietenie, terapeut-maestru reiki: Horațiu-Flaviu.

Firul universal al existentei Rei-Ki. Drumul energiei vitale (bioenergiei) de la sursa pana la terapeut si, prin mainile acestuia, pana la pacient.
Cand ne gandim la Creatie zicem asa: Creatorul a facut lumile si Universurile din Sursa unica a Tot ce exista. Din aceasta sursa vine infinit energia universala vitala ce insufleteste tot si permite existenta oricarui lucru, de la formarea si existenta galaxiilor pana la aparitia si dezvoltarea vietii. Aceasta intelepciune subtila, aceasta inteligenta suprema stabileste permanent regulile de functionare a tot ce exista. N-avem decat sa-I zicem cum dorim: Dumnezeu, Creator, Taramul zeilor, Sursa suprema, Lumina, Tao, Mama natura, Rei, Univers, fiecare conform religiei, credintei, cutumelor culturale sau nivelului de cunoastere si intelegere la care a ajuns.
Rei (Sursa) a facut ca noi sa avem parte de energie vitala pe tot parcursul vietii, de la nastere pana la plecarea din aceasta calatorie pe care o avem de facut pe Pamant. Aceeasi sursa ne ghideaza parcursul si-l ajuta pe Om sa strabata conform planului divin. Datorita naturii sale infinite, Sursa este atotcuprinzatoare, infinita si atotcunoscatoare.
Ki (Energia vitala universala) insufleteste astfel tot ceea ce fiinteaza: plante, animale si oameni. Ki este de natura non-fizica si nu poate fi perceputa cu simturile comune. Cand energia vitala (KI-ul) unei personae este mare, atunci fiinta este sanatoasa si se simte puternica si infloritoare, are pofta de viata si face fata provocarilor de orice natura ar fi acestea. Cand energia vitala scade, oamenii se simt amenintati, obositi, stresati si in cele mai multe cazuri, survine boala.
Noi ne luam energie vitala in foarte multe feluri: prin aerul pe care-l respiram, din hrana, din razele Soarelui, din apa, prin relaxarea de care avem parte in timpul somnului, prin meditatiile realizate in acest scop, prin alte tehnici de atragere a energiei pozitive. Cand corpul fizic inceteaza sa mai existe atunci energia universal (Ki-ul) paraseste trupul. Energia universala (Ki-ul) poarta denumiri diferite in anumite zone geografice si culturale de pe glob: Chi in China, Prana in India, Ti in Hawai, dar energia vitala mai apare si sub numele de forta odica, forta vietii, orgon sau bioplasma.
Bioenergia este prezenta la fiecare nivel al existentei, atat in corpul auric cat si in corpul fizic la nivel celular. Sursa sanatatii noastre este aceasta energie vitala, acest Ki ce curge in jurul nostru si prin noi, atat in campul aurei noastre cat si in tesuturi, organe, glande si celule. Atunci cand curgerea Ki-ului este intrerupta, in mod evident sunt afectate toate acestea. Instalarea bolilor este astfel cauzata de deficitul de energie vitala de la un nivel sau altul. Trebuie mentionat ca in prima faza deficitul energetic apare intotdeauna in jurul corpului (in interiorul aurei).In aceasta faza boala nu este inca instalata in corp, dar poate fi detectata de mainile terapeutului, care stie ca orice deficit energetic din aura se va transforma incet dar sigur intr-unul fizic. De aceea, diagnosticul bioenergetic prin scanarea aurei de catre terapeut este binevenit pentru prevenirea aparitiei mai devreme sau mai tarziu a unor suferinte fizice mai mult sau mai putin grave.
Va doresc multa sanatate, echilibru si multa energie!
Horareiki (Horatiu-Flaviu), socio-psiho-pedagog, maestru Ra-Reiki-bioenergie, terapeut craniosacral certificat de catre Upledger Institute, SUA.
Adresa: Alba Iulia, jud. Alba. Programare la terapie reiki online și craniosacrala si inscrieri la cursuri de initiere Radionica si Reiki bioenergie la tel: 0747-080238
14-03-2022

Carte "Raza vindecătoare" - Ghid practic de vindecare cu bioenergie

Carte "Raza vindecătoare" - Ghid practic de vindecare cu bioenergie
Preț: 50 RON
Cea mai nouă și mai profundă tehnică terapeutică energetică! Mulți oameni s-au vindecat doar citind aceasta carte!!! E rândul tău!!!

RAZA VINDECĂTOARE, autor: Horațiu Flaviu Baciu

Bine ai venit în lumea magică a razelor vindecatoare! În calitate de maestru fondator al tehnicii energetice alternative „Raza vindecatoare” te invit cu drag să citești această carte, acest ghid complex de lucru cu energia universală. După aproape 11 ani de la revelația razelor magice, ani de practică, meditație și studiu, în anul 2018 am reușit să dezvolt tehnica de vindecare holistică și protocolul de autotratament (21 de poziții de tratament), pentru ca oricine va citi această carte să poată accesa cu ușurință razele magice vindecătoare, să-și poată îmbunătăți starea de sănătate fizică și mental-emoțională și, evident, să-i poată ajuta și pe cei dragi să o facă. Odată cu această carte, vom auzi la nivel global de mult mai puține migrene, dureri de oase, mușchi sau articulații, iar coloana vertebrală umană va fi din ce în ce mai sănătoasă și mai dreaptă. Am convingerea că această carte va contribui la reușita revoluției actuale în domeniul medicinei energetice.
Cartea prezintă, pe lângă multe alte noutăți, un exercițiu meditativ de unire a minții cu inima si cu plexul solar, exercițiu la îndemâna oricui va dori să atragă razele magice vindecătoare și să le folosească în scop terapeutic sau estetic. În acest sens nu vor fi necesare acordaje sau ritualuri de inițiere realizate de către alte persoane sau alți maeștri ai diverselor arte terapeutice! Oricărui cititor al cărții îi va fi foarte ușor să-și elibereze singur propriul vindecător care zace latent în adâncurile ființei sale. Spre finalul cărții am descris și câteva tehnici de energizare și reașezare a țesutului conjunctiv (fascia) în scop estetic. Tehnicile prezentate au darul de a remodela corpul și a reda pielii elasticitatea necesară unui aspect estetic de grație. Nu în ultimul rând, cartea are și o importantă componentă motivațională, susținând ideea că, în orice situație, trebuie descătușată și întărită încrederea pe care trebuie să o avem în noi înșine, în mentalul nostru intuitiv și în corpurile noastre fizice. Trebuie să avem curajul de a studia mai mult și a ne detașa de convingerile limitative autoimpuse sau impuse de către societate cu privire la atingerea unei vieți armonioase și fericite.
Întrebările precum “cine sunt?”, “de unde vin?” și “încotro merg?” vor fi practic inexistente, iar conștiința individuală, impulsionată de mintea intuitivă, trecută prin simțirea inimii și fixată echilibrat în plexul solar, va cânta din nou o mantră perfectă ce se va auzi limpede în întreg Universul: “Eu sunt!”
Îți vei mulțumi că ai avut inspirația să citești această carte, îți vor mulțumi cei dragi. Generațiile care vin după noi îți vor mulțumi cu siguranță pentru faptul că te-ai adăugat la efortul zilelor noastre de a-i scuti pe ei de suferințe pe care noi le-am experimentat. Nu în ultimul rând, îți mulțumesc eu, pentru că ai curajul de a repune în mișcare acest dar care a fost, este și va fi întotdeauna prezent împreună cu noi și pentru noi: darul razelor magice vindecătoare! Îți doresc să ai parte de o viață plină de sănătate, bucurie, prosperitate și succes!
Cartea poate fi comandată pe www.nlp-reiki.com/raza-vindecatoare sau la tel: 0747-080238 Cea mai nouă și mai profundă tehnică terapeutică energetică! Mulți oameni s-au vindecat doar citind aceasta carte!!! E rândul tău!!!

RAZA VINDECĂTOARE, autor: Horațiu Flaviu Baciu

Bine ai venit în lumea magică a razelor vindecatoare! În calitate de maestru fondator al tehnicii energetice alternative „Raza vindecatoare” te invit cu drag să citești această carte, acest ghid complex de lucru cu energia universală. După aproape 11 ani de la revelația razelor magice, ani de practică, meditație și studiu, în anul 2018 am reușit să dezvolt tehnica de vindecare holistică și protocolul de autotratament (21 de poziții de tratament), pentru ca oricine va citi această carte să poată accesa cu ușurință razele magice vindecătoare, să-și poată îmbunătăți starea de sănătate fizică și mental-emoțională și, evident, să-i poată ajuta și pe cei dragi să o facă. Odată cu această carte, vom auzi la nivel global de mult mai puține migrene, dureri de oase, mușchi sau articulații, iar coloana vertebrală umană va fi din ce în ce mai sănătoasă și mai dreaptă. Am convingerea că această carte va contribui la reușita revoluției actuale în domeniul medicinei energetice.
Cartea prezintă, pe lângă multe alte noutăți, un exercițiu meditativ de unire a minții cu inima si cu plexul solar, exercițiu la îndemâna oricui va dori să atragă razele magice vindecătoare și să le folosească în scop terapeutic sau estetic. În acest sens nu vor fi necesare acordaje sau ritualuri de inițiere realizate de către alte persoane sau alți maeștri ai diverselor arte terapeutice! Oricărui cititor al cărții îi va fi foarte ușor să-și elibereze singur propriul vindecător care zace latent în adâncurile ființei sale. Spre finalul cărții am descris și câteva tehnici de energizare și reașezare a țesutului conjunctiv (fascia) în scop estetic. Tehnicile prezentate au darul de a remodela corpul și a reda pielii elasticitatea necesară unui aspect estetic de grație. Nu în ultimul rând, cartea are și o importantă componentă motivațională, susținând ideea că, în orice situație, trebuie descătușată și întărită încrederea pe care trebuie să o avem în noi înșine, în mentalul nostru intuitiv și în corpurile noastre fizice. Trebuie să avem curajul de a studia mai mult și a ne detașa de convingerile limitative autoimpuse sau impuse de către societate cu privire la atingerea unei vieți armonioase și fericite.
Întrebările precum “cine sunt?”, “de unde vin?” și “încotro merg?” vor fi practic inexistente, iar conștiința individuală, impulsionată de mintea intuitivă, trecută prin simțirea inimii și fixată echilibrat în plexul solar, va cânta din nou o mantră perfectă ce se va auzi limpede în întreg Universul: “Eu sunt!”
Îți vei mulțumi că ai avut inspirația să citești această carte, îți vor mulțumi cei dragi. Generațiile care vin după noi îți vor mulțumi cu siguranță pentru faptul că te-ai adăugat la efortul zilelor noastre de a-i scuti pe ei de suferințe pe care noi le-am experimentat. Nu în ultimul rând, îți mulțumesc eu, pentru că ai curajul de a repune în mișcare acest dar care a fost, este și va fi întotdeauna prezent împreună cu noi și pentru noi: darul razelor magice vindecătoare! Îți doresc să ai parte de o viață plină de sănătate, bucurie, prosperitate și succes!
Cartea poate fi comandată pe www.nlp-reiki.com/raza-vindecatoare sau la tel: 0747-080238
18-11-2021

Terapie online de vindecare emoțională

Terapie online de vindecare emoțională
Preț: 200 RON
Tratamente online de vindecare emoțională, eliminare a energiilor negative și echilibrare a elementelor (apă, foc, aer, pământ și spirit). Timp de o oră, vom face împreună meditația CRENIMA (pentru unirea minții cu inima și cu plexul solar) pentru atragerea energiei universale, apoi vom realiza tehnicile de eliberare emoțională și de îndepărtare a energiilor negative. Efecte: eliminarea fricii și incertitudinii, ieșirea din stări de anxietate și depresie, vindecarea centrilor energetici (chakrele) și echilibrarea elementelor din corp. Vei redeveni ceea ce trebuie să fii: o persoană plină de vitalitate, pregătită să înfrunte orice provocare, indiferent că aceasta este de ordin fizic sau mental-emoțional. Te înscrii când vrei și stabilim de comun acord orarul de lucru, apoi ne vedem pe whatsapp! Trăiește liber/liberă de traume, frustrări, teamă și recâștigă armonia dintre minte, trup și suflet!!! Terapeut: Horațiu-Flaviu, fondator al terapiei energetice ”Raza vindecătoare”. Detalii și înscrieri la tel: 0747-080238 sau pe e-mail: horareiki@gmail.com. Bine ai venit în lumea magică a Razei vindecătoare! Tratamente online de vindecare emoțională, eliminare a energiilor negative și echilibrare a elementelor (apă, foc, aer, pământ și spirit). Timp de o oră, vom face împreună meditația CRENIMA (pentru unirea minții cu inima și cu plexul solar) pentru atragerea energiei universale, apoi vom realiza tehnicile de eliberare emoțională și de îndepărtare a energiilor negative. Efecte: eliminarea fricii și incertitudinii, ieșirea din stări de anxietate și depresie, vindecarea centrilor energetici (chakrele) și echilibrarea elementelor din corp. Vei redeveni ceea ce trebuie să fii: o persoană plină de vitalitate, pregătită să înfrunte orice provocare, indiferent că aceasta este de ordin fizic sau mental-emoțional. Te înscrii când vrei și stabilim de comun acord orarul de lucru, apoi ne vedem pe whatsapp! Trăiește liber/liberă de traume, frustrări, teamă și recâștigă armonia dintre minte, trup și suflet!!! Terapeut: Horațiu-Flaviu, fondator al terapiei energetice ”Raza vindecătoare”. Detalii și înscrieri la tel: 0747-080238 sau pe e-mail: horareiki@gmail.com. Bine ai venit în lumea magică a Razei vindecătoare!
29-09-2021

Ritual energetic online de dezlegare și echilibrare elemente

Ritual energetic online de dezlegare și echilibrare elemente
Terapie energetică la distanță (online). Ritualul de 21 de zile al Razei magice vindecătoare. Dezlegare de blesteme, farmece sau vrăjitorie. Simți că nimic nu mai merge cum trebuie? Ai sentimentul unui puternic blocaj energetic pe relații, bani, carieră sau sănătate? Te pot ajuta sa ajungi din nou la echilibru! Echilibrare chakre (cei 7 centri energetici), eliminarea energiilor negative, echilibrarea elementelor (apa, foc, aer, pământ și energie), eliminarea cordoanelor energetice negative care s-au prins prin invidia celorlalți, prin farmece, blesteme, vrăjitorie sau alte ritualuri nepotrivite. Eliminarea emoțiilor negative, a traumelor și frustrărilor generate de evenimente sau relații din trecut. Detalii la 0747080238 Sau pe WhatsApp la același număr. Terapie energetică la distanță (online). Ritualul de 21 de zile al Razei magice vindecătoare. Dezlegare de blesteme, farmece sau vrăjitorie. Simți că nimic nu mai merge cum trebuie? Ai sentimentul unui puternic blocaj energetic pe relații, bani, carieră sau sănătate? Te pot ajuta sa ajungi din nou la echilibru! Echilibrare chakre (cei 7 centri energetici), eliminarea energiilor negative, echilibrarea elementelor (apa, foc, aer, pământ și energie), eliminarea cordoanelor energetice negative care s-au prins prin invidia celorlalți, prin farmece, blesteme, vrăjitorie sau alte ritualuri nepotrivite. Eliminarea emoțiilor negative, a traumelor și frustrărilor generate de evenimente sau relații din trecut. Detalii la 0747080238 Sau pe WhatsApp la același număr.
 
Programare