Trăiește magia energiei universale! Ești propriul tău vindecător și al celor dragi ție!
ROmedic Cabinete medicale Alba Iulia Cabinete Medicină alternativă și naturistă Medicină alternativă și naturistă Alba Iulia

Cabinet vindecare cu bioenergie si terapie craniosacrală Alba Iulia

Autor: Horatiu-Flaviu
  • Tratamente cu bioenergie și terapie craniosacrală, Alba Iulia, tel: 0747-080238

De ajutor în tratarea durerilor de cap, durerilor de spate, umeri, brațe, picioare, în afecțuni ale sistemului osos, muscular și articular, în diverse afecțiuni ale organelor interne. De ajutor în combaterea stărilor de amețeală, anxietate, depresie și angoasă, în eliminarea energiilor negative. Gândește pozitiv, creșteti imunitatea și alege sănătatea în cel mai natural mod posibil! Cu prietenie, Horațiu, maestru Reiki, terapeut craniosacral, fondator al tehnicii energetice "Raza vindecătoare".
Numai pe bază de programare la tel: 0747-080238, in Alba Iulia, str. Veneția nr. 3, jud. Alba
Persoane cu diferite dureri si afectiuni "duse in spate" de ani de zile au scapat de dureri in doar 3-7 sedinte. Merita incercat cu incredere! De obicei, multi oameni sunt sceptici sau reticenti in ceea ce priveste sansele de reusita ale terapiilor reiki si craniosacrala si nici nu e de mirare cata vreme, ani de zile, n-au reusit sa se vindece altfel. De asta zic si insist: incercati cu incredere, sansele de vindecare sunt foarte mari!! Aveti incredere in lumina si energie! La urma urmei, astea sunt tot ce avem nevoie pentru a functiona optim si sanatosi!!! Practic, nu exista limite in ceea ce priveste forta binefacatoare a tratamentelor bioenergetice reiki si craniosacrale. Ele sunt adecvate indiferent de afectiune si nu prezinta reactii adverse sau contraindicatii. Nu facem "minuni", dar miracolul poate sa apara acolo si cand te astepti mai putin!!!
Tratamentele Reiki si Terapia Craniosacrală se adresează atât persoanelor cu probleme de sănătate dar i persoanelor care vor să-și păstreze un tonus de viață normal, să facă fa ță stresului zilnic mai ușor. Este adecvată tuturor grupelor de vârstă, de la copil, la vârsta a treia.
Programare la tratamente in Alba Iulia, la tel: 0747-080238
Va doresc multa sanatate si bucurie!

 
Programare