Trăiește magia energiei universale! Ești propriul tău vindecător și al celor dragi ție!
ROmedic Cabinete medicale Alba Iulia Cabinete Medicină alternativă și naturistă Medicină alternativă și naturistă Alba Iulia

Raza vindecătoare-cea mai profundă terapie cu bioenergie

Raza vindecătoare-cea mai profundă terapie cu bioenergie
Autor: Horatiu-Flaviu
”RAZA VINDECĂTOARE”
ODATĂ CE A ÎNCEPUT, NU SE VA SFÂRȘI NICIODATĂ
Orice disfuncție vei experimenta vreodată din punct de vedere al sănătății fizice sau emoționale, adresează-te medicului de familie, medicului specialist sau farmacistului. Pentru că așa se spune în reclamele la medicamente. Pentru că așa trebuie să procedezi conform legilor din domeniu. Între timp, încearcă și tratamente complementare și alternative, interesează-te, citește, informează-te! Alege ambele variante și mergi concomitent pe cele două căi. Procedând în acest fel (și eu propun așa ori de câte ori situația o impune) vom forța ambele sectoare să-și dezvolte capacitățile, să facă pași uriași în înțelegerea acestui fenomen numit vindecare, să-și dea mâna, până la urmă, spre folosul tuturor, în vederea optimizării acestei specii, a acestei creații minunate numită OM! Încearcă în urma lecturii acestei cărți sau prin prezența la seminariile și cursurile școlii mele, să folosești cu succes ceea ce ni s-a dat în dar: razele magice vindecătoare. Cu cât vom fi mai mulți, cu atât mai bine! Cu cât vom experimenta și ne vom “juca” mai mult cu aceste raze, cu atât vom înțelege mai bine acest minunat dar care ni s-a dat!
Întrevăd cu ușurință ziua în care va fi extrem de ușor să “dizloci” imaginar un braț afectat,
să-l cureți din punct de vedere energetic, să-l impregnezi cu fluid energetic cosmic până când vezi cum se refac structurile sale anatomice componente, apoi să-l reașezi la locul său, toate acestea în timp ce brațul real va sta liniștit în poziția sa corectă. Apoi, fără a surprinde chiar pe nimeni, să poți comanda brațului real să facă orice mișcare, iar posesorul său să nu experimenteze nici măcar vreo umbră de durere.
Zilele acelea nu sunt departe și tot ceea ce va conta vor fi doar intenția și hotărârea noastră, alături de modalitatea corectă de a ne racorda la sursa întregii creații, astfel încât noi să devenim sau să redevenim una cu acea sursă. Vom reuși să înlocuim în câteva minute organe, oase, porțiuni întregi de țesut fără nici cea mai mică problemă. Cât de concentrat trebuie să fii ca să poți face aceste lucruri ce par acum de domeniul fanteziei? Chiar deloc! Va trebui să ne educăm mintea rațională, să o reducem uneori la tăcere, iar funcțiile ei predominante azi să nu mai conteze câtuși de puțin atunci când vom dori să realizăm astfel de vindecări. Singura funcție importantă a minții raționale va rămâne aceea de “translator”, de “traducător” al informațiilor izvorâte din mintea intuitivă, dinspre subconștient, dinspre Sursă. Întrebările precum “cine sunt?”, “de unde vin?” și “încotro merg?” vor fi practic inexistente, iar conștiința individuală, impulsionată de mintea intuitivă, trecută prin simțirea inimii și fixată echilibrat în plexul solar, va cânta din nou o mantră perfectă ce se va auzi limpede în întreg Universul: “Eu sunt!”
Așadar, lucrează cu razele magice și folosește-le chiar și atunci când pare că nu își au folos! Îți vei mulțumi că ai avut inspirația să citești această carte, îți vor mulțumi cei dragi. Scrie despre rezultatele înregistrate de către tine sau de către cei cărora le oferi tratament cu raze magice. Generațiile care vin după noi îți vor mulțumi cu siguranță pentru faptul că te-ai adăugat la efortul zilelor noastre de a-i scuti pe ei de suferințe pe care noi le-am experimentat. Nu în ultimul rând, îți mulțumesc eu, pentru că ai curajul de a repune în mișcare acest dar care a fost, este și va fi întotdeauna prezent împreună cu noi și pentru noi: darul razelor magice vindecătoare! Îți doresc să ai parte de o viață plină de sănătate, bucurie, prosperitate și succes!
Cu multă recunoștință,
Horațiu-Flaviu Baciu, fondator al terapiei energetice ”Raza vindecătoare”. Citește cartea ”Raza vindecătoare” și învață să devii propriul tău terapeut și al celor dragi ție! www.nlp-reiki.com/raza-vindecatoare
 
Programare