ROmedic Firme medicale Traininguri, cursuri, seminarii și workshopuri

Novaintermed este, incepand cu anul 1994, unul dintre furnizorii importanti pe piata de laborator clinic, industrial si de cercetare.
Produse oferite sunt de cea mai buna calitate, iar suportul tehnic si de specialitate este de cel mai inalt nivel.
De-a lungul timpului scurs de la infiintarea in 1994 am crezut in puterea de adaptare si in inovatia ce poate optimiza consumul resurselor. Astfel suntem pionieri in domeniul diagnosticului de laborator.
Microbiologia este un domeniu cu traditie pentru Novaintermed.
Gama produselor oferite acopera aplicatii atat pentru domeniu microbiologiei clinice, cat si pentru cel al microbiologiei industriale si include urmatoarele linii de produse:
• prelevare si transport probe
• sisteme pentru generarea de atmosfera cu CO2
• medii de cultura deshidratate sau turnate in placi si tuburi
• teste rapide
• coloranti si alti reactivi
• sisteme pentru identificare microorganisme si antibiograma automate sau semi-automate
• sisteme automate pentru hemocultura
• sisteme pentru testarea micobacteriilor
• sisteme de gestionare a bazelor de date
Novaintermed prin BD furnizeaza peste 400 de formule diferite de medii BBL si Difco, in forma deshidratata, pentru asigurarea confortului specialistilor din laboratoare si din domeniul bioprocesarii. Ingredientele individuale si produsul deshidratat final sunt supuse unor teste de calitate atent selectionate pentru a asigura performante ridicate si pentru a preintampina necesitatile de preparare a mediilor in laboratoare.
Mediile de cultura deshidratate sunt testate la cele mai severe standarde: performanta, pH, solubilitate, consistenta si nivel de contaminare microbiologica inainte de sterilizare.
In domeniul microbiologiei alimentare si al apei, mediile de cultura cromogenice si fluorogenice revolutioneaza detectia si identificarea agentilor patogeni alimentari si a microorganismelor indicatori calitativi ai apei. Cromogenii, adaugati la medii primare selective si nonselective, permit enumerarea, detectia, identificarea prezumtiva si, in anumite cazuri, chiar identificarea confirmatorie directa din placa de izolare.
Oferta noastra pentru domeniul biologiei moleculare include linii de produse pentru:
• extractie si purificare acizi nucleici (ADN si ARN) dintr-o mare diversitate de probe (celule animale, vegetale, fungi, bacterii, virusuri, plasmide)
• expresia profilului genic prin kituri de microarray (PIQOR)
• hibridizare (statii si camere de hibridizare)
• tehnici PCR si RT-PCR (echiapamente si reactivi)
• analiza de ARNi
Pentru detectia ampliconilor PCR oferim atat sisteme de electroforeza orizontala in gel de agaroza, cu generator de putere inclus, cat si sisteme automate de electroforeza.
Produsele din gama accesoriilor de uz general pentru laboratoare pot fi folosite pentru o paleta foarte mare de aplicatii atat din domeniul clinic cat si din cel industrial sau de cercetare.
Toate aceste echipamente poarta marcaj CE si au toate certificarile de calitate cerute in fiecare dintre domeniile amintite.
Deoarece linia de produse a acestei game este foarte larga, este posibil ca acestea sa nu fie listate in intregime.
Va rugam sa ne contactati daca nu gasiti produsele de care aveti nevoie si vom fi incantati sa va prezentam oferta noastra detaliata.

Recomandări produse:

DETECTIE VIRUSURI RESPIRATORII + A(H1N1) DETECTIE VIRUSURI RESPIRATORII + A(H1N1)
Producător: BD

Novaintermed ofera:- teste pentru screening virus tip AB, inclusiv A(H1N1).- teste detectie gripa porcina H1N1 - kiturile multiplex de la Seegene, prin metoda PCR:varianta...

Hota PCR -SEESTATION II – SEEGENE Hota PCR -SEESTATION II – SEEGENE
Producător: SEEGENE

Cel mai important factor care permite obținerea unor rezultate reproductibile și de calitate în diagnosticul molecular este prevenirea contaminării. Hota PCR pentru laboratoarele de...

Mini centrifuga FVL-2400N Combi-Spin Mini centrifuga FVL-2400N Combi-Spin
Producător: BIOSAN

Mini centrifuga FVL-2400N Combi-Spin are și funcție de vortex cu operare continuă sau prin impuls, fiind dedicată studiilor de microbiologie, biochimie, genetică ce implică...

Hota PCR -SEESTATION II – SEEGENE Hota PCR -SEESTATION II – SEEGENE
Producător: SEEGENE

Cel mai important factor care permite obținerea unor rezultate reproductibile și de calitate în diagnosticul molecular este prevenirea contaminării. Hota PCR pentru laboratoarele de...

Centrifuga-vortex ExiSpin Centrifuga-vortex ExiSpin
Producător: BIONEER

EXISPIN – BIONEER Deosebit de utilă pentru laboratorul de biologie moleculară, centrifuga-vortex ExiSpin efectuează vortexarea și centrifugarea simultan, scurtănd timpul de lucru. Aparatul...