ROmedic Firme medicale Sterilizare si dezinfectanti

O seară la Palat. Novaintermed – 20 de ani

Autor: Novaintermed
NOVAINTERMED ESTE, DIN 1994, UN FURNIZOR IMPORTANT PE PIAŢA DE LABORATOR CLINIC, INDUSTRIAL ŞI DE CERCETARE.

Compania a introdus sistemul de recoltare cu vid, primele sisteme de citometrie în flux din România, datorită cărora este şi azi lider de piaţă, a promovat şi a susţinut constant folosirea mediilor lichide pentru cultivare şi antibiograma pentru TB în conformitate cu recomandările OMS. A obţinut o experienţă importantă în managementul proiectelor şi a dezvoltat un departament specializat pentru a finaliza contracte la cheie, proiecte complexe ce implică furnizarea unor loturi de produse dintre cele mai diverse. Participând la licitaţii interne şi internationale, Novaintermed a reuşit să ducă la bun sfârşit contracte importante din România şi din străinătate, în ţări precum Azerbaidjan, Bosnia, Serbia, Croaţia, Macedonia sau Africa.

În cei 20 de ani, între Novaintermed şi clienţii săi s-a creat şi s-a dezvoltat un parteneriat trainic, s-a consolidat o relaţie bazată pe profesionalism, experienţă şi inovaţie.
După două decenii, compania i-a invitat la un eveniment festiv pe cei care i-au fost alături: „O seară la Palat. Novaintermed – 20 de ani”. Vineri, 19 septembrie 2014, ora 1900, la Palatul Ghika din Bucureşti, invitaţii au luat parte la o seară închinată prieteniei şi parteneriatului.
Partenerii prezenți şi-au exprimat dorinţa de a colabora în continuare cu Novaintermed şi au subliniat calitatea relaţiilor existente între companie şi intituţiile pe care aceştia le reprezentau.
Compania Novaintermed a convins, în timp, partenerii că oferă soluții complete si suport la nevoile acestora, nu vinde doar echipamente!

DNA CRISTIANA MARIA IOSIF, CEO NOVAINTERMED, ŞI COLABORATORII SĂI, GAZDELE EVENIMENTULUI,
AU OFERIT DISTINCŢII UNORA DINTRE INVITAŢII PREZENŢI LA GALĂ.

„ÎN SEMN DE RECUNOAŞTERE A IMPLICĂRII ÎN CREŞTEREA CALITĂŢII ACTULUI MEDICAL ŞI A VALORILOR FUNDAMENTALE PE CARE LE SUSŢINE”, s-au înmânat distincţii reprezentanţilor unor instituţii medicale, în calitate de parteneri/clienţi. Reprezentanţi ai următoarelor instituţii s-au prezentat pe podium: Institutul de Virusologie „Ştefan S. Nicolau”, Institutul Naţional de Hematologie Transfuzională, Institutul Naţional de Endocrinologie „C.I. Parhon”, Institutul Clinic Fundeni, Spitalului Clinic de Urgenţă Bucureşti, Universitatea de Medicină şi Farmacie „V. Babeş” Timişoara, Institutul de Urgenţă pentru Boli Cardiovasculare „Prof. dr. C. C. Iliescu”, Spitalul Clinic Colţea, Fundaţia Romanian Angel Appeal, Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare în Domeniul Patologiei şi Ştiinţelor Biomedicale „Victor Babeş”, Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu-Mureş.

Tot ca parteneri/clienţi au fost onoraţi cu premii, „ÎN SEMN DE RECUNOAŞTERE A IMPLICĂRII ÎN CREŞTEREA CALITĂŢII ACTULUI MEDICAL ŞI A VALORILOR FUNDAMENTALE PE CARE LE SUSŢINE”, alte unităţi medicale: Synevo Romania, MedLife, Reţeaua Privată de Sănătate „Regina Maria”, Laboratoarele Bioclinica, Centrul Medical Sanador, Clinica de Hematologie şi Transplant Medular Târgu-Mureş, Institutul Regional de Oncologie Iaşi, Clinica Santomar OncoDiagnostic, Clinica EvoMed, Spitalul Clinic de Boli Infecţioase şi Pneumoftiziologie „Dr. Victor Babeş” Timişoara, Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti.

„ÎN SEMN DE APRECIERE A ÎNTREGII ACTIVITĂŢI MEDICALE ŞI PENTRU DĂRUIREA, PROFESIONALISMUL, EFICIENŢA ŞI RESPONSABILITATEA PUSE ÎN SLUJBA PACIENŢILOR”, au fost acordare premii speciale dlui prof. dr. Florin Stamatian, U.M.F. „Iuliu Haţieganu” Cluj-Napoca, dnei Carmen Mazilu, Ordinul Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor şi Asistenţilor Medicali din România, dlor prof. dr. Alexandru Blidaru şi prof. dr. Radu Vlădăreanu de la U.M.F. „Carol Davila” Bucureşti.
Ne dorim să fim printre primii furnizori pregătiţi să ofere soluţii pentru laboratoarele clinice adaptate la medicina personalizată

Interviu cu Cristiana Maria Iosif,
CEO Novaintermed

20 DE DE ANI DE NOVAINTERMED INSEAMNA: DORINŢA DE A AVEA MEREU SUCCESUL CA REPER, DETERMINAREA DE A-L OBTINE. SUCCESUL ESTE UN PARCURS PERMANENT CATRE PERFORMANTA.

Ce înseamnă pentru dumneavoastră 20 de ani de Novaintermed? Ce trebuie să facă o companie românească să aibă succes timp de 20 de ani?
Ce înseamnă 20 de de ani de Novaintermed? Bucuria de a construi, preocuparea de a fi mereu mai bun decât înainte. Cred ca inseamna dorinta de a avea mereu succesul ca reper, determinarea de a te indrepta in fiecare moment catre el, caci nu te poti opri din drum spunand „am ajuns, asta a fost”. Succesul este un parcurs permanent către performanţă. Succesul nu are „naţionalitate”, iar calea către el ar trebui să fie, în general, aceeaşi. Poate specificul nostru naţional a constat în faptul că mediul de business este mai puţin „de susţinere şi încurajare” faţă de oricare altă ţară capitalistă, pentru cei care au curajul să aleagă calea antreprenoriatului. Dacă reuşeşti să nu te laşi descurajat de acest lucru şi să îl consideri o provocare, te poţi concentra asupra lucrurilor care într-adevăr contează pe parcurs.MIXUL DE FURNIZORI DE TOP SI O ECHIPA PROFESIONISTA DE OAMENI CE IMPARTASESC VALORILE COMPANIEI SE NUMARA PRINTRE PUNCTELE EI FORTE.

Care au fost cele mai grele momente pentru businessul dvs? Care sunt punctele forte ale companiei Novaintermed?
Avand in vedere palierul în care activăm, aş lega momentele grele de anii în care subfinanţarea sistemului sanitar, ce ducea la întârzieri colosale de plată a furnizorilor, era greu de compensat prin pârghii financiare nesusţinute pe-atunci de Băncile care nu-şi asumau riscul creditării IMM-urilor. Balansul între păstrarea unui nivel scăzut de îndatorare şi nevoia de a contribui practic la susţinerea sistemului prin creditarea sa a constituit mult timp o provocare şi, totodată, o frână semnificativă în viteza de dezvoltare. Abilitatea de a menţine acest echilibru se numără printre punctele forte ale companiei. Si, cu siguranta o importanta deosebita in lista de puncte forte ale companiei o are mixul de furnizori de top si o echipa profesionista de oameni care impartasind valorile firmei s-au identificat cu ea, si au crescut in aceasta contribuind la dezvoltarea ei.

DORIM SA FIM PRINTRE PRIMII FURNIZORI PREGATITI SA OFERE SOLUTII PENTRU CONFIGURATIA DE VIITOR A LABORATORULUI CLINIC.

Care sunt planurile de dezvoltare ale companiei pentru următorii doi ani?
Decodificarea genomului uman a adus după sine deschiderea unor oportunităţi excepţionale de dezvoltare într-o nouă direcţie, numită medicina personalizată, care are în vedere introducerea în pas alert de scheme individualizate de tratament, bazate pe diagnosticări precoce prin metode şi tehnici noi. Acest lucru va schimba în foarte scurt timp configuraţia laboratorului clinic, iar noi dorim să fim printre primii furnizori pregătiţi să ofere soluţii în această direcţie. De asemenea, avem în vedere creşterea nivelului de complexitate a pachetelor de proiecte “la cheie” pe care le putem oferi.Articol publicat in revista Politici de Sanatate.