Prima sedinta gratuita

-100%
valabilitate
> 7 zile
0.00 lei
Pret vechi: 150.00 lei | Economisesti: 150 lei
N/A disponibile
Atentie: aceste servicii sunt localizate in Arges

Scurta prezentare:

Prima ședință, de evaluare reciprocă, este gratuită. Dacă atât eu cât și clientul ajungem la concluzia că putem colabora, costul acesteia este achitat la sfârșitul celei de-a doua ședințe.

Prezentare detaliata:

Prima şedinţă este gratuită. Dacă respectiva persoană considera că merită să continue şi se prezintă şi la a doua, costul acesteia va fi adăugat acestei şedinţe, urmând ca, în continuare, să plătească în mod regulat fiecare şedinţă. Oamenii sunt avertizaţi de acest lucru şi ceea ce mă interesează este să obţin un plus de implicare, o certificare a faptului că interacţiunea mea cu ei s-a transformat într-o relaţie mutual benefică. La piață poți alege roșiile sau ce cumperi, asigurându-te că banii pe care îi dai sunt echivalentul just al mărfii. La psiholog acest lucru este greu de cuantificat, cel puţin într-o fază primară. Nici măcar informația despre orientarea în care este format acesta nu are o relevanță, știut fiind că în cabinet terapeutul abordează problema clientului din perspectiva care are cele mai mari șanse de reușită.

Onofrei Daniel - Cabinet Individual de Psihologie

Autorul acestei oferte:

Onofrei Daniel - Cabinet Individual de Psihologie

Localitate: Pitesti

Judet: Arges

Adresa: str Aleea Papucesti, nr. 7, bl. 52, sc. B, ap. 7

Telefon: 0732326666

Link: informatii suplimentare aici

Termeni si conditii:

Aceasta oferta este publicata direct de catre ofertant; programare realizata de dvs va fi urmata de o confirmare telefonica in urma careia se vor stabili termenii finali privind achizitia acestei oferte.