KLINTENSIV – Gel dezinfectant maini, 5 litri - AVIZAT MS BIOCIDE nr 2251BIO/01/12.24 - 5 L

Aceasta oferta nu mai este activa deoarece termenul de valabilitate a expirat sau numarul maxim de comenzi a fost atins.
-37%
valabilitate
expirata
120.00 lei
Pret vechi: 191.00 lei | Economisesti: 71 lei
100 disponibile
Aceasta oferta nu mai este activa.

Scurta prezentare:

KLINTENSIV® – Gel dezinfectant maini igienizeaza eficient si mentine mainile curate. Actioneaza rapid, iar substantele protectoare si hidratante asigura echilibrul lipidic al pielii, prevenind aparitia efectelor nedorite dupa o utilizare multipla, precum senzatia de piele uscata sau crapata.

Reduceri medicale: KLINTENSIV – Gel dezinfectant maini, 5 litri - AVIZAT MS BIOCIDE nr 2251BIO/01/12.24 - 5 L

Prezentare detaliata:

KLINTENSIV® – Gel dezinfectant maini igienizeaza eficient si mentine mainile curate. Actioneaza rapid, iar substantele protectoare si hidratante asigura echilibrul lipidic al pielii, prevenind aparitia efectelor nedorite dupa o utilizare multipla, precum senzatia de piele uscata sau crapata.

Protejarea sanatatii este o prioritate, indiferent de situatia sau locul in care va aflati, iar masurile ce trebuie luate in acest sens sunt necesare mai mult ca oricand, mai ales in situatia unei pandemii. Pentru igienizarea in orice moment a mainilor utilizati produsele KLINTENSIV®– dezinfectanti avizati de Ministerul Sanatatii.

Gelul KLINTENSIV® dezinfecteaza eficient si mentine o igiena corespunzatoare. Gelul KLINTENSIV® actioneaza rapid, iar substantele protectoare si hidratante asigura echilibrul lipidic al pielii, prevenind aparitia efectelor nedorite dupa o utilizare multipla, precum senzatia de piele uscata sau crapata.

Produs biocid- Aviz Nr. 2251BIO/01/12.24- eliberat de Ministerul Sanatatii, Comisia Nationala pentru Produse Biocide. Substanta activa: etanol, concentratie in unitati metrice 85%.

Avantajele produsului:

  • gel dezinfectant profesional (85% alcool)
  • actiune virucida si bactericida certificata
  • efect anti-microbian si proprietati excelente de protectie a pielii
  • potrivit pentru dezinfectare igienica (30 sec) sau cu efect virucid (3 min)
  • uscare rapida; nu necesita clatire
  • fara senzatie lipicioasa pe piele dupa aplicare
  • testat conform normelor UE in vigoare

Grupa principala 1: Dezinfectante si produse biocide

Tip de produs TP1: este un produs biocid destinat igienei umane. Gel hidroalcoolic pentru dezinfectia igienica si chirurgicala.

Categoria de utilizatori: profesionali, populatie.

Atentionari: Acest produs este destinat exclusiv utilizarii in urma citirii si intelegerii normelor de siguranta din domeniu. Este recomandata depozitarea in spatii inchise, curate, bine aerisite, cu temperaturi cuprinse intre + 5 °C si + 30°C. Fiecare lot de livrare va fi insotit de documentul de certificare a calitatii, intocmit conform dispozitiilor legale in vigoare, respectiv declaratia de conformitate intocmita pe baza fiselor tehnice, a buletinelor de analiza si a avizului sanitar.

 

CONDITII MINIME DE LIVRARE:
Livrare doar pe baza de comanda ferma, cu datele de identificare societate, adresa de livrare, persoana de contact si numar de telefon (fix si mobil) - transmisa pe e-mail:vanzari@eprubetafarm.ro sau Fax : 0238/716.555
SC EPRUBETA FARM SRL NU VINDE LA PERSOANE FIZICE
COMANDA MINIM ACCEPTATA 300 RON FARA TVA
TRANSPORTUL ESTE GRATUIT PENTRU COMENZI 500 RON FARA TVA, ALTFEL CADE IN SARCINA BENEFICIARULUI.
PRETURILE NU INCLUD TVA SI SUNT EXPRIMATE IN RON.
Pogram de lucru: Luni - Vineri 08.00-16.00

Eprubeta Farm

Autorul acestei oferte:

Eprubeta Farm

Localitate: Localitatea Maracineni

Judet: Buzau

Adresa: Str Principala Nr 72

Telefon: 0238713255

Link: informatii suplimentare aici

Termeni si conditii:

Aceasta oferta este publicata direct de catre ofertant; comanda realizata de dvs va fi urmata de o confirmare telefonica in urma careia se vor stabili termenii finali privind achizitia acestei oferte.