ROmedic Cabinete medicale Craiova Cabinete Oncologie Oncologie Craiova

 „Medicina este arta vindecării, care teoretic nu are nicio limită.”

 

La Oncolab depunem toate eforturile pentru a fi alături de pacienții noștri cu cele mai eficiente soluții și pentru a satisface toate nevoile, în conformitate cu cele mai înalte standarde și cele mai exigente cerințe. Centrul Oncolab este primul centru privat de oncologie din zona Olteniei, al cărui principal scop este acordarea de servicii medicale de cea mai bună calitate.

 

Centrul Oncolab a luat naștere din dorința de a oferi servicii medicale de calitate și de a veni în sprijinul pacienților afectați de această boală gravă, de a le reda speranța și de a le asigura un diagnostic cât mai precis și servicii medicale de o calitate excepțională, guvernate de profesionalism, dăruire, competență, empatie și seriozitate.

 

Suntem un centru axat pe studierea, diagnosticul, tratamentul, monitorizarea și profilaxia cancerului, oferind o gamă variată de investigații și proceduri în acest sens.

 

Centrul dispune de echipamente medicale de ultimă generație, folosim materiale, medicamente și consumabile de cea mai bună calitate și oferim toate îngrijirile și sprijinul de care pacienții noștri au nevoie. La Oncolab puteți benefica de consultații oncologice de specialitate, investigații clinice și de laborator, stadializare și terapie. Asigurăm o abordare multidisciplinară și facem tot ce ne stă în putință pentru a veni în sprijinul pacienților care ne trec pragul. Considerăm că oricine are dreptul la tratament și la sănătate, motiv pentru care oferim pacienților noștri servicii medicale gratuire în baza contractului cu Casa Județeană de Asigurări de Sănătate Dolj.

 

La Oncolab puteți beneficia de următoarele servicii medicale:

  • Consult medical (primar și specialist)

  • Ecografii (abdominale, mamare, tsticulare, toroidiene)

  • Transfuzii

  • Tratament citostatic perfuzabil sau injectabil intravenos

  • Tratament simptomatic sau de susținere perfuzabil sau injectabil

Personalul nostru este înalt calificat, cu o vastă pregătire profesională și experiență în domeniu, dedicat și competent. Vă așteptăm într-un cadru intim și relaxant, într-o atmosferă familială și caldă.

 

„Sănătatea este totul, fără sănătate totul este nimic, dar nimicul cu credinţă este totul.”

 

Nu ezitați să ne contactați!

 

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!