Cabinete de Oncologie în Dolj

Filtrați servicii: Contract CAS Gratuite Online
Centrul de Oncologie OncoLab

ONCOLAB se constituie ca primul centru privat de oncologie din Oltenia, care are drept scop principal acordarea de servicii medicale accesibile si de cea mai buna calitate in domeniul oncologiei medicale, organizate dupa principiile celor mai bune sisteme de asistenta medicala actuala.

Craiova, str Bujorului nr 7
0251531088
Centrul de Oncologie „Sf Nectarie”

"Centrul de Oncologie Sf. Nectarie " este un centru privat de oncologie , care are drept scop principal acordarea de servicii medicale gratuite si de cea mai buna calitate in domeniul oncologiei medicale , organizate dupa principiile celor mai bune sisteme de asistenta medicala actuala.

CRAIOVA, CRAIOVA, STR. CARACAL NR.109
0351434333
Clinica OncoFort
Craiova, str. Brestei, nr. 1
0351442419
Onco-Life Center

Înființat în anul 2012, Onco-Life Center și-a început activitatea de spitalizare de zi ca centru medical de monospecialitate, oferind servicii medicale  în specialitatea oncologie medicală, cu următoarea structură: 17 paturi de spitalizare de zi, cabinete de consultații, sală de tratament, ...

Craiova, Calea Bucuresti Nr.6
0351466859
Înscrie un cabinet / clinică de Oncologie în Dolj
Reprezentați un cabinet medical sau o clinică medicală de Oncologie in Dolj, medic sau alta persoană ce furnizează servicii în domeniul medical? Creați un cont pe Indexul medical ROmedic pentru a fi listat aici.
Vă invităm să vă creați cont