ROmedic Cabinete medicale Brasov Cabinete Oftalmologie Oftalmologie Brasov

optiMAC este prezentă pe piața opticii medicale din Brașov din anul 2011 având în prezent 7 magazine de optică deschise în puncte strategice pentru a fi mereu aproape de clienții săi. În cadrul cabinetelor de optică medicală optiMAC puteți programa rapid și ușor un consult optometric gratuit pentru determinarea cu precizie a dioprtiilor. În urma controlului computerizat se va elibera o rețetă optometrică în baza căreia vi se vor recomanda soluțiile de corecție ale viciilor de refracție: ochelari de vedere (pentru vederea la aproape, pentru distanță, progresivi, degresivi, bifocali, de protecție, etc.), sau lentile de contact. În plus, puteți programa și un consult oftalmologic de specialitate la doctorul Dincă Florin, medic oftalmolog primar. Consultul oftalmologic este unul complex care va determina cu exactitate afecțiunile globului ocular.

 

Serviciile de optică medicală optiMAC Brașov includ și asistență de specialitate oferită de optometriști cu vastă experiență în domeniu, dar și o gamă variată de produse de specialitate: rame de ochelari de vedere, ochelari de soare, lentile de contact cu dioptrii și colorate și accesorii. În plus, puteți opta pentru lentile performante pentru ochelarii de vedere perfecți - aveți posibilitatea de a alege tratamente speciale care vor spori calitatea ochelarilor dumneavoastră (tratamente de durificare, heliomate, de protecție împotriva radiațiilor luminoase nocive, cu protecție PC și multe altele). 

 

Pentru a veni în ajutorul clienților noștri am dezvoltat pachete de promoții și reduceri avantajoase: puteți avea o pereche completă de ochelari de vedere începând cu 39 de lei, beneficiați de 20% reducere pentru toate ramele de ochelari dacă ne aduceți o ramă veche, vă punem la dispoziție carduri de fidelitate și multe alte beneficii în magazine. 

 

optiMAC a inaugurat recent și cel mai mare magazin de optică de lux din Brașov - optiMAC Vú este boutique-ul luxuriant de unde puteți cumpăra rame de ochelari și ochelari de soare ce poartă numele unor branduri de renume precum: Gucci, Dolce & Gabbana, Versace, Valentino, Saint Laurent, Prada, Burberry, Emporio Armani, Guess, Carolina Herrera, Furla, Escada, RayBan, Persol, Vogue, Hugo Boss, Davidoff, Jaguar, Calvin Klein, Silhouette, Michael Kors, Puma, Tomy Hilfinger, Jimmy Choo, Moschino, Police, Nina Ricci, Givenchy și multe altele. 

 

optiMAC este cea mai bună optică medicală din Brașov fapt demonstrat și de rezultatele Topului Național al firmelor organizat de Camera de Comerț și Industrie Brașov, ediția a XXIV-a și a XXV-a. Lista magazinelor de optică în care ne găsiți:

 

 - optiMAC Victoriei: Bulevardul Victoriei, numărul 4.

 - optiMAC Griviței: Bulevardul Griviței, numărul 65.

 - optiMAC Făget: Bulevardul 13 Decembrie, numărul 57.

 - optiMAC Piața Star: Strada Piața Teatrului, numărul 4.

 - optiMAC Calea București: Bulevardul Calea București, numărul 54.

 - optiMAC Vú: Bulevardul Griviței, numărul 50B.

 - optiMAC Brintex: Șoseaua Cristianului, numărul 7.

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare