ROmedic Cabinete medicale Brasov Oftalmologie Oftalmologie Brasov

Oftalmologie în Brasov

Pentru determinarea de dioptrii puteți oricând apela la optometriștii noștri în vederea unui consult computerizat gratuit. Dar, dacă știți că suferiți de afecțiuni asociate precum strabismul, glaucomul sau diabetul, sau dacă doriți o investigație mai amănunțită, va trebui să faceți o programare la doctorul nostru oftalmolog din Brașov.

 

Oftalmologul Dincă Florin este din acest punct de vedere la dispoziția dumneavoastră. În cadrul consultului oftalmologic de specialitate se va analiza în profunzime globul ocular depistându-se cu precizie, dacă este cazul, eventualele modificări patologice ale ochiului. În urma consultului se va elibera o rețetă care va conține, după caz, tratamentul recomandat sau soluția potrivită pentru corecția viciilor de refracție depistate.

 

Prin intermediul consultului oftalmologic puteți preveni apariția viciilor de refracție, puteți ține sub control și sub observație afecțiuni existente, puteți învăța cum să vă mențineți sănătatea ochilor dumneavoastră, puteți afla mai multe despre igiena oculară și puteți să aveți grijă de vederea copilului dumneavoastră. Este recomandat un consult oftalmologic o dată la 6 luni. Nu uitați, nu este recomandată achiziționarea produselor de optică medicală în lipsa unui consult de specialitate – oftalmologic sau optometric.

 

Consultul optometric este recomandat atunci când se dorește determinarea dioptriilor și când nu sunt prezente și alte afecțiuni asociate. Acest consult este gratuit și se realizează de către optometriști experimentați, cu ajutorul aparaturii computerizate de înaltă precizie.

 

Vă puteți programa rapid și ușor la un consult oftalmologic, sau optometric, în Brașov la oricare dintre cele 6 magazine optiMAC: 

 

 - optiMAC Victoriei: Bulevardul Victoriei, numărul 4.

 - optiMAC Griviței: Bulevardul Griviței, numărul 65.

 - optiMAC Făget: Bulevardul 13 Decembrie, numărul 57.

 - optiMAC Piața Star: Strada Piața Teatrului, numărul 4.

 - optiMAC Calea București: Bulevardul Calea București, numărul 54.

 - optiMAC Vú: Bulevardul Griviței, numărul 50B.Listă servicii:


Medici/terapeuți:

 
Programare