ROmedic Cabinete medicale Brasov Optică medicală și optometrie Optică medicală și optometrie Brasov

Optică medicală și optometrie în Brasov

optiMAC Brașov este optica medicală numărul 1 din Brașov dovadă fiind rezultatele Topului Național al firmelor organizat de Camera de Comerț și Industrie Brașov, ediția a XXIV-a și a XXV-a. Suntem alături de clienții noștri cu 7 magazine de optică medicală amplasate strategic pentru a fi mereu aproape atunci când aveți nevoie de o pereche de ochelari sau de un consult optometric gratuit. În plus, serviciile noastre oferă asistență de specialitate în procesul de alegere a soluțiilor potrivite de corecție ale viciilor de refracție, dar și pentru achiziționarea la cel mai avantajos raport calitate-preț a produselor de optică medicală comercializate: rame de ochelari, ochelari de soare, lentile de contact (colorate și / sau cu dioprtii), lentile pentru ochelari de vedere, soluții oculare și accesorii.  

 

Pentru un consult mai amănunțit vă recomandăm controlul la oftalmologul nostru de încredere: medicul Dincă Florin. În urma acestui consult de specialitate se va elibera o prescripție medicală în baza căreia veți putea urma tratamentul pentru tratarea afecțiunilor oculare, sau pentru remedierea problemelor de vedere cu care vă confruntați. Prescripția pentru ochelari de vedere (progresivi, degresivi, bifocali, pentru vederea la aproape, sau pentru distanță) se poate elibera și de către optometriștii noștri care vă vor consulta cu ajutorul aparaturii computerizate de ultimă generație - consultația optometrică este gratuită.

 

În ceea ce privește produsele comercializate aveți posibilitatea de a alege dintr-o gamă extrem de variată - avem peste 1000 de modele unice de rame de ochelari expuse în fiecare din cele 7 magazine de optică medicală optiMAC din Brașov. Puteți opta oricând pentru o pereche completă de ochelari de vedere începând cu prețul de 39 lei, sau puteți beneficia de celelalte oferte care vă avantajează: ecoRABLA (20% reducere pentru orice ramă de ochelari dacă veniți cu o ramă veche), bulina (caută bulina cu reduceri) sau cardurile de fidelitate cu extra reduceri. 

 

 Listă servicii:

 
Programare