ROmedic Cabinete medicale Iasi Cabinete Stomatologie Stomatologie Iasi

Facebook: https://www.facebook.com/CabinetDrLupu/

Website: www.passionateclinic.ro

 

Dragi vizitatori,

 

Vă mulţumim că ne vizitaţi.


Prin intermediul acestui site dorim să vă prezentăm informații despre clinica noastră dentară, specializată în primul rând în endodonţie, urmată de estetică dentară, aparate dentare și chirurgie - implantologie. Fie ca sunteti un medic dentist interesat de a colabora cu noi, sau un pacient in cautare de informatii, speram ca acest site va fi de folos pentru fiecare dintre dumneavoastra.
Misiunea noastră este să oferim pacienţilor tratamente endodontice la cel mai înalt standard de calitate, care să permită păstrarea dinţiilor naturali timp îndelungat. Utilizăm tehnologie de ultima generatie şi materiale performante, calitatea actului medical fiind cel mai important obiectiv al nostru.
De asemenea, depunem eforturi considerabile pentru ca tratamentul să fie o experienţă cât mai confortabilă şi relaxantă pentru pacient. Prin colaborare cu alte cabinete de medicină dentară, pacienţii beneficiază de un tratament dentar complet, noi asumanu-ne doar partea endodontica.

 

Cu stima,

 

Dr Lupu

Ultimele recomandări de la pacienți:

02-01-2022
Valentin Mitrutca, 43 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Foarte multumit, inca de la inceput am simtit prin zambetul echipei ca pot avea incredere in serviciile oferite

10-12-2021
Genoveva Harnagia, 56 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Pentru cine tine la dinții lui,este recomandat sa insiste a fi văzut de dnul dr Lupu Sebastian.Daca chiar dorește,va avea o șansă la un zâmbet frumos ..dar mai ales SĂNĂTOS!

22-07-2021
Pojar Stelian, 60 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Un cabinet ultramodern cu o echipa implicata care executa lucrari de foarte buna calitate. Profesionalismul de care dau dovada te incurajeaza sa revii cu incredere de fiecare data.
Multumiri si felicitari echipei mereu primitoare si devotate!


Toate recomandările

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare