ROmedic Cabinete medicale Bucuresti Cabinete Sexologie Sexologie Bucuresti

Psihoterapeut specialist Sbarna Carmen Simona

  • Specialitate:Psihoterapie, Psihologie
  • Competențe:Psihoterapie individuala, Psihoterapie de cuplu, Psihoterapie de familie,
  • Telefon:0724813112
  • Localitate:Bucuresti
  • Județ:Bucuresti
Psihoterapeut specialist Sbarna Carmen Simona

Psihoterapeut
Cod personal (COPSI): 04626


Va invit la explorare, redescoperire si inovatie. Voi impartasi cu voi secretul succesului meu. Dorinta de a lucra cu oameni si pentru oameni a prins radacini inca de pe bancile scolii. Insa, debutul a venit ulterior, prin munca in vanzari si in domeniul resurselor umane. In paralel nu am incetat sa mă pregatesc intens intr-o directie care m-a fascinat si ma ajutat sa inteleg in profunzime natura umana, dar si sa-i pot ajuta pe ceilalti in eforturile lor de a depasi obstacolele vietii sau de a reusi sa devina ceea ce isi doresc. Cei peste 18 ani de experienta in lucrul cu oamenii mi-au modelat personalitatea dar si cariera profesionala. Un alt pas important în viata mea a fost trecerea de la statutul de angajat la cel de antreprenor, care m-a facut sa inteleg oamenii dintr-o noua perspectiva, cum nu o facusem pana atunci. Mi-am permis sa ies din "cutie" si sa vad ca "exista viata post angajat" si ca oricine poate sa-și urmeze un vis si sa dezvolte o idee daca si dorinta sa este suficient de intensa.

 

Asa cum am avut ocazia sa descopar in cabinet, alaturi de clientii mei, psihoterapia ajuta omul in mai multe directii:
- explorare, dezvoltare, evolutie;
- dobandirea unei noi viziuni asupra vietii, familiei sau profesiei;
- iesirea dintr-un impas sau rezolvare a unei probleme care persista.


Organizatiile sau antreprenorii ma pot contacta cu incredere pentru multiplele servicii pe care le pot oferi, alaturi de echipa noastra de experti. Teoria si experienta practica care stau la baza pregatirii noastre se imbina perfect si se muleaza pe orice tip de organizatie, intelegand si servind cat mai bine politica, standardele, nevoile si profilul fiecarei companii. Poate ca antreprenorii vor sa fie mai inovatori, mai expansivi pe o piata mega concurentiala si vor sa infiltreze la nivel organizational aceasta noua abilitate: INOVATIA. Noi va putem ajuta sa o cultivati, sa o dezvoltati si sa o implementati intr-un mod autentic si profesionist.


Prin workshop-urile și cursurile pe care eu și colegii mei le oferim, reusim sa impartasim cunostintele si abilitatile noastre tuturor celor care isi doresc o viata mai buna si vor sa contribuie la construirea unei lumi mai frumoase pentru noi si pentru urmasii nostri.

 

Va astept pentru programari, detalii sau discutii despre diverse colaborari la:
Telefon: 0724.813.112
Mail: office@peopledevelop.ro

 
Programare