Promovare prin advertoriale

©

Autor: Redacția ROmedic

Advertorialele sunt texte cu caracter publicitar ce iau aspectul unor articole informative, de tip editorial.

 

Ca instrument de promovare, advertorialele permit expunerea de informații atractive despre serviciile sau produsele dumneavoastră, într-o manieră care să stârnească interesul cititorilor.

 

Forma lor apropiată de cea a unui articol de specialitate vă permite să captați atenția unui segment de audiență destul de larg, incluzându-i și pe cei care sunt, din principiu, sceptici la formele tradiționale de publicitate.

 

Advertorialul oferă informații de valoare dintr-un anumit domeniu, poate propune rezolvări pentru necesități frecvent întâlnite și chiar să ofere soluții concrete pentru a îmbunătăți anumite aspecte ale vieții.

În același timp, advertorialul promovează direct și neechivoc serviciile dumneavoastră, într-o manieră non-agresivă, onestă, dar cât se poate de eficientă.

 

Pe scurt, advertorialul este o unealtă excelentă de informare, afirmare a expertizei și de a atrage noi clienți/pacienți!

 

Din acest motiv, vă punem la dispoziție zona de conținut a site-ului www.romedic.ro , pentru a vă publica advertorialele ce vă pun în cea mai bună lumină.

 

Cum trebuie structurat un advertorial de calitate?

 

 • În prima parte, expuneți o afecțiune medicală sau o chestiune de actualitate din domeniul medical. Puteți dezbate despre cauze, simptome, efecte pe termen scurt și lung, de exemplu.
 • Ulterior, propuneți un mod general prin care problema sau trebuința poate fi rezolvată sau satisfăcută.
 • În final, prezentați avantajele originale ale produsului sau serviciului oferit de dumneavoastră, oferind datele de contact ale firmei/cabinetului, cât și un link spre site-ul oficial (cu "nofollow").
 •  

  Condiția succesului

  Asigurați-vă că advertorialul dumneavoastră:

 • este original (nu a mai fost publicat anterior)
 • este bine structurat și include toate elementele prezentate mai sus
 • este bine documentat și oferă informații de valoare pentru cititor
 • conține informații corecte, valide și obiective despre respectiva problemă sau trebuință
 • ajută cititorii să ajungă la dumneavoastră (date de contact și indicații explicite)
 •  

  ...Și gata. Aveți toate șansele de a vă face auzit!

   

  Important!

  Aveți nevoie de ajutor în redactarea adverorialelor? Doriți un text puternic, care să vă recomande „ca la carte” serviciile?

  Puteți apela la echipa ROmedic și pentru servicii de realizare editorială a advertorialelor!

   

  Atentie!

  Advertorialele nu sunt articole cu rol SEO - ele au menirea de a informa și de a trimite către site-ul oficial cititorii interesați și nu motoarele de căutare. ROmedic nu vinde linkuri.

   

  Pentru mai multe detalii despre paginile descriptive personalizate, preţuri, oferte speciale și consultanță, vă rugăm să ne contactați la adresa promo@romedic.ro sau la telefon: 0332 414 747.

  
  Data actualizare: 19-03-2014 | creare: 10-09-2009 | Vizite: 8422
  ©

  Copyright ROmedic: Articolul se află sub protecția drepturilor de autor. Reproducerea, chiar și parțială, este interzisă!