ROmedic Cabinete medicale Cluj-Napoca Cabinete Psihologie Psihologie Cluj-Napoca

Daca doriti mai multe informatii cu privire la terapie sau la diferite oferte speciale, atunci intrati pe www.sanatate-emotionala.ro. Va astept!
Este mai bine să faci un lucru (şi să îţi pară rău o perioadă scurtă de timp), decât să nu faci acel lucru (şi să regreţi o viaţă!) Studiile arată că pe termen scurt regretăm lucrurile pe care le facem, dar pe termen lung regretăm lucrurile pe care nu le-am făcut atunci când ni s-a ivit oportunitatea.
Confucius spunea că "O călătorie de 1000 de leghe începe cu un singur pas." Acest lucru este adevărat şi în ceea ce vă priveşte.
Primul pas l-aţi făcut. Aţi început să căutaţi terapeutul potrivit pentru problema dumneavoastră.
Următorul pas este de a acţiona.
Noi avem libertatea de a alege . De a ne alege atitudinea vis a vis de problemele noastre. Nu este un lucru mărunt! Ne putem face viaţa un iad sau un rai prin modul în care gândim. Marcus Aurelius spunea că noi nu suntem afectaţi de ceea ce ni se întâmplă cât mai ales de modul în care interpretăm (ne raportam la) ceea ce ni se întâmplă.
Dacă doriţi să cunoaşteţi care este modul în care vă tulburaţi pe dumneavoastră şi să deveniţi propriul dumneavoastră " terapeut mă puteţi contacta la numărul afişat.
Cabinetul este atestat de Colegiul Psihologilor din Romania pentru specializarile: Psihologie Clinica si Psihoterapie Cognitiv-Comportamentala.

Ultimele recomandări de la pacienți:

10-05-2018
Dana, 44 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare