ROmedic Cabinete medicale Craiova Cabinete Logopedie Logopedie Craiova

Te felicit pentru interesul de a explora posibilitatea schimbarii in viata ta cu ajutorul psihoterapiei!

 

In psihoterapie este vorba despre ce vrei tu sa schimbi in interiorul tau. Uneori iti este foarte clar ceea ce vrei sa schimbi, alteori ai nevoie de un psihoterapeut care sa te calauzeasca de-a lungul calatoriei pe care vrei sa o realizezi. Daca simti ca vrei sa fii insotit/a intr-o astfel de calatorie, daca te simti blocat/a, coplesit/a, frustrat/a sau treci printr-o situatie pe care nu stii cum sa o gestionezi, te astept cu drag in cabinetul meu!

 

Durata psihoterapiei depinde de obiectivele propuse initial, de profunzimea rezultatului dorit, dar mai ales de disponibilitatea implicarii fiecaruia.

 

In prima sedinta de terapie vom stabili detaliile legate de procesul terapeutic (scopul, limitele si mai ales confidentialitatea), dar si detaliile administrative (costul unei sedinte, durata, frecventa etc).

 

Dupa primele sedinte, vom ajunge sa avem o relatie bazata pe incredere, context in care procesul tau de schimbare si de crestere poate incepe. Eu sunt pregatita pentru a te ghida in acest proces tinand seama de faptul ca

TU ESTI UNIC/A.

 

Cu siguranta vei realiza singur/a cand terapia a ajuns la final sau poate ne vom propune noi scopuri...

 

Cabinetul este acreditat de Colegiul Psihologilor din Romania.


Ofera urmatoarele servicii: 
- Consiliere psihologica (copii, adolescenti, adulti) 
- Consiliere parentala 
- Consiliere vocationala si in cariera
- Psihoterapie individuala (copii, adolescenti, adulti)
- Psihoterapie cuplu si familie
- Terapie psiho-oncologica 
- Logopedie (Terapie) 

Ultimele recomandări de la pacienți:

07-05-2021
Moldoveanu Lavinia, 44 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Recomand terapia cu d-na doctor. Baiatul meu a reusit sa se concentreze mult mai bine la scoala si i-a crescut stima de sine si increderea in urma sedintelor.

19-07-2017
Vasile Maria Alexandra, 22 ani

Părerea generală: Mulțumit

O recomand cu caldura pe doamna psiholog Camelia Cinica intrucat m-a ajutat sa ma redescopar si sa imi dezvolt o gandire pozitiva. Este o persoana senina care transmite mereu sinceritate si o stare de bine. Multumita indrumarilor primite am reusit sa ma confrunt cu anxietatea, iar stima de sine s-a imbunatatit. Este un partener de incredere pentru oricine are nevoie de sprijin in dezvoltarea personalitatii.

07-07-2017
Ceausu Anisoara, 40 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

A fost cea mai buna secizie pe care o puteam lua in acel moment deznadejde peste care am trecut cu sprijinul Doamnei psihoteraput Camelia Cinica.
Recomand tuturor ca in momentul in care trec prin situatii la care nu gasesc o
solutie sa apeleleze la ajutorul unui specialist. In momentul in care ai pasit pragul cabinetului Doamnei Doctor Camelia Cinica problemele tale isi vor afla un raspuns .


Toate recomandările

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare