ROmedic Cabinete medicale Craiova Cabinete Psihoterapie Psihoterapie Craiova

Te felicit pentru interesul de a explora posibilitatea schimbarii in viata ta cu ajutorul psihoterapiei!

 

In psihoterapie este vorba despre ce vrei tu sa schimbi in interiorul tau. Uneori iti este foarte clar ceea ce vrei sa schimbi, alteori ai nevoie de un psihoterapeut care sa te calauzeasca de-a lungul calatoriei pe care vrei sa o realizezi. Daca simti ca vrei sa fii insotit/a intr-o astfel de calatorie, daca te simti blocat/a, coplesit/a, frustrat/a sau treci printr-o situatie pe care nu stii cum sa o gestionezi, te astept cu drag in cabinetul meu!

 

Durata psihoterapiei depinde de obiectivele propuse initial, de profunzimea rezultatului dorit, dar mai ales de disponibilitatea implicarii fiecaruia.

 

In prima sedinta de terapie vom stabili detaliile legate de procesul terapeutic (scopul, limitele si mai ales confidentialitatea), dar si detaliile administrative (costul unei sedinte, durata, frecventa etc).

 

Dupa primele sedinte, vom ajunge sa avem o relatie bazata pe incredere, context in care procesul tau de schimbare si de crestere poate incepe. Eu sunt pregatita pentru a te ghida in acest proces tinand seama de faptul ca

TU ESTI UNIC/A.

 

Cu siguranta vei realiza singur/a cand terapia a ajuns la final sau poate ne vom propune noi scopuri...

 

Cabinetul este acreditat de Colegiul Psihologilor din Romania.


Ofera urmatoarele servicii: 
- Consiliere psihologica (copii, adolescenti, adulti) 
- Consiliere parentala 
- Consiliere vocationala si in cariera
- Psihoterapie individuala (copii, adolescenti, adulti)
- Psihoterapie cuplu si familie
- Terapie psiho-oncologica 
- Logopedie (Terapie) 

Ultimele recomandări de la pacienți:

05-03-2023
Angela Tertecuță, 45 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Cand relatia cu copila adolescenta devine grea, e clar ca este nevoiede ajutor sa ne recunoastem emotiile si greselile. Doamna psiholog Camelia Cinica face minuni in acest sens, mie ca adult intrebarile dansei imi dau de gandit, sa pun sub semnul intrebarii cea ce credeam ca fac bine, iar copila este mult mai deschisa in imbunatatirea relatiei dintre noi

15-09-2022
Camelia Barbutu, 45 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Un om bun, cald, cu suflet bland. Un profesionist dedicat care stie sa se aplece și sa asculte nevoile copilului. Sedintele terapeutice iti redau increderea,te invata sa gandesti deschis, sa ai curajul sa spui si sa intrebi, sa devii sigur pe tine. Dincolo de psiholog avem un om daruit, un prieten pe care te poti baza in orice moment.

15-09-2022
Tranut Silvia, 31 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

O persoana calma, minunata care are o rabdare nemaipomenita. M-a ajutat sa ma regasesc si sa pot sa merg pe cel mai bun drum. Este un om care isi da tot interesul ca sa te ajute.


Toate recomandările

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare