English version
EN version ROmedic Cabinete medicale Câmpina Cabinete Psihologie Psihologie Câmpina

Servicii total gratuite:

Consultații de 15 minute în care aveți întrebările deja pregătite sau doriți să rezolvați ceva punctual, o situație concretă.

Programare

Bună,


eu sunt Cristina, o combinație de culoare și perseverență. Sunt ”creator de liniște și curaj”, ”antrenor de oameni buni” sau ”doctor de suflete”, dacă preferi.

Ajut oamenii care își caută liniștea, dar se tem să facă ceva pentru ei înșiși. Eu le ofer un reazem ca să se simtă sprijiniți, pentru ca ei să-și dea seama ce pot și ce vor cu adevărat și să ia astfel decizii corecte.

 

Știu, din ce mi s-a întâmplat mie, că de multe ori oamenii se lasă pe ei pentru ceilalți, că e mai ușor să oferi decât să primești și cât de greu este să începi să faci ceva și pentru tine însăți; însă mai știu și că oamenii aceștia au cel mai mare potențial să lase ceva în urma lor, să construiască și să creeze lucruri solide. De aceea, sper că îți vei programa o ședință astăzi și vei începe să-ți oferi și ție așa cum o faci deja pentru ceilalți.

 

Abia aștept să știu despre tine!
Cristina

Ultimele recomandări de la pacienți:

17-07-2018
Madalina, 38 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

buna seara, am ajuns din cauza problemelor si a unui soc puternic sa caut un psihoterapeut. Nu a trebuit sa caut mult pentru ca am ajuns la doamna Cristina printr-o recomandare a unei colege si sunt foarte mandra de acest lucru.Datorita dansei sunt un alt om, vad viata mult mai frumoasa, gasesc bucuria zilei de mâine.Este un om cald si nu am decat cuvinte de lauda pentru dansa. In câteva sedinte a reusit ceea ce eu nu am reușit in atâția ani de zile si anume sa ma faca sa înțeleg ca sunt un om nu robot asa cum ma credeam si mai ales sa ma redescopar pe mine insami.Sa-mi dau seama care este
adevarata mea valoare. A reusit sa readuca liniștea, bucuria zilei de maine in sufletul meu si pentru asta:"Multumesc"!
Nu as fi crezut ca voi ajunge in situația aceasta vreodata dar tot ce pot spune este ca meritam sa investim in noi, sa ne gandim zi de zi cum putem sa facem ca fiecare zi sa conteze. Mulțumesc doamna Cristina pentru tot ce a-ti reusit cu mine până acum si ma bucur ca am ajuns sa va cunosc.

01-07-2017
Diana Baratosi, 36 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Intentia mea nu este sa las o recenzie pentru Cristina C. si munca ei, ci sa multumesc Universului pentru momentul incredibil in care i-am vazut poza pe un site de self help. Am simtit instantaneu ca trebuie sa fac o programare si am avut dreptate! Dupa ce am citit descrierea ei, nu am mai avut nicio indoiala! Acest moment fabulos m-a indemnat sa primesc ajutor de la o profesionista foarte bine pregatita, plina de empatie si in acelasi timp de la o persoana dedicata, sclipitoare si cu adevarat uimitoare. Da, conexiunea pe care o stabilesti cu terapeutul tau este cruciala pentru imbunatatirea calitatii vietii si rezolvarea problemelor care te tin pe loc sau te trag in spate. Suntem aici nu doar pentru a exista, ci pentru a prospera si Cristina poate ajuta oamenii sa faca exact asta! Dupa 8 luni de terapie ma simt renascuta si, in ciuda faptului ca vindecarea ia timp, presupune dedicare si determinare si procesul e dureros, alternativa unei vieti false, stresante e cu mult mai rea. Sunt deci recunoscatoare pentru ca am primit acest moment indrumator, care mi-a schimbat viata in bine, printr-o fiinta atat de frumoasa din toate punctele de vedere!

12-06-2017
Alexandra Ghita, 24 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

In urma cu un an am trecut printr-un esec la o testare psihologica pentru Academia Militara, întâmplare ce m-a demoralizat si framantat in tot acest timp, m-a facut sa imi pierd increderea in mine si in fortele mele. Cu ajutorul doamnei psiholog am reusit intr-un timp foarte scurt sa trec peste aceasta dezamagire, obținând anul acesta rezultate maxime la aceeasi testare psihologica. Mi-am recapatat increderea si sunt mai optimista ca niciodata, am realizat cat de important este sa crezi in tine si in fortele tale. O recomand din suflet si ii sunt foarte recunoscaroare.


Toate recomandările

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare