ROmedic Cabinete medicale Campina Cabinete Psihologie Psihologie Campina

Bună,


eu sunt Cristina, o combinație de culoare și perseverență. Sunt ”creator de liniște și curaj”, ”antrenor de oameni buni” sau ”inginer de suflet”, dacă preferi.

Ajut oamenii care își caută liniștea, dar se tem să facă ceva pentru ei înșiși. Eu le ofer un reazem ca să se simtă sprijiniți, pentru ca ei să-și dea seama ce pot și ce vor cu adevărat și să ia astfel decizii corecte.

 

Știu, din ce mi s-a întâmplat mie, că de multe ori oamenii se lasă pe ei pentru ceilalți, că e mai ușor să oferi decât să primești și cât de greu este să începi să faci ceva și pentru tine însăți; însă mai știu și că oamenii aceștia au cel mai mare potențial să lase ceva în urma lor, să construiască și să creeze lucruri solide. De aceea, sper ca îți vei programa o ședință astăzi și vei începe să-ți oferi și ție așa cum o faci deja pentru ceilalți.

 

Abia aștept să știu despre tine!
Cristina

Ultimele recomandări de la pacienți:

08-04-2017
Diana Baratosi, 34 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Pe Cristina am gasit-o pe un site de self-help si sedintele cu ea reprezinta acum un element foarte important in viata mea. E o persoana echilibrata, imi inspira incredere si ma ajuta prin diverse metode sa imi rezolv anumite probleme emotionale care imi afecteaza viata in mod negativ. E un psihoterapeut cu adevarat profesionist, o persoana deschisa care te face sa te simti in largul tau inca de la prima sedinta. Ii voi fi intotdeauna recunoscatoare pentru modalitatea subtila in care ma ajuta sa ma descopar.

30-03-2017
Trandafir Ionut Adrian, 23 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

O persoana care se implica total in ceea ce face!

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare