ROmedic Cabinete medicale Cluj-Napoca Cabinete Sexologie Sexologie Cluj-Napoca

www.facebook.com/pages/Cabinet-Individual-de-Psihologie-Colceriu-Bogdan/130991396967973
Am infiintat Cabinetul Individual de Psihologie Colceriu Bogdan din dorinta de a oferi servicii psihologice profesioniste, stiintifice si de calitate inalta , astfel incat aceste servicii sa devina accesibile unei game cat mai largi de persoane care au nevoie si care pot acum sa beneficieze de acestea!
Cabinetul este atestat de Colegiul Psihologilor din Romania pentru specializarile: Psihologie Clinica si Psihoterapie Cognitiv-Comportamentala .
Este situat in zona de centru a Clujului, fiind astfel usor accesibil. Sedintele se desfasoara intr-o ambianta placuta, linistita, cabinetul aflandu-se in incinta unei cladiri incarcate de istorie. In aceasta ambianta, clientul se bucura de intelegere, empatie si acceptare neconditionata, fiind intr-un mediu sigur in care poate sa-si expuna problemele si ingrijorarile fara a fi judecat.
Printre serviciile oferite se numara:
- Psihodiagnostic si evaluare clinica pentru adolescenti si adulti
- Interventie psihologica (psihoterapie) cognitiv-comportamentala individuala pentru diverse probleme, dintre care: dificultati/disfunctii sexuale, depresie, anxietate, atac de panica, tulburari de somn, tulburari alimentare, managementul stresului, fobii, timiditate excesiva, divort sau separare, pierderea unei persoane dragi, dificultati de adaptare, oboseala cronica, probleme de cuplu si sexuale, etc.
- Cunoastere si optimizare personala

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare