ROmedic Cabinete medicale Iasi Cabinete Sexologie Sexologie Iasi

RECOMANDĂRI CLIENȚI

RECOMANDĂRI CLIENȚI
Autor: psihoterapeut Antoanela Carmen Cogian

RECOMANDĂRI CLIENȚI Psihoterapia este un proces amplu și profund pe care o persoană, la un moment dat din viață, se hotărăște să îl parcurgă. Despre impactul pe care îl are asupra persoanei, nu cred că e cazul să insist, pentru că știți cu toții. Consider că e important să porniți la drum cu încredere în mine ca specialist și de aceea cred că e util să aflați părerile clienților mei, care și ei la un moment dat au fost ca și tine, în impas. Recomandările prezentate mai jos le găsești pe site-ul www.la-psiholog.ro.

 

RALUCA - aprilie 2018

Daca citesti aceste randuri inseamna ca esti in cautarea unui psihoterapeut, inseamna ca ai ajuns la fund, aici este limita ta! Esti in acel moment in care zici ca nu mai poti si ai nevoie de ajutor! Te inteleg foarte bine, si eu eram ca tine! Indrumatorul perfect pentru tine este Antoanela! Este un suflet minunat pe care tu nici nu iti poti imagina! O sa faca parte din viata ta!! O sa descoperi lucruri atat de frumoase de tine, ca nici nu stiai ca le ai! Te rog, fa-ti curaj si intalneste-o pe Antoanela! 10!!!

 
ANGEL - martie 2018

Recomand terapeutul Antoanela Cogian cu mare caldura si incredere!

 

MARCU M. - octombrie 2017

Mii de multumiri! Acum stiu ca se poate trai frumos. Felicitari pentru profesionalism si daruire!

 
FLORIN MIHAI - octombrie 2017

Terapia cu dvs. a fost probabil cea mai frumoasa si constienta perioada din viata mea. Va multumesc si recomand tuturor sa urmeze acest drum!

 
ANA MARIA B. - septembrie 2017

Nu doar un profesionist de nota 10 ci si un om cu suflet mare, un om bland, pozitiv, care m-a umplut de incredere si speranta chiar de la prima sedinta. Multumesc mult Antoanela!

 

TUDOR - martie 2017

Daca ti-ai dat seama ca nu reusesti sa iti rezolvi singur problema, oricare ar fi aceasta si esti in cautarea unui psihoterapetu, inseamna ca esti o persoana intelgienta asa ca fii pana la capat si alege si un profesionist:) Iti multumesc foarte mult pentru ajutor Antoanela :)

 
DORINA C. - decembrie 2017

Multumiri d-nei psiholog pentru profesionalismul de care a dat dovadă. O întâlnire care practic mi-a schimbat viata!

 
RODICA M. - ianuarie 2017 

Va multumesc pentru tot ceea ce ati facut pentru mine. N-am crezut ca voi reusi, dar mi-ati fost alaturi cu intelegere si incredere, ceea ce m-a ajutat foarte mult. Recomand tuturor din inima!

 

GEANINA - noiembrie 2016

Mulțumesc d-nei psihoterapeut pentru ajutor și susținere! Am trecut ușor peste un divorț trist și agresiv, peste infidelitate și pentru asta vă dau un 10 cu felicitări!

 

DAN - noiembrie 2016

Vă mulțumesc d-na Cogian pentru tot ajutorul oferit. Viața mea s-a schimbat radical! Felicitări pentru profesionalism și dăruire!

 

IONELA - septembrie 2010 

Ii sunt recunoscatoare Universului ca am intalnit-o pe Antoanela si ii sunt recunoscatoare ei pentru tot ce m-a invatat in sedintelele de terapie. Antoanela Cogian este un psihoterapeut cu experienta, profesionalism, dar si cu daruire fata de oameni. O recomand cu draga inima tuturor celor care au nevoie de ajutor specializat!

 

FILIP MANUELA - septembrie 2016

Îți sunt recunoscătoare că ești alături de mine și mă susții în schimbarea mea. Nu aș fi reușit fără tine! Felicitări pentru profesionalism! 

 

DANIELA MARIA A. – august 2016 O recomand pe d-na psihoterapeut tuturor celor care doresc sa depaseasca momente dificile din viata. Un profesionist de nota 10 care a reusit sa-mi schimbe perspectiva despre propria viata! Da, poti trece usor peste un divort daca o ai alaturi! Felicitari!

 

CORNELIA C. – iulie 2016 Multumesc d-nei Antonela Cogian pentru tot ce a facut pentru mine! Un adevarat profesionist care mi-a schimbat viata! O recomand din inima!

 

ANDRA – iunie 2016 Multumesc d-nei Antoanela Cogian pentru tot ce a facut pentru mine! Un suflet cald, vesel si un foarte bun profesionist! Imi vor lipsi tare mult intalnirile cu dvs. Felicitari!

 

RODICA DOGARU – 04.07.2016 După ce, ani la rând, m-am luptat cu alcoolul, a urmat o perioadă de aproximativ 3 ani când am luat medicamente contra depresiei. Nu am crezut la început că psihoterapia te poate ajuta să scapi de medicamente. Nu puteam să cred că, niște vorbe, mă pot ajuta atât de mult. Practic viața mea a început să se schimbe de la primele ședințe. Vă recomand tuturor ședințe de psihoterapie cu d-na psiholog Antoanela Cogian!

 

GABI – 24.03.2016 Cel mai bun cabinet de psihoterapie din România! Toți doctorii anteriori (din RO, UK, FR) la care am mers, de obicei toamna și primăvara (depresie, ani la rând), mi-au dat doar tratament, care îmi făcea bine doar pe moment. Doamna Cogian, m-a ajutat să trec peste toate situațiile, doar prin câteva ședințe, fără nicio pastilă. Vă recomand cu drag să o contactați!

 

MĂDĂLINA – 09.02.2016 Am trecut printr-un divorț urât, am înțeles ce înseamnă depresia și am suferit aproape doi ani. Nici acum nu pot să înțeleg de ce mi-a trebuit atât de mult timp să merg la un terapeut. Antoanela este un terapeut înțelegător, blând, care practic mi-a schimbat viața de la primele ședințe. Începeam, încet, încet, să devin alt om! Vizibil! Pot spune că m-am născut din nou, văd altfel viața, am alți oameni alături de mine. Vă recomand cu căldură acest terapeut!

 

ADRIANA – decembrie 2015 Pot spune că a fost o întâlnire fericită, care practic mi-a schimbat viața. Parcă până atunci am trăit viața altcuiva! Mulțumesc pentru profesionalism și dăruire! Recomand tuturor!

 

ANDRA GHERLE – 24.11.2015 Doamna psihoterapeut Antoanela m-a ajutat să imi schimb perspectiva asupra vieții! După doar două ședințe m-a ajutat să-mi recapăt încrederea în mine! Este o persoană minunată și un foarte bun profesionist! Vă recomand să apelați cu încredere la d-na Antoanela!

 

DIANA – 13.11.2015 Drumul meu terapeutic alături de d-na Antoanela a fost o experiență extraordi-nară care m-a ajutat atât în cunoașterea și dezvoltarea propriei persoane dar, totodată, mi-a oferit și un impuls în dorința mea de autodepășire! D-na Antoanela este un psihoterapeut pe care îl recomand din tot sufletul și cu toată căldura pentru eficiența și rezultatele la care am ajuns împreună, precum și pentru implicarea sa la un nivel înalt cu clientul. Este o persoană minunată!

 

IOANA – 23.09.2015 M-am dus goală și străină de mine și am plecat cu sinele meu îmbrăcat în veșminte strălucitoare!

 

IRINA – 08.09.2015 Am ajuns în fața Antoanelei după o perioadă îndelungat de tulbure, cu dorința de a mă completa, de a mă înțelege, de a încerca să înțeleg cum pot relaționa mai bine cu cei din jur și am avut parte de o prietenă, un suflet cald și sfaturi obiective. M-a ajutat să mă văd cu adevărat și mi-a arătat că puterea schimbării e la mine, la fel ca la noi toți... Cu profesionalism m-a îndrumat pas cu pas și cu multă răbdare să conștientizez toate acele lucruri despre mine fără a mi se spune cum sunt... te ajută să îți privești în adâncul sufletului și îți oferă înțelegerea și acceptarea pe care te învață sâ ți le oferi. Sunt un alt om, o femeie mult mai conștientă și mult mai puternică și asta și cu ajutorul acestei femei minunate, un psihoterapeut care cu adevărat îți unge sufletul și îți pansează rănile. O recomand cu multă căldură dacă vă doriți cu adevărat o „vindecare”, o schimbare, ceva mai bun, pentru că este cu adevărat un psihoterapeut excepțional! Alege schimbarea, alege un profesionist, alege cu adevărat o prietenă Antoanela Carmen Cogian!

 

ANA – MARIA – 13.08.2015 Recomand tuturor din toată inima o vizită la d-na Antoanela Cogian. Pe mine m-a ajutat foarte mult și îi mulțumesc din suflet!

 

MARIA – 03.08.2015 O persoană caldă, drăguță și profesionistă pe care o recomand cu încredere.

 

ZAHARIA IOANA – 25.04.2014 Bună ziua! Sunt una din clientele care a luat parte la ședințe de terapie și vreau să vă spun că m-am simțit foarte bine. Mulțumesc d-nei Antoanela Cogian!

 


Iată datele mele de contact:
psiholog – psihoterapeut Antoanela Cogian
e-mail – psihologterapeutiasi@yahoo.com
telefon – 0744634463
www.psihologterapeutiasi.ro