ROmedic Cabinete medicale Navodari Cabinete Psihoterapie Psihoterapie Navodari

"PREȚU' LA TERAPIE"

"PREȚU' LA TERAPIE"
Autor: Monica Purice

PREȚU‘ LA TERAPIE


Da, e scump la terapie sau... nu!?

 

- "Cât aveți prețu‘?" 

Păi e cam ca la orice... ca la mașini, case... tomate, după calitate; desigur există și autosupraevaluări, ba chiar supraevaluări, așa cum există şi autosubevaluări sau subevaluări, ÎNSĂ... așa cum fiecare dintre noi SIMTE, observă cu acel simț/scanner interior... ne putem da seama de AUTENTICITATE relativ repejor.
În spatele costului timpului terapeutic, "prețului", se regăsesc anii de studii, specializările, supraspecializările, zeci de cursuri, sute, poate mii de ore de studiu individual, de ore de terapii, de ani de experiență, competențe obținute de~a lungul anilor.
Ca la vin 
Mda... e adevărat... unele vinuri se învechesc şi devin cu fiecare an mai bune, altele ...oțet  Aici intervine... "scannerul" personal"; ce simți ?! 
NU EXISTĂ CEL MAI BUN/IDEAL terapeut, există terapeutul potrivit ţie/mie. 
Cu un terapeut aflat la începutul carierei s~ar putea să rezonezi muuult mai bine decât cu un terapeut blindat de diplome.
Aşadar... fă ce simți.
 În viață uneori câştigăm, alteori învățăm
Cu un psihoterapeut (potrivit ție) cu un cost ridicat al şedinţei e posibil să găseşti soluția mai curând decât cu un terapeut (potrivit ție) cu un cost scăzut al şedinței. Aşadar, mergi la psihoterapeutul la care simți, pentru că vei afla soluţia în ritmul, timpul, felul în care eşti pregătit să o faci. AMIN 
 
Programare