ROmedic Cabinete medicale Costinesti Cabinete Psihoterapie Psihoterapie Costinesti

„Puterea de a fi fericit,de a avea parte numai de lucruri bune și de tot ce avem nevoie în viață se află în fiecare dintre noi.Această putere interioară este nelimitată.’’(Robert Collier)
Psiholog Radu Viorica apare in Registru Unic al Psihologilor –partea I,editat de Colegiul Psihologilor din România,cod personal 11539,cu atestat de liberă practică în –Consilierea psihologică – evaluare și consiliere experiențială a copilului,adultului,cuplului și familiei,prin Comisia de Psihologie Clinică și Psihoterapie.
Cabinetul Individual de Psihologie Radu Viorica este acreditat de Colegiul Psihologilor din România,apare în Registrul Unic al Psihologilor-partea a II –a cu numărul de înregistrare 1CT5914.
În viața fiecarei persoane există momente dificile ,tensionate,pline de îngrijorări,încărcate de neliniște.Există momente când te simți blocat și nu mai poți face față provocărilor vieții.
Uneori a te confrunta cu obstacolele și dificultățile care-ți ies în cale poate fi dureros .
Trăirile pe care le ai în aceste momente pot fi perturbatoare generând stări de tristețe , singurătate,deznădejde,disperare , frică ,irascibilitate,furie , gelozie,pierderea sensului existențial ,multă suferintă psihică .
Sunt situații când nu știi să mai relaționezi ,nu te mai simți iubit ,nu ți se mai acordă atenție ,nu știi cum sa ai grijă de copii, cum să faci față dificultăților copiilor tăi,ești depășit de situație și-ti spui :”Ce să fac acum ?”Cum să fac față acestei situații?”
Poți să faci față, sau nu ,acestor situații .
În momentele acelea ai nevoie de un ajutor ?
Ajutorul poate să vină din partea celor dragi care pot fi alături de tine ,te pot încuraja ,îți pot alina suferința pe moment ,însă uneori nu este de ajuns . Viața îți poate aduce alte confruntări .
Pentru ca tu să vindeci aceea suferință complet,să vezi care este cauza ,să poți gestiona toate greutățile din viața ta pe termen lung este nevoie să apelezi la ajutorul unei persoane specializate în asemenea experiențe de viață ,care îți oferă asistență psihologică.
Sunt alături de tine pentru a te asculta , a te înțelege , a fi un catalizator pentru schimbare ,schimbare care apare în interiorul tău .Vom fi o echipă în această călătorie spre aflarea stării tale de bine .
Consilierea psihologica este ca un creuzet în care se amestecă experiența mea în acestă frumoasă știință numită psihologie , și experiența ta de viață .Ce se întamplă cu acest amestec de experiențe?
Vom porni împreună într-o călătorie spre redescoperirea resurselor tale .Cand am ajuns la finalul călătoriei tu îți vei gestiona viața în cunoștință de cauză , asumându-ți libertatea descoperirii soluțiilor viabile pentru tine.
Resursele tale există în interiorul tău,deoarece fiecare om are un dar sau mai multe ,esențial pentru el este să le regăsească atunci cand crede că le-a pierdut definitiv sau sa le construiasca.
Să descoperi cum să fii tu cel care „știe cine este ,se miscă ,ia decizii,iubește ,este activ,este curajos,este relaxat ,este recunoscator pentru că există, fiind în armonie cu trupul,sufletul și mintea sa.”
Împreună vom căuta să găsim drumul care te poate ajuta să vezi viața din altă perspectivă .
Împreună vom găsi soluții utile ,corecte și potrivite doar ție !
Când o ușă se închide, o alta se deschide !
Dă-ți voie să deschizi această ușă ,poate fi benefic pentru tine!
Ofer consiliere psihologică tuturor categoriilor de vârstă de la copii,adolescenți,adulți ,precum și familiei ,cuplului.
Vă aștept cu drag într-un cadru securizant ,confidențial , cu multă deschidere către nevoile voastre!

Ultimele recomandări de la pacienți:

23-04-2018
Calu Laura, 44 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Recomand cu cea mai mare caldura pe doamna psiholog Radu Viorica , un adevarat profesionist in tot ceea ce face ,cu multa rabdare si o blandete nemarginita .Multumesc si pe aceasta cale dnei. Radu ,o femeie deosebita cu un suflet mare !

03-09-2017
Alina Si Cosmin, 33 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Va recomandam cu toata increderea si caldura serviciile doamnei psiholog Radu Viorica!
Noua ne-a salvat casnicia si ii suntem foarte recunoscatori!

12-08-2017
Maria, 53 ani

Părerea generală: Mulțumit

Doamna psiholog m-a ajutat sa rezolv anumite probleme mai sensibile pe care le-au avut fetitele mele si rezultatele au fost remarcate relativ repede ducand la inbunatatirea semnficativa a relatiilor din familia noastra . Ii multumesc si o recomand cu incredere.


Toate recomandările

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!