ROmedic Cabinete medicale Iasi Cabinete Psihologie Psihologie Iasi

Motto: ”Da sansa fiecarei zile sa fie aceea cea mai frumoasa din viata ta” - Mark Twain


Daca ai ajuns aici, inseamna ca ai inceput sa cauti lumina din adancul sufletului tau. Lumina ce te va ajuta sa te eliberezi de emotiile si gandurile negative si sa-ti construiesti viata pe care ti-o doresti.


Cred ca stii deja ca sentimentele pe care le traiesti astazi vor determina evenimentele pe care le vei trai maine. Astfel, grija va atrage mai multa grija, nelinistea va atrage neliniste, nefericirea de azi se va completa cu nefericirea de maine....Dar exista o veste buna: aceea de a face o schimbare si de a privi totul dintr-o alta perspectiva, una care sa-ti ofere avantaje. Doar asa poti cunoaste bucuria, iubirea, fericirea, implinirea, armonia si linistea din sufletul tau.


Acum este timpul de a invata un nou mod de a-ti privi emotiile, gandurile, felul in care actionezi...cu alte cuvinte...de a invata un nou mod de a trai pentru a dobandi stabilitate emotionala. Toate aceste lucruri sunt in legatura cu tine insuti.
In acest drum al descoperirii luminii interioare, eu iti voi fi ghidul care, impreuna cu tine, va face posibila transformarea pe care ti-o doresti.

 

Ai curaj si incearca. Pentru ca meriti sa te iubesti, sa te accepti si sa te ierti....inainte de a astepta de la ceilalti sa faca acest lucru.

 

 

Alegerea iti apartine.

Ultimele recomandări de la pacienți:

26-10-2016
Cornelia, 74 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Dupa intilnirea cu doamna Iulia Tudose si apoi dialogul foarte placut, interesant si efectiv as recomanda-o oricui are o problema.
Cu mare respect ,Cornelia

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare