Botoşani: Campanie de donare de sânge, derulată de ISU

Data publicarii: 10-05-2018

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Botoşani derulează, timp de trei zile, o campanie de donare de sânge la care vor participa zeci de pompieri, a anunţat, miercuri, printr-un comunicat de presă, purtătorul de cuvânt al ISU, Dorina Lupu.

Potrivit sursei citate, acţiunea a fost demarată la solicitarea Centrului de Transfuzii Botoşani, în contextul crizei de sânge cu care se confruntă spitalele din judeţ.

"Miercuri, în prima zi a campaniei, în jur de 50 de pompieri au dăruit o şansă la viaţă, donând sânge. Şi, pentru că înţeleg mai bine ca oricine cât de mult contează fiecare strop de sânge pentru cei aflaţi în suferinţă, mulţi dintre ei nu sunt la prima donare. În celelalte două zile, salvatorii botoşăneni vor continua să susţină viaţa, donând sânge. Gestul pompierilor botoşăneni este şi un îndemn pentru locuitorii judeţului să vină să doneze sânge", a afirmat Lupu.
Sursa: Agerpres, 10-05-2018, Vizualizari 269
 Agentia Nationala de Presa Agerpres Stirile medicale sunt furnizate de Agentia Nationala de Presa "Agerpres", partenerul nostru pe sectiunea de Noutati si Stiri medicale.
Aplicația Activ (by ROmedic)
Vrei să fii sănătos? Vrei să slăbești? Vrei sa fii în formă și să arăți bine? Vrei să te simți bine în corpul tău? Atunci trebuie să faci eforturi. Aplicația web "Activ" te ajută să fii consecvent în lupta pentru sănătatea ta.

Accesează gratuit Aplicația
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK