Cont pentru cabinete și clinici medicale

Vă recomandăm să vă creați un cont Gold. Aveți 30 zile să îl testați gratuit, fără nicio obligație. Dacă după 30 zile nu doriți să achitați un abonament el va fi transformat într-un cont Basic. Cu alte cuvinte, nu aveți nimic de pierdut.

Abonamentul Gold
45 lei / lună
pret final, nepurtător de TVA
Pachetul complet: de la site de prezentare complet și particularizabil, adaptat pentru toate dispozitivele, la afișare preferențială în listele de cabinete și promovare în cadrul Catalogului de Servicii Medicale Specifice.
Începe testarea
Perioadă testare: 30 zile (gratuit)
Abonamentul Silver
25 lei / lună
pret final, nepurtător de TVA
Contul vă permite să vă creați un site de prezentare, puteți bifa mai multe specialități, însă nu le puteți detalia. Nu beneficiază de promovare în cadrul Indexului de Servicii Medicale Specifice.
Începe testarea
Perioadă testare: 30 zile (gratuit)
Înscrierea Basic
gratuit
fără obligații financiare
Acest cont vă permite afișarea în lista de cabinete (pe maxim 3 specialități) doar cu numele, adresa și numărul de telefon (doar datele de contact). Cabinetele Basic sunt afișate în liste după cele Gold și Silver și nu au prezentare.
Creează cont

De ce să te înscrii pe ROmedic?

 • peste 2 milioane de vizitatori lunar
 • 1000+ abonamente Gold active acum pe ROmedic
 • 14 ani de experiență în promovarea medicală online
 • 1 sau 2 clickuri între pacienți și serviciile dvs

De ce să optezi pentru un abonament Gold?

Pentru ca serviciile dvs să fie accesibile atât pacienților dvs cât și celor ce nu vă cunosc încă, dar ar avea nevoie de dvs. Pentru că vă doriți o prezentare profesională și o vizibilitate online crescută. Și pentru că vreți aceste lucruri fără să pierdeți mai mult timp decât e necesar și fără să cheltuiți inutil.
Ușor, rapid, dar eficient!


 • vizibilitate pe internet
 • prezentare profesională
 • programări online sau telefonice
 • ajutor și susținere continuă

Indexul Medical - o platformă de prezentare a serviciilor medicale

ROmedic prezintă vizitatorilor o lista cvasicompletă (peste 10.000) și permanent actualizată de cabinete și clinici medicale din România-listate pe locații și specialități. Ne adresăm direct pacienților care caută soluții pentru sănătatea lor. Le oferim informații medicale și posibilitatea de a se programa la cei mai buni medici.

 

De 14 ani promovăm servicii medicale în România, iar în prezent avem peste 1000 de cabinete și clinici Gold - clienți care sunt mulțumiți de serviciile noastre și pe care nu i-am dezamăgit (testimonialele noastre aici).

Site-ul dvs de pe ROmedic.ro

Complet. Individualizat. Profesional.


De-a lungul timpului am îmbunătățit continuu platforma web încât să conțină tot ce poate fi nevoie pentru o prezentare profesională a serviciilor medicale.
Site-ul dvs de pe ROmedic va conține:

 • o prezentare generală,
 • album foto nelimitat,
 • prezentări detaliate ale specialităților
 • listă completă de servicii, proceduri (se bifează)
 • oferte speciale
 • liste de medici pe fiecare specialitate cu prezentări detaliate
 • articole de specialitate și informații pentru pacienți (cu cât mai multe cu atât mai bine)
 • posibilitatea de a edita textul și de a însera imagini și prezentări video în text
 • joburi, anunțuri - ROmedic este una dintre cele mai importante platforme de joburi și anunțuri medicale din România
 • testimoniale de la pacienți - un important element de marketing online (cu mențiunea că dvs veți avea control total asupra celor afișate). De asemenea vă oferim un sistem de raportare a chestionarelor de satisfacție completate de pacienții dvs.
 • un centru de mesaje - unde găsiți toate mesajele primite prin ROmedic, atât programări cât și aplicații la joburi și alte contacte (mesajele se trimit și pe email; de asemenea primiți notificări dacă aveți instalată aplicația android ROmedic).

 

În plus, site-ul dvs se va afișa bine atât pe calculatoarele desktop, cât și pe tablete și telefoane, designul fiind adaptat tuturor dispozitivelor (responsive design).


Design și personalizare

Imaginea dvs de pe ROmedic va fi în acord cu identitatea dvs. Astfel din punct de vedere al design-ului site-ul poate fi particularizat prin logo și slogan, alegerea facilă a culorilor și bannere particularizate (alegeți din peste 150 modele sau adăugați unul propriu).
Puteți analiza aici câteva exemple:

sau pur și simplu accesați prezentările partenerilor noștri Gold:
www.romedic.ro/cabinete.php

 

De la 0 la un site profesional

Veți avea acces la o zonă de administrare a informațiilor dvs ce apar pe ROmedic.ro în cadrul site-ului dvs. Un ghid de utilizare și sfaturi de completare vă vor întâmpina după logare.
Zona de administrare este intuitivă și nu necesită niciun fel de cunoștințe tehnice.
Astfel gestionarea informațiilor dvs pe site-ul www.romedic.ro este mai ușoară decât credeți.

Ajutor și consiliere

Sunteți ocupat sau pur și simplu fără inspirație? Vi se pare "peste mână" să completați informațiile necesare unei prezentări profesionale? Nu-i nimic. Consilierul dvs personal de la ROmedic împreună cu echipele de marketing, design și conținut sunt alături de dvs până la capăt.
Putem lucra la site-ul dvs de prezentare împreună cu dvs sau chiar ne putem ocupa numai noi.
Oricum ar fi, vă promitem ca veți avea un site de prezentare profesional.

Afișare preferențială

Am înțeles că singura modalitate de a avea un parteneriat de durată cu dvs este să vă oferim rezultate. De aceea obiectivul nostru este același cu al dvs: acela de a vă aduce pacienți. Pentru asta aveți nevoie de o bună vizibilitate pe internet. Astfel ROmedic face toate demersurile necesare pentru a dirija pacienții către dvs: direcționare de trafic, optimizare site prezentare, afișarea cabinetelor și clinicilor Gold înaintea celor înscrise gratuit (Basic).

Testați o lună abonamentul Gold fără nicio obligație

Este dreptul dvs să testați serviciile noastre înainte să vă decideți dacă doriți un abonament Gold. De aceea vă oferim 30 zile în care aveți acces nelimitat la pachetul nostru Gold. Singura rugăminte este să acordați puțin timp contului dvs și să ne lăsați să vă ajutăm.

Și rezultatele vor începe să apară...


Începeți perioada de testare

Specificații conturi ROmedic

Gold Silver Basic
Date de contact (denumire + adresa + telefon) da da da
Specialitati (va fi listat la toate specialitatile introduse) oricate oricate maxim 3
Pozitie preferentiala in lista de cabinete si clinici medicale
I
II
nu
Creare site propriu: www.romedic.ro/nume-cabinet da da nu
Particularizarea designului (alegerea template-ului, a schemei de culori si bannerelor) da da nu
Text general de prezentare da da nu
Logo da da nu
Album foto (oricate imagini, inclusiv descriere la fiecare) da nu nu
Prezentare specialitati (introducere detalii servicii pe fiecare specialitate) da nu nu
Servicii medicale specifice (va fi listat in Indexul de Servicii Medicale Specifice la toate serviciile bifate) da nu nu
Lista de medici pe specialitati (si generare de pagini de prezentare medici - specializare, competente, program, CV, imagine etc.) da nu nu
Pagini suplimentare (oricate, grupate in articole de specialitate si informatii pentru pacienti) da nu nu

Toate conturile pentru Cabinete beneficiaza si de avantajele unui cont general:

Centrul de mesaje -citirea mesajelor venite prin intermediul portalului ROmedic si raspuns rapid la mesajele primite
Anunturi medicale
Joburi medicale
Publicare suplimentara in Indexul A-Z ( fara legatura directa cu prezentarea Cabinetului/Clinicii dvs.):
Medici, Carti si publicatii, Spitale, Institutii publice, Organizatii si asociatii medicale, Centre de infrumusetare, Edituri Medicale etc.


Ce spun membrii ROmedic (care au un cont Gold)
Testimonial
Radu Viorica - Cabinet Individual de Psihologie Radu Viorica, Radu Viorica - Cabinet Individual de Psihologie (Bucuresti)
Membru ROmedic din 23-03-2015

Am ales ROmedic pentru modalitatea de prezentare a serviciilor și am fost convinsă atât de preț, cât și de serviciile și bonusurile oferite de administratorul contului. Experiența este foarte bună și l-aș recomanda întrucât este un site profesionist și serios care are mare grijă de cei cărora le promovează serviciile. Accesati cu incredere ROmedic si veti fi cu siguranta foarte multumiti!

Testimonial
Scarlat Iuliana - Cabinet Individual de Psihologie Scarlat Iuliana, Scarlat Iuliana - Cabinet Individual de Psihologie (Slatina)
Membru ROmedic din 08-11-2016

Sunt foarte mulțumită de felul în care echipa ROmedic se ocupă de promovarea cabinetului meu, de modul în care comunicăm și de promptitudinea cu care răspund solicitărilor pe care le am. Recomand cu toată încrederea serviciile lor!

Testimonial
Centrul de Excelenta in Cardiologie si Radiologie Interventionala Oren Iancovici, Centrul de Excelenta in Cardiologie si Radiologie Interventionala (Bucuresti)
Membru ROmedic din 01-07-2009

Platforma de cautare foarte bine cotata.

Citeste mai multe testimoniale (parerile celor care au un cont Gold pe ROmedic)