cum sa ma ingras?

13-06-2013
ala777
Nu este medic/terapeut
ala777
buna ziua.implinesk 20 de ani in luna urmatoare am 1, 63 inaltimea iar kg kam intre 40-43 (dupa diferite cintare)..un an in urma aveam 45 de kg si stiam ka este kit de kti normal deoarece mama mea la fel e slabuta doar ca are si burtika arata normal si a fost kam asa si de virsta mea...insa in ultimul timp poate din kauza stresului am ma islabit pina iat aproape 40 kg..nu arat groaznik astfel sunt oameni kare zik ka sunt prea slaba iar altii spun kai ideal, pe mien personal ma deranjeaza si ma sperie, eu manink normal kiar din kontra daka skap vrio masa zilnika mi se face rau, nu inteleg atunci kare e problema si de ce nu ma ingras, va rog datimi un sfat pt ca nu doresc sa ajung intr-o situatie si mai grava ::(
2 comentarii
0
14-06-2013, ora 23:03
aaa24
Nu este medic/terapeut
aaa24
unele persoane nu pot sa se ingrase din cauza hipertiroidiei, nu spun ca e si cazul tau, mai ales ca nu ai mentionat alte simptome, dar m-am simtit obligata sa-ti atrag atentie si asupra acestui aspect (eventual cauta simptomele pe net ca sa poti sa elimini aceasta posibilitate)
te poti ingrasa in mod sanatos mai ales daca alegi sa practici un sport... o sa-ti creasca pofta de mancare, o sa creasca masa musculara si nu grasimea.
daca vrei doar sa te ingrasi si atat, atunci cauta pe net alimente cu continut mare caloric... ca exemple de alimente bogate in calorii ar fi untul de arahide, dulciurile, diverse iaurturi, carnea prajita etc DAR cred ca stii ca dulciurile si prajelile nu sunt sanatoase. incearca sa-ti faci o lista cu ce alimente sa consumi intr-o zi, in timp o sa te obisnuiesti sa mananci mai mult... sper ca te-am ajutat.
0
15-06-2013, ora 22:32
ala777
Nu este medic/terapeut
ala777
multumesc mult :)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: