Inima sau atacuri de panica?

18-01-2018
Ioana2302
Nu este medic/terapeut
Ioana2302
Buna seara, de aproape un an ma confrunt cu niste probleme..destul de serioase ( spun eu). De aproape un an ma confrunt cu niste simptome dubioase..
Daca la inceput simteam mici intepaturi in zona pieptului, acum am ajuns sa am anumite "goluri" de aer pe care le simt pana in gat, daca ma chinui sa ragai senzatia dispare. Se simte de parca inima are o bataie mai puternica si lenta in acelasi timp.. Senzatia asta ma sperie si ma panichez imediat, ma gandesc la tot ce e mai rau. De cateva zile, la cel mai mic discomfort in piept simt si o presiune in urechea stanga. Tensiunea este ok. Am mers de 4 ori la medic.. Ekg ok, ecocardiograma ok, test de efort ok. De la urgenta mi s a spus ca ar fi o nevralgie intercostala dar nu trece cu pastile sau cu unguent. De la cardiolog am primit magneziu pentru ca odata cu aceste simptome imi amorteste si mana stanga. ( mentionez ca durerea o simt pana in spate si analizele la plamani sunt ok si ele ). De la magneziu nici o schimbare.
Daca cineva a trecut prin asta imi poate oferii un sfat? Multumesc tare mult.
2 comentarii
0
19-01-2018, ora 15:18
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Pot fi somatizari de anxietate. Faceti orientativ un test de anxietate pe net si daca iese pozitiv, adresati-va unui psiholog clinician si daca e cazul, unui psihiatru.
0
20-01-2018, ora 08:44
Ioana2302
Nu este medic/terapeut
Ioana2302
Va multumesc pentru sfat, intr-adevar mi a iesit pozitiv testul de anixietate. Voi merge la un psigolog.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici