lipsa menstruatie | nodul

05-06-2010
teo_demo
Nu este medic/terapeut
teo_demo
buna
am si eu o problema, si nu stiu cat de serioasa e, daca ar trebui sa imi fac griji sau nu.
de 3 luni nu mai am ciclu menstrual. aceasta situatie a coincis cu unele schimbari (am plecat in alta tara, pentru un schimb de experienta, mi-am schimbat putin stilul de viata, regimul alimentar). luand in considerarea aceste schimbari, la inceput nu m-am ingrijorat prea tare cand am avut intarzierea menstruatiei. dar 3 luni e cam mult, si nu e vorba de o sarcina.
in trecut am avut ciclu neregulat, dar in ultimii ani am avut ciclu normal (am 26 ani). de asemenea, in trei reprize, dupa perioada de ciclu, am observat pe vulva dreapta un fel de nodul. am inteles ca este ceva normal, fara motive de ingrijorare, este vorba despre o glanda care se umfla, si apoi se retrage la loc.
problema este ca de cateva zile am din nou acel nodul, fara a fi avut ciclu, iar daca il apas putin este usor dureros, daca palpez putin zona, simt acel nodul ca o terminatie umflata a unei glande (ceva ce seamana cu o coarda), care este si ea putin umflata (in comparatie cu cea din stanga).

probabil solutia cea mai simpla ar fi sa consult un medic, dar inainte as vrea sa ma informez putin, sa stiu despre ce e vorba, la ce sa ma astept.
va multumesc pentru ajutor!

teo
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.