Posibilă sarcină?

22-03-2018
Anonima285
Nu este medic/terapeut
Anonima285
Am facut-o cu prietenul meu la doar o zi după ce a trecut ciclul menstrual. M-a durut destul de rau si am zis ca o facem fara prezervativ. El spune că nu a ejaculat in mine dar de frica m-am dus si am luat pilula de a doua zi(la 2 ore după contactul sexual). La doar o săptămână după administrarea pastilei, mi-a venit ciclul si parea normal. Prima zi a fost putin de tot maro, dar in rest a fost normal. Se poate sa raman însărcinată? Se apropie perioada sa imi vina ciclul din nou dar eram foarte curioasă sa aud sfatul unui specialist. Specific... Am 18 ani si nu pot merge la medic deoarece ar afla mama...
1 comentarii
0
24-03-2018, ora 15:28
DianaIs
Nu este medic/terapeut
DianaIs
Buna, daca ai luat cum trebuie pastila de a doua zi sunt slabe sanse sa fii insarcinata.
Daca nu iti doresti un copil si nici boli cu transmitere sexuala, iti recomand sa folosesti prezervativul...iar daca te doare..e clar ca ceva nu e ok si ca poate ar fi fost mai bine sa intrerupeti orice contact sexual.
Pilula de a doua zi nu se ia ca pe o bomboana, e o adevarata "bomba hormonala", te rog sa incepi sa iti pretuiesti corpul si sa nu il mai supui unor terori ca pilula de a doua zi decat in cazul in care eventual se rupe prezervativul si atunci nu ai ce face..parerea mea..
De asemenea, ai 18 ani... ai varsta legala la care te poti prezenta la medic si fara mama ta mai ales ca ti-ai inceput viata sexuala..
Foloseste prezervativul!
doare- opreste-te!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul