Rau de masina ciudat.

12-07-2009
doncostino
Nu este medic/terapeut
doncostino
Am si eu o mare problema. De cand ma stiu am rau de masina. Am incercat sa scap de acest rau prin tot felul de produse naturiste, am incercat si cu medicamente (Emetiral, Metoclopramid), stau si in fata, langa sofer, nu mananc nimic inainte sa plec si tot imi este rau. Am incercat si faza cu cartoful si degeaba. Doctorii imi spun sa iau metoclopramid si imi trece, ca n-am nimic. Dar mi se face rau inainte cu 1-2 ore inainte sa plec. Pana sa ma urc in masina, vomit. Si in masina am o stare permanenta de moleseala, de greata. Nu am rau de miscare, ca eu vomit pana sa ma urc :( . Am aproape 18 ani si nu am gasit nici o solutie. Ce pot face? Multumesc.
2 comentarii
0
19-07-2009, ora 16:05
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Salut!

Acest "rau de miscare" la tine pare autosugestionabil; mai degraba suferi de un fel de frica (fobie) de miscare care se manifesta printr-o aversiune totala/cvasi-permanenta (un fel de dezgust/repulsie) fata de orice forma de locomotie (frica de miscare cu masina). Consulta un medic neuro-psihiatru si un psihoterapeut!

Numai Bine si multa sanatate!
0
02-08-2009, ora 20:09
stevens
Nu este medic/terapeut
stevens
Costi nu stiu ce produse naturiste ai mai luat dar pt rau de masina se recomanda ghimbirul ! Eu am testat cu succes (pe apropiati) pastilele de Enzirem (Remedia) ptc astea le-am avut la indemana dar mai sunt si altele ! Se ia o tableta sau o capsula cu o jumatate de ora sau o ora inainte de plecare si eventual inca una in timpul calatoriei daca e cazul ! Daca esti foarte agitat poti lua si 10-15 picaturi de tinctura de angelica sau de valeriana, cu putina apa ! De acum o sa ai doar calatorii placute..o sa vezi ! :) Sanatate !
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.