tremuraturi

24-01-2010
buda maria
Nu este medic/terapeut
buda maria
In luna decembrie am avut pneumonie m-am tratat dar de atunci imi tremura tot corpul, ma doare capul, am crampe musculare sunt nervoasa am fost la medic mi-a dat vitB1, B6, B12, CA, MG, dar tot asa ma simt ce tratament ar mai trebui sa fac.
1 comentarii
0
25-01-2010, ora 10:45
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
1. Trebuie sa eviti medicii care dau astfel de tratamente pe viitor !
2. Trebuie sa mergi la un medic homeopat cu experienta (care face homeopatia clasica si care nu practica si alta medicina in acelasi timp) si de la care poti primi un remediu homeopat care va pune capat acestor simtome.
De la mineralalele alopate ti s-a dereglat probabil masiv metabolismul la calciu si probabil si magneziu, in plus ai cu siguranta la alte nivele daune masive de la tratamentul pt. pneumonie si mersul la medicina clasica este pt. tine acum nu numai inutil dar vei cadea din lac in put daca vei urma alte tratamente contra acestui tremurat.

Asa ca invata din greselile facute pana acum si schimba macazul, altfel nu te poate ajuta nimeni. Mai rureaza cateva decenii pana doctorii vor intelege ca administrarea acestor minerale anorganice cat si a antibioticelor sunt tot asa de daunatoare pt. organism ca si alte tratamentele din trecut care nu se mai fac.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.