Umflatura pe rect

24-03-2017
vasile nicoleta
Nu este medic/terapeut
vasile nicoleta
Buna ziua! Ma confrunt de marti, saptamana asta, aproximativ de 4 zile cu o problema pe care nu am mai intalnit-o.Am fost constipata, am reusit sa " ies afara" dar de atunci ma doare putin in zona rectului si am si o mancarime.Mi-a iesit o umflatura ca o basica de culoare alba de marimea unui bob de fasole mai mare, sau ca o carne alba crescuta pe rect.Nici eu nu stiu ce este mai exact.Ce ar putea fi mai exact si ce ma sfatuiti sa fac? Imi este foarte teama sa nu fie ceva grav.Poate fi vorba despre hemoroizi, cancer sau altceva? Va multumesc si rog un raspuns daca se poate.O zi frumoasa!
2 comentarii
1
24-03-2017, ora 09:05
Dr. Vlad-Olimpiu Butiurca
Chirurgie generala, Tîrgu-Mures
Dr. Vlad-Olimpiu Butiurca
Bună ziua! Consultați un chirurg. Cel mai probabil este un hemoroid având în vedere simptomatologia descrisă de dvs insa doar un specialist poate confirma. Este necesară o examinare locala, un tușeu rectal in urma căruia de stabilește diagnosticul și conduita terapeutica. Specialistul va poate recomanda și o colonoscopie, rectosigmoidoscopie pentru verificarea intregului colon.
0
24-03-2017, ora 11:22
vasile nicoleta
Nu este medic/terapeut
vasile nicoleta
Buna ziua! Multumesc frumos pentru sfat! O sa merg la un specialist pentru investigatii, numai asa pot sta linistita.Sper sa nu fie ceva mai grav.Multumesc inca o data si va doresc o zi frumoasa si linistita!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Proctoline
HEMOROIZI? FISURI ANALE? Tratament fără operație și fără internare!
Clinicile Proctoline sunt centre medicale specializate în tratarea eficientă a hemoroizilor și a fisurilor anale. Ne găsiți în 14 orase din țară! Detalii aici