Va rog ajutati-ma

09-02-2012
hychook
Nu este medic/terapeut
hychook
Buna ziua


D-nule doctor va rog a ma ajuta in problema pe care o am, doresc sa stiu daca in cazul unei fracturi mai vechi tratate gresit se mai poate face ceva.Am facut un RMN si concluzia a fost urmatoarea sinovita articulara.Mici fracturi in capul radiusului, cu usoara depresie-recente sau cu pseudartroza.Epicondilita bilateral si bursita humero-ulnara interna. Doresc sa stiu daca in cazul acesta se poate face o interventie chirurgicala deoarece mana mea a ramas partial starmba si are o reduare de vreo 30 grade am incercat sa merg la un doctor si la sfatul lui sub anestezie sa fie indrepatata, dar mana mia revenit in aceasi pozitie.Eu sunt din medias jud sibiu si as dori sa stiu daca este nevoie de operatie si se pate face sa ma indrumati intrun loc bun stiut de dumneavoastra.Va multumesc anticipat
2 comentarii
0
09-02-2012, ora 22:54
Dr. Marius Uscatu
Ortopedie si traumatologie, Bucuresti
Dr. Marius Uscatu
Buna ziua!
In aceasta situatie RMN-ul este total inutil. In cazul leziunilor osoase (se pare ca aveti un calus vicios dupa o fractura a paletei humerale) se practica mai intai examen clinic (care este determinant), apoi radiografii si, in ultima instanta, Computer-Tomograf.
Fracturile cotului sunt grave tocmai datorita ankilozei secundare pe care o determina, motiv pentru care trebuie tratate cu mare precizie (de obicei chirurgical).
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-picior
0
11-02-2012, ora 08:41
hychook
Nu este medic/terapeut
hychook
Va multumesc domnule doctor, ma puteeti ajuta cu o clinica de specialitate unde pot face acest consult si tot odataa acea interventie
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul