va rog, un raspuns la dilema mea!

04-10-2008
andradada
Nu este medic/terapeut
andradada
Intr-o seara eu cu prietenul meu am hotarat sa ne jucam. Si am ajuns intr-o pozitie in care el se freca de fundul meu. Nu am facut sex anal insa dupa ce am terminat eu eram uda pe fund. La inceput am crezut ca e vorba de transpiratie (era cald, eram sub patura) asa ca nu m-am panicat. Trebuie sa va spun ca el a purtat prezervativ in tot acest timp care nu s-a rupt. Singurul lucru la care m-am gandit dupa aceea a fost ca poate a curs lichid preejaculator pe la baza penisului si m-am murdarit si eu.
daca asa s-a intamplat exsta vreo posibilitate sa ajunga pana la vagin si ma mult decat atata sa fiu gravida? asta in conditiile in care eu oricum aveam CM intarziat cu 12 zile..
2 comentarii
0
05-10-2008, ora 00:00
alessia5158
Nu este medic/terapeut
alessia5158
Cu un test de sarcina cumparat de la farmacie poti afla daca inarzierea se datoreaza sarcinii sau unei dereglari hormonale. Rasp la intrebarea ta este : nu !! iar lichidul acela provine de la tine, la excitare sexuala, secretia vagilala este mai abundenta.
0
02-07-2009, ora 16:15
adi_adi
Nu este medic/terapeut
adi_adi
acum cateva zile am avut o relatie cu o domnisoara... in timp ce faceam sex mi sa rupt fraul preputului ( ata ) dar din pacate nu sa rupt de tot. Ce sa fac? Se va rupe el singur de tot sau ce trebuie facut ? Ma tem sa nu fac ceva infectie...
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul