Abonamente Catalog ROmedic

©

Autor: Redacția ROmedic

Catalogul Medical ROmedic (Indexul Medical) este o sectiune a portalului ROmedic in care sunt listate unitati, firme, institutii, organizatii, asociatii medicale si diverse informatii din domeniul medical, utile atat pentru cadrele medicale cat si pentru pacienti.

Indexul Medical cuprinde:
- cabinete si clinici medicale
- firme ce comercializeaza produse si aparatura medicala
- catalog de servicii medicale (publicate de cabinete)
- catalog de produse medicale (publicate de firme)
- institutii medicale publice
- spitale
- centre de ingrijire si sanatate
- finantatori in medicina (asigurari, credite specifice, firme de leasing, etc)
- institutii de invatamant si perfectionare medicala
- medici
- anunturi medicale (postate atat de firme, cabinete cat si de catre persoane fizice)
- joburi din domeniul medical
- publicatii medicale
- webdirector - site-uri de medicina si sanatate (romanesti si straine)

Informatiile de pe Indexul Medical sunt publicate de catre Echipa ROmedic sau de catre utilizatorii ROmedic din conturile lor.

Pentru utilizatori, ROmedic pune la dispozitie o zona de administrare complexa, de unde acestia pot publica, modifica, sterge sau vizualiza diferite informatii (in functie de tipul contului ales).

Obiective si intentii

 

Prin acest index, ROmedic creeaza un mediu online de informare in domeniul sanatatii, care sprijina schimbul de informatii intre organizatii medicale si pacienti, oferind detalii asupra serviciilor si produselor medicale din Romania.

Un loc preferential il ocupa cabinetele sau clinicile medicale si firmele care produc, distribuie si/sau comercializeaza produse medicale. Aceste doua categorii au acum posibilitatea de a-si crea conturi complexe, cu ajutorul carora isi vor promova firma, serviciile si/sau produsele. Practic, vor avea un site propriu, perfect administrabil, cu multe pagini, text si imagini nelimitate in cadrul celui mai important portal de medicina din Romania.

Astfel, pacientii cabinetelor si clientii firmelor medicale vor avea acces la informatii actualizate si vor gasi mai usor ceea ce cauta - ne referim aici la posibilitatea de a cauta in catalogul de servicii medicale pentru pacienti si in cel de produse medicale pentru clientii firmelor medicale.

Obiectivul nostru este cresterea gradului de informare medicala - printre pacienti asupra serviciilor medicale si printre medici asupra produselor medicale - prin intarirea prezentei online a cabinetelor si firmelor medicale, in special.

 

Conturi si abonamente

 

Pentru a publica informatii pe Indexul Medical ROmedic este necesara realizarea unui cont. In functie de tipul de utilizator si de intentiile acestuia (ce doreste sa publice/promoveze) se alege contul potrivit.

Exista mai multe tipuri de conturi. In functie de natura beneficiarului sunt trei tipuri de conturi :

•  cont firma medicala

•  cont cabinet/clinica

•  cont general - pentru celelalte cazuri.


Primele doua tipuri de conturi (cele pentru cabinete si cele pentru firme), in functie de complexitatea acestora sunt, la randul lor, de trei feluri:

•  Basic - acesta este gratuit si beneficiarul contului va fi doar listat fara a avea zona proprie de informare

•  Silver - permite realizarea unor activitati complexe, apare listat in mai multe categorii si beneficiarul are site propriu; se plateste un abonament lunar

•  Gold - permite realizarea tuturor activitatilor posibile din modulul de administrare, afiseaza un site complex al beneficiarului, ofera instrumente de promovare a serviciilor si sau produselor; se plateste un abonament lunar


Abonamentele se realizeaza pe baza unui contract pe perioade de 6 sau de 12 luni.


Mai multe detalii despre conturi cititi in celelalte sectiuni ale acestui ghid informativ.

Data actualizare: 16-02-2016 | creare: 16-02-2016 | Vizite: 1950
©

Copyright ROmedic: Articolul se află sub protecția drepturilor de autor. Reproducerea, chiar și parțială, este interzisă!