Informatii legale

©

Autor: Redacția ROmedic

1. Cine imi furnizeaza aceste servicii?

Indexul Medical Romedic este un proiect administrat de SC ROmedic.RO SRL.

Date de identificare :
SC ROmedic.RO  SRL
Sediu social: Iasi, Str. Tatarasi nr. 50, et. M, ap. 2, C3

Nr. RC : J22/1102/2011, CUI: 28584090
Cont IBAN RO18INGB0000999902493681
Banca: Banca ING Iasi

Date de contact:
Corespondenta : Str Tatarasi nr. 50, ap. 17, Iasi
Telefon: 0332.414.747
Email : contact@romedic.ro

2. Ce pot face din contul meu?

Din zona dvs. de administrare puteti publica si actualiza informatii pe ROmedic.ro si puteti interactiona cu potentialii Dvs clienti. Click aici pentru a citi mai multe despre specificatiile fiecarui cont.


3. Cat costa si cum platesc?

Conturile de tip Silver costa 25 RON pe luna, iar conturile de tip Gold 45 RON pe luna.

Contractele se pot incheia pe minim 6 sau 12 luni cu plata in avans pentru intreaga perioada.
De exemplu: Abonamentul Silver pentru 6 luni costa 150 RON, iar cel Gold pentru 6 luni costa 270 RON. Pentru perioada de 12 luni platiti doar pentru 11, primiti o luna gratis : Silver 12 luni - 275 RON, Gold 12 luni - 495 RON.

Tarifele noastre sunt nepurtatoare de TVA, deci reprezinta valoarea finala de achitat.

Platile se fac in avans pentru perioada contractata.

Plata poate fi efectuata prin virament bancar - ordin de plata - sau prin depunere numerar in contul nostru, pe baza facturii proforme. Dupa efectuarea platii, sugeram sa ne trimiteti un email prin care sa ne anuntati acest lucru (sau ne puteti telefona).

Dupa confirmarea platii de catre banca noastra va emitem factura pe care o veti gasi in contul dvs., in detalii cont.


4. Ce garantii am?

Aveti dreptul sa testati gratuit serviciile noaste timp de 30 zile calendaristice din momentul incheierii contractului. Dupa cele 30 zile puteti sa renuntati la intentia de cumparare fara nici o explicatie in prealabil si fara sa aveti nici o obligatie financiara fata de societatea noastra. Contractul se va considera reziliat, iar contul dvs. va fi transformat intr-un cont basic gratuit.

Nu aveti dreptul decat la o singura perioada de testare de 30 zile gratuita pentru societatea dvs., indiferent daca va realizati un cont diferit pe o alta adresa de email.


5. Ce drepturi si obligatii am?

Toate drepturile si obligatiile dvs sunt cuprinse in documentele de mai jos:
- Termeni si conditii

- Acordul de confidentialitate

- Contract

Va invitam sa cititi cu atentie aceste documente intrucat pentru a va genera contul trebuie sa fiti de acord cu toate specificatiile prevazute in acestea.


6. Care este durata minima a contractului?

In functie de optiunea dvs, durata minima a contractului este de 6 sau 12 luni. Dupa aceasta perioada, daca alegeti sa mentineti contul si efectuati plata pentru perioada urmatoare, contractul se va prelungi automat. In caz contrar, contractul va fi automat reziliat, iar contul dvs va deveni Basic (gratuit).


7. Cum primesc contractul si factura?

Dupa realizarea contului veti primi urmatoarele informari in contul dvs. in sectiunea numita Setari generale cont -> Detalii cont:

1. Contractul de prestari servicii – va rugam sa il printati si sa il indosariati – acesta va fi stocat si in contul dvs. pentru a avea acces la el oricand.

2.Factura proforma pentru serviciile comandate. Aceasta factura este valabila 5 zile calendaristice, dupa care veti putea sa o relistati. La finalul perioadei de 30 zile puteti opta pentru plata abonamentului sau pentru transformarea contului intr-un cont gratuit.


Data actualizare: 16-02-2016 | creare: 16-02-2016 | Vizite: 528
©

Copyright ROmedic: Articolul se află sub protecția drepturilor de autor. Reproducerea, chiar și parțială, este interzisă!