ROmedic Cabinete medicale Alba-Iulia Cabinete Psihologie Psihologie Alba-Iulia

Cu ani in urma eram foarte curioasa ce se intampla in spatele comportamentelor oamenilor. Mereu auzeam tot felul de lucruri despre cutare si cutare ca a facut, doream sa aflu ce ii determina pe acesti oameni sa ia anumite decizii, sa aiba anumite comportamente. Astazi am aflat si continui sa aflu ce inseamna toate acestea. Acum stiu mai mult, am gasit raspunsurile. Totul incepe acolo in familie. Asa cum spune Virginia Satir, toate familiile se confrunta cu aceleasi probleme:


"Fiecare membru al familiei are un sentiment al valorii propriei persoane, pozitiv sau negativ; intrebarea este:Ce parere are despre propria persoana?
Fiecare persoana comunica; intrebarea este: Cum comunica ce rezultate obtine?
Fiecare persoana respecta niste reguli; intrebarea este :Ce reguli respecta si cat de adaptate sunt aceste reguli pentru el/ea?
Fiecare persoana este conectata la societate; intrebarea este: Cum este conectata si care sunt rezultatele?"

 

Va invit sa descoperim impreuna ceea ce se intampla cu d-voastra si familia d-voastra.
"Va simtiti bine in familia voastra? Simtiti ca traiti alaturi de prieteni de care va place si in care aveti incredere, care va plac si au incredere in voi? Este interesant si amuzant sa faci parte din familia voastra?"

 

Psihoterapia lucreaza cu toate tipurile de probleme cu care se confructa oamenii: anxietate, atacuri de panica, fobii, obsesii, depresie, comportament deviant, tulburare de opozitie, disfunctii sexuale, stres postraumatic, adictii, lipsa de energie, lipsa de motivatie, nemultumire maritala, conflicte in cuplu, conflicte intre copii si parinti, rezultate slabe la scoala, reactia la pierderea cuiva drag, luarea deciziei pentru divort, facilitarea unui divort amiabil, recuperare post divort, neintelegeri in familie, dificultati de adaptare la locul de munca, dificultati de a forma relatii sociale sau cuplu.

Ultimele recomandări de la pacienți:

15-04-2022
Flavia, 24 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Mă bucur foarte mult că am avut ocazia să lucrez cu doamna Abrudan, deoarece prin intermediul serviciilor oferite de dânsa am reușit să mă cunosc mai bine, să îmi înțeleg și să îmi gestionez mai bine emoțiile și, mai ales, am învățat cum să mă vindec.
Recomand cu căldură!

25-02-2021
Loredana, 35 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Va multumesc din suflet pentru ca m-ati ajutat.
Recomand Letitia Abrudan, o adevarata specialista. Multumesc

23-09-2020
Cristiana, 38 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Atunci când sufletul si mintea au simțiri si gânduri la care nu găsim niciun răspuns, cand simtim ca nu putem gestiona suferinta cu propriile metode, este necesar sa alegem terapia. Din experienta mea o recomand pe Dna Letitia Abrudan, un terapeut profesionist cu ochii blanzi și vocea caldă care vine ca " un pansament pe rana" . Întâlnirile cu dânsa m-au ajutat sa inteleg că renunțarea nu este rezolvarea si ca schimbarea sta doar in noi. Ii multumesc si o recomand cu toata increderea pe Dna Letitia!


Toate recomandările

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare