ROmedic Cabinete medicale Alba-Iulia Cabinete Psihologie Psihologie Alba-Iulia

Cu ani in urma eram foarte curioasa ce se intampla in spatele comportamentelor oamenilor. Mereu auzeam tot felul de lucruri despre cutare si cutare ca a facut, doream sa aflu ce ii determina pe acesti oameni sa ia anumite decizii, sa aiba anumite comportamente. Astazi am aflat si continui sa aflu ce inseamna toate acestea. Acum stiu mai mult, am gasit raspunsurile. Totul incepe acolo in familie. Asa cum spune Virginia Satir, toate familiile se confrunta cu aceleasi probleme:


"Fiecare membru al familiei are un sentiment al valorii propriei persoane, pozitiv sau negativ; intrebarea este:Ce parere are despre propria persoana?
Fiecare persoana comunica; intrebarea este: Cum comunica ce rezultate obtine?
Fiecare persoana respecta niste reguli; intrebarea este :Ce reguli respecta si cat de adaptate sunt aceste reguli pentru el/ea?
Fiecare persoana este conectata la societate; intrebarea este: Cum este conectata si care sunt rezultatele?"

 

Va invit sa descoperim impreuna ceea ce se intampla cu d-voastra si familia d-voastra.
"Va simtiti bine in familia voastra? Simtiti ca traiti alaturi de prieteni de care va place si in care aveti incredere, care va plac si au incredere in voi? Este interesant si amuzant sa faci parte din familia voastra?"

 

Psihoterapia lucreaza cu toate tipurile de probleme cu care se confructa oamenii: anxietate, atacuri de panica, fobii, obsesii, depresie, comportament deviant, tulburare de opozitie, disfunctii sexuale, stres postraumatic, adictii, lipsa de energie, lipsa de motivatie, nemultumire maritala, conflicte in cuplu, conflicte intre copii si parinti, rezultate slabe la scoala, reactia la pierderea cuiva drag, luarea deciziei pentru divort, facilitarea unui divort amiabil, recuperare post divort, neintelegeri in familie, dificultati de adaptare la locul de munca, dificultati de a forma relatii sociale sau cuplu.

Ultimele recomandări de la pacienți:

05-03-2019
Valentina, 34 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

A fost prima oară când am apelat la serviciile unui psihoterapeut așa că nu știam sincer cum o să decurgă ședința dar doamna Letiția a reușit să mă facă să mă simt în siguranță și să reușesc să îmi exprim trăirile.Pregatirea și experiența și - au spus cuvântul și am putut datorită dumneaei să beneficiez de terapie calitativă. Nu puteam apela la altcineva mai bun sau mai pregătit! Mulțumesc din suflet!

29-11-2017
Delia, 36 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Doamna Letitia este o persoană care a dat dovadă de un profesionalism desăvârşit, este o persoană intelegatoare, foarte rabdătoare, cu o voce caldă şi care îţi da incredere in tine . O recomand cu caldură pentru orice fel de probleme !!!!!!!!!!

04-07-2017
Bianca G., 27 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Doamna Letitia este o persoană minunata, care a dat dovadă de profesionalism pe tot parcursul sedintelor de terapie. Cu ajutorul dânsei am reusit sa imi observ viata dintr-un alt unghi, trecand-o mai întâi prin filtrul constientizarii.
Va multumesc pentru tot ajutorul acordat !


Toate recomandările

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare