ROmedic Cabinete medicale Alba-Iulia Cabinete Psihologie Psihologie Alba-Iulia

Recomandări de la pacienți

15-04-2022
Flavia, 23 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Mă bucur foarte mult că am avut ocazia să lucrez cu doamna Abrudan, deoarece prin intermediul serviciilor oferite de dânsa am reușit să mă cunosc mai bine, să îmi înțeleg și să îmi gestionez mai bine emoțiile și, mai ales, am învățat cum să mă vindec.
Recomand cu căldură!

25-02-2021
Loredana, 34 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Va multumesc din suflet pentru ca m-ati ajutat.
Recomand Letitia Abrudan, o adevarata specialista. Multumesc

23-09-2020
Cristiana, 37 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Atunci când sufletul si mintea au simțiri si gânduri la care nu găsim niciun răspuns, cand simtim ca nu putem gestiona suferinta cu propriile metode, este necesar sa alegem terapia. Din experienta mea o recomand pe Dna Letitia Abrudan, un terapeut profesionist cu ochii blanzi și vocea caldă care vine ca " un pansament pe rana" . Întâlnirile cu dânsa m-au ajutat sa inteleg că renunțarea nu este rezolvarea si ca schimbarea sta doar in noi. Ii multumesc si o recomand cu toata increderea pe Dna Letitia!

28-07-2020
Cristiana, 37 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

O recomand pe Dna Letitia.....

08-07-2020
Mihaela Nistor, 25 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Terapie online cu doamna Letitia Abrudan

Eu si doamna Letitia Abrudan ne cunoastem de mai bine de un an de zile. Cand ne-am intalnit in Februarie anul trecut eram foarte anxioasa si nesigura pe mine. Doamna Letitia este o persoana foarte deschisa si flexibila. Ea m-a sustinut si m-a ajutat sa ma cunosc in tot acest timp. Ea trateaza fiecare mic inconvenient pe care i-l povestesc cu seriozitate si ma ajuta sa imi accept si sa inteleg starile pe care le am pentru a putea trece mai usor prin ele. De curand am rugat-o pe doamna Abrudan sa ma ajute sa ma pregatesc pentru un interviu pentru un proiect pe care imi doream foarte mult sa il obtin si ea a fost foarte deschisa si de ajutor. Ne-am intalnit in aceeasi zi in care i-am scris si m-a ajutat sa exersez posibilele intrebari pe care as putea sa le primesc la interviu. De asemenea mi-a reamintit ca eu pot si sunt capabila de a reusi. Asta m-a ajutat enorm de mult si mi-a dat increderea necesara in mine ca sa reusesc. Si am reusit! Ii multumesc doamnei Abrudan pentru toata rabdarea, sustinerea si dragostea pe care mi-a oferit-o pe parcursul acestui timp de cand ne cunoastem. Ea imi intelege nemultumirile si sarbatoreste impreuna cu mine reusitele. O recomand cu tot dragul!

05-03-2019
Valentina, 36 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

A fost prima oară când am apelat la serviciile unui psihoterapeut așa că nu știam sincer cum o să decurgă ședința dar doamna Letiția a reușit să mă facă să mă simt în siguranță și să reușesc să îmi exprim trăirile.Pregatirea și experiența și - au spus cuvântul și am putut datorită dumneaei să beneficiez de terapie calitativă. Nu puteam apela la altcineva mai bun sau mai pregătit! Mulțumesc din suflet!

29-11-2017
Delia, 38 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Doamna Letitia este o persoană care a dat dovadă de un profesionalism desăvârşit, este o persoană intelegatoare, foarte rabdătoare, cu o voce caldă şi care îţi da incredere in tine . O recomand cu caldură pentru orice fel de probleme !!!!!!!!!!

04-07-2017
Bianca G., 29 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Doamna Letitia este o persoană minunata, care a dat dovadă de profesionalism pe tot parcursul sedintelor de terapie. Cu ajutorul dânsei am reusit sa imi observ viata dintr-un alt unghi, trecand-o mai întâi prin filtrul constientizarii.
Va multumesc pentru tot ajutorul acordat !

03-07-2017
Mari5, 27 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Sunt foarte mulțumită ca am apelat la doamna Letiția...
O persoana cu o căldură în voce și cu o răbdare impresionata. Am ieșit mai încrezătoare în mine și cu multe sfaturi de pus în practica pentru a învăța sa fiu o persoana matura, sa rămân puternica și un om frumos întotdeauna pentru ca pot, iar atunci când poți și vrei, nimic nu e imposibil.
Va mulțumesc din suflet!
Recomand cu încredere!

20-06-2017
Raluca Marculet, 44 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Cand am pasit pentru prima data in cabinetul doamnei Letitia Abrudan, eram foarte speriata si nervoasa, dar doamna Letitia, cu calm si rabdare, m-a ajutat sa depasesc aceste stari de anxietate si nehotarare. Mai am multe de invatat de la dansa si ii multumesc pentru tot ajutorul acordat pana acum si pentru tot ce voi invata de acum inainte.

16-06-2017
Corina, 39 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Dna Letitia m-a ajutat sa gandesc altfel, sa ii percep pe ceilalți cu tolerantă și empatie. Suntem diferiti chiar în aceeași familie. Terapia cu dna psiholog e ca o întâlnire cu prieten căruia poti sa i te destanui fără frica de a fi etichetat. O recomand cu incredere. Multumesc, dna Letitia Abrudan!

16-06-2017
Petrutiu Cristina, 41 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Recomand cu incredere d-na psiholog Abrudan Letitia. Este un profesionist desavarsit. Am avut cateva experiente cu alti psihologi, dar nu s-a creat legatura care ar trebui sa se creeze intre psiholog si client (pacient). D-na psiholog Abrudan emana foarte multa caldura si am simtit ca se implica mult in ma ajuta. De cand lucrez cu dansa, viata mea este mai simpla, mai buna si mai linistita.

12-06-2017
Calin, 37 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Recomand cu incredere serviciile de psihoterapie oferite de doamna Letitia Abrudan. Cand nu stiam ce se intampla cu mine si de ce mi-e teama de anumite lucruri, am aflat raspunsul prin intrebarile care mi le-a pus. Acum stiu ca maturizarea e ceva sanatos prin care trebuie sa treaca orice om in viata si e util sa trecem la actiune. O data depasita frica de a cere ajutor veti vedea ca rezultatele vor aparea daca ne acordam rabdare. Crezand ca sunt in depresie, cu fobie sociala sau speriat de independenta, am constatat ca trecerea de la copil la om matur se produce natural si e important sa las lucrurile sa se intample si nu stau in calea lor. Sa fac ceea ce imi place si sa actionez in consecinta. E ajutorul de care avem fiecare nevoie, o investitie in noi insine.

06-03-2017
Amalia, 65 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Fiecare dintre noi, la un momentdat din viaţa noastră, ne confruntăm cu situaţii cărora parcă nu mai suntem capabili să le facem faţă şi nu le găsim rezolvarea. Este momentul în care un ajutor venit din partea unui specialist ne aduce clarificare şi ne ajută să mergem mai departe. Spun acest lucru deoarece eu am trecut prin asemenea situaţie şi faptul că am apelat la câteva şedinţe de psihoterapie, ghidate cu răbdare, empatie şi profesionalism, de către doamna psiholog Letiţia Abrudan, m-au ajutat să depăşesc această perioadă şi să corectez tiparele de gândire care la momentul respectiv mi-au adus nemulţumire şi suferinţă. Şedinţele de psihoterapie le-am perceput ca pe nişte întâlniri în care stăteam de vorbă cu un prieten bun, care nu mă judecă niciodată, ci dimpotrivă mă ajută să mă descopăr şi să văd situaţia dintr-o altă perspectivă, întotdeauna benefică pentru mine. În acest context, recomand cu convingere omul frumos şi specialistul, d-na psiholog psihoterapeut Letiţia Abrudan


Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare