ROmedic Cabinete medicale Alba-Iulia Cabinete Psihologie Psihologie Alba-Iulia

Anunțuri & noutăți

01-07-2020

Cum alegem persoana iubita!

Cum alegem persoana iubita!
Acest atelier este pentru oricine doreste o mai buna intelegere a relatiilor sale romantice, mai ales pentru cei care par sa nu faca "alegerea corecta".

Prin intermediul discutiilor de grup si a exercitiilor, atelierul ajuta la cresterea nivelului de intelegere a cauzelor,constiente si inconstiente care stau la baza alegerilor noastre. Cei care iau parte la atelier invata despre imaginile romantice interne si rolul pe care acesta il joaca in cadru alegerilor pe care le facem in relatiile romantice. Au si ocazia de a constientiza mai bine rolul pe care acestea il joaca in relatiile esuate, de a intelege originea problemelor din relatii si de a afla modalitati noi si pozitive de a depasi aceste probleme.

Alt mare beneficiu al acestui atelier le permite oamenilor sa se concentreze asupra problemelor relationale cu care se confrunta, iar accentul pus pe problemele din cadrul relatiilor, sunt oportunitati de dezvoltare,indrumare individuala si sprijin.

Cand ne indragostim, suntem siguri ca persoana este nu doar perfecta, ci si perfecta pentru noi. Cu timpul ne dam seama ca niciuna dintre variante nu este adevarata. Dezamagiti si dezilutionati ne intrebam cum alegem de cine ne indragostim si de ce se intampla atat de des sa ne inselam.

Acest atelier va ajuta ce se poate face in privinta acestor alegeri, atat pentru a stimula relatiile romantice actuale, cat si a evita repetarea acelorasi greseli pe viitor.

Atelierul se va desfasura in trei sesiuni de cate 3 ore.

Programari la telefon 0726938151, psiholog Letitia Abrudan

Va astept cu drag!
09-05-2017

dezvoltare personala

Procesul devenirii ca persoana, in care incepi sa te departezi de implinirea asteptarilor altora, sa te asculti pe tine, sa te accepti asa cum esti, sa ai incredere tot mai mare in organismul tau, sa intelegi cum arata lumea ta interioara si apoi sa-ti dai voie sa-l intelegi pe celalalt, fara sa vii imediat cu o judecata sau o evaluare. Sa fii deschis la experiente noi, sa ajungi protagonistul si observatorul procesului vietii tale.
Cand ma accept pe mine insumi asa cum sunt, ma schimb. Nu ne putem schimba, nu ne putem distanta de ceea ce suntem pana cand nu acceptam in intregime ceea ce suntem. Iar cand o facem, schimbarea se produce aproape pe neobservate. Schimbarea incepe in momentul in care stim ceva,dar ea are efectiv loc doar atunci cand punem in practica acel ceva.


Intalnire de grup 6-10 persoane saptamanal, joi de la 17-20, 8 sedinte.
La inceput vei completa un formular cu datele tale personale de contact si pastrarea confidentialitatii activitatii de grup.
Emotional depinde de tine.
Cei interesati sunt rugati sa sune pentru inceperea unui nou grup.
Va astept cu drag.
 
Programare