ROmedic Cabinete medicale Bucuresti Cabinete Stomatologie Stomatologie Bucuresti

Divizia clinicii s-a fondat în anul 2005.
Ne desfăşurăm activitatea într-o cladire medicală modernă, dotată cu aparaturi ultraperformante, deservind mai mult de 20 de specialităṭi.
Baza dezvoltării noastre este dată de calitatea serviciilor oferite şi de experienṭa şi profesionalismul cadrelor noastre medicale. În cadrul clinicii puteţi beneficia de servicii medicale gratuite, clinica noastră fiind în  contract cu CASMB şi OPSNAJ.
Pentru orice fel de afecṭiuni se pot realiza consultaṭii, investigaṭii şi tratamente prin metode de ultimă generaṭie, aveṭi la dispoziţie servicii medicale complete pentru următoarele specialităṭi:
cardiologie, dermatologie, endocrinologie, obstetrică – ginecologie, hematologie, medicină estetică, medicină de familie, medicina internă, medicina muncii, neurologie, oftalmologie, ORL, ortopedie, pediatrie, urologie, etc.
În clinica AIS beneficiaṭi de un serviciu medical integrat: medicină de familie, specialităṭi medicale, farmacii, toate în acelaşi loc, serviciu bazat pe economisirea duratei de tratare a afecṭiunilor, a timpului pierdut în trafic, învoirilor de la locul de muncă, în scopul de a aloca timpul rămas vieṭii private şi bucuriilor de zi cu zi.
Farmacia prezentă în clinică are contract cu CASMB si OPSNAJ, ceea ce oferă posibilitatea eliberării de medicamente compensate şi gratuite.
Implicarea şi participarea socială este o datorie morală pe care ne-am propus-o, considerăm că dreptul la informare şi dreptul la sănătate sunt drepturi fundamentale ale omului care influenṭează viitorul. Astfel, am demarat programul “EVALUAREA ŞI MONITORIZAREA STĂRII DE SĂNĂTATE A POPULAŢIEI”, program ce are ca scop îmbunătăṭirea stării de sănătate prin prevenirea şi controlul starii de sănătate, evaluarea şi monitorizarea cu titlu gratuit.

 

Alte puncte unde ne puteti gasi:
Ais Clinics & Hospital_Rahova, Adresa: Calea Rahovei 323, Sect. 5
Ais Clinics & Hospital_Crangasi, Adresa: Str. 9 Mai, Nr. 2, Sect. 6
Ais Clinics & Hospital_Bragadiru, Sos. Alexandriei, Nr. 229, Bragadiru

Ultimele recomandări de la pacienți:

09-09-2019
Niculescu Ioana, 70 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Doar sa multumesc.

24-09-2018
Cîrciumaru Elena, 32 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

03-04-2018
Tanase Catalin, 30 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

In interactiunea mea cu Clinica Ais ma declar multumit datorita Domnului Doctor Vizitiu(stomatologie). Un medic bine pregatit, care de fiecare data a luat decizii bune si a reusit sa ma multumeasca. Lucrarile pe care le face sunt facute atent si in mod natural. De exemplu la plombe pur si simplu nu iti dai seama unde sunt pentru ca nu se simt si nu se diferentiaza de culoarea dintelui. Nota 10. Stima.


Toate recomandările

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare