ROmedic Cabinete medicale Bucuresti Medicină internă Medicină internă Bucuresti

Medicină internă în Bucuresti

Medicina internă este ramura și specialitatea medicală care se ocupă cu prevenirea, diagnosticul și tratamentul ne-chirurgical al afecțiunilor, în special cele ale organelor interne. Specialitatea medicina internă se adreseaza adulților.

În acelasi timp trebuie să combine informații venite de la alte specialități - medicale si chirurgicale, de la explorări imagistice/funcționale și să aplice pacientului un tratament optim.

Specialiștii de medicină internă (care se numesc și "interniști") au competența de a rezolva probleme de diagnostic complex și de a monitoriza boli cronice severe și condiții de polipatologie. Specialistii acestei discipline diagnostichează și tratează adulții cu afecțiuni respiratorii, cardiace, digestive, renale, osteoarticulare, etc.

Medicul internist poate să inițieze sau să continue un tratament pentru diverse afecțiuni. Prin medicina internă se furnizează pacienților și servicii de prevenție a bolii și de promovare a sănătații, contribuind la medicina preventivă. Concomitent medicul de medicină internă discută cu pacienții optiuni reale și individuale de regim și mod de viață, pentru ameliorarea simptomelor bolii și pentru îmbunătățirea calității vieții.

Listă servicii:


Medici/terapeuți:

 
Programare