Psihoterapie pentru Anxietate, Depresie, Atacuri de Panica, Fobii, Obsesii, Tulburari Psihice, Dezechilibre Emotionale, Dependente. Consiliere psihologica pentru Familie si Cuplu. Optimizare, si Dezvoltare personala.
ROmedic Cabinete medicale Constanta Cabinete Psihoterapie Psihoterapie Constanta

Dilema unui boboc de rata

Dilema unui boboc de rata
A fost odata un satuc mic de munte. Si a fost odata un boboc de rata in acel satuc.

Era un boboc ca toti ceilalti boboci, adica nu se remarca in vreun fel. Insa acest boboc a avut nesansa... sau poate sansa, sa vina pe lume intr-o ograda plina de "oratanii care mai de care mai neobisnuite.

Nici nu a apucat sa vada prea bine lumina zilei ca aceste "oratanii" i-au si pus prima piedica si i-au dat primul sut peste codita... Au urmat apoi nenumarate piedici si nenumarate suturi... Asa ca bobocul nostru nu se simtea deloc bine in acea ograda. Uneori insa, reusea sa se strecoare printre stinghiile din gard, iesea din ograda si se simtea taaare bine. Erau singurele lui momente de fericire. Insa de fiecare data era nevoit sa revina in ograda. Avea un vis: visa sa zboare, sa aiba putere in aripi si sa zboare departe de acea ograda. Stia ca undeva, in lume, va gasi un loc unde va fi fericit.

Intr-o buna zi, iesind din ograda, bobocul de rata a gasit un pestisor pe malul lacului, pe uscat.Pestisorul, cu ultimele puteri, l-a rugat sa il ajute sa intre in apa si sa ii salveze viata in acest fel. Bobocul de rata, desi crescut printre "oratanii", a fost cuprins de mila si a salvat pestisorul. El nu stia ca era vorba chiar pestisorul auriu...

Si acest pestisor auriu s-a oferit sa-i indeplineasca o dorinta, un vis. Astfel, bobocul nostru a ajuns sa aiba o dilema: sa-si indeplineasca visul sau sa ramana ceea ce a fost si pana acum? Sa fie fericit sau sa se chinuie in continuare? Sa riste sau sa ramana in locul pe care il cunoaste? Sa ia viata de la capat sau sa continue de unde a ramas?
Sa fie asta si dilema ta ?
Tu ce-ai face in locul lui ? Atunci fa-o !
http://3ming.wordpress.com/2010/11/17/dilema-unui-boboc-de-rata/


Daca aveti intrebari sau doriti sa faceti o programare
la Cabinetul Psihologic

Maria Stefania Boldea
Psiholog. Psihoterapeut. Life Coach
Tel: 0726 227 085
Email: dmboldea@yahoo.com
WEBSITE: www.PsihologConstanta.ro

Va multumesc si astept cu drag
sa ne cunoastem,
si sa lucram impreuna