Psihoterapie pentru Anxietate, Depresie, Atacuri de Panica, Fobii, Obsesii, Tulburari Psihice, Dezechilibre Emotionale, Dependente. Consiliere psihologica pentru Familie si Cuplu. Optimizare, si Dezvoltare personala.
ROmedic Cabinete medicale Constanta Cabinete Dependență & toxicologie Dependență & toxicologie Constanta

RECOMANDAREA CLIENTILOR

RECOMANDAREA CLIENTILOR
Psihoterapia nu este doar un program, este o experienta de viata, profunda si cu un impact semnificativ asupra vietii ! Pentru a avea deplina incredere in mine ca si specialist, consider ca este important sa afli si parerea clientilor mei.

Aceste recomandari le poti gasi pe site-ul: www.la-psiholog.ro, unde mai multe persoane care au trecut candva pragul cabinetului au scris despre experienta lor cu un psiholog. In spatele cuvintelor vei descoperi sentimente de bucurie, afectiune, recunostinta, sentimente pe care intr-o masura mai mare sau mai mica le vei simti si tu, daca iti vei face curaj sa ceri ajutorul psihoterapeutului care spune ca stie si poate sa te ajute, aici sunt postate doar o parte din ele.
Si ei ca si tine, la un moment dat, au trecut printr-o criza, s-au confruntat cu temeri sau tristete, cu diferite dificultati sau probleme dar au avut curajul de a face un pas pentru depasirea situatiei in care se aflau, au apelat la specialistul pe care l-au considerat cel mai bun in profesia lui si acum, privind in urma, spun ca a meritat !

"As vrea sa va multumesc in numele familiei noastre pentru cat de mult il ajutati pe fratele meu. Rezultatele sunt extraordinare. Fratele meu redevine el insusi increzator si vesel. Va multumim foarte mult."
R.H.

"In ziua in care am ajuns in cabinetul doamnei Maria Boldea credeam ca este deja prea tarziu. Fiind acolo doar la rugamintea iubitului meu nu credeam ca e posibil sa ma mai ajute cineva. Hotararea mea de a ma sinucide era deja luata si singurul motiv pt care mai acceptasem sa incerc terapia a fost ca raspuns la rugamintile prietenul meu care deja facuse tot ce era posibil sa ma ajute.
Ma simteam la capatul drumului dupa ce ani de zile suferisem de tulburari obsesivo complusive si o tulburare de alimentatie care ma afectase atat de mult incat o perioada am cantarit 39 de kg. Dar ceea ce ma impinsese aproape de a-mi lua viata sunt simptomele fizice: lipsa simtutlui gustului, dureri in articulatii, spate si cam tot corpul, sunete in urechi, dureri de urechi, arsuri in buze si limba, durere de cap si ameteli si mai presus de toate...NICIUN REZULTAT MEDICAL care ar putea explica aceste simptome.
Simteam ca imi pierd orice urma de sanatate mintala de care ma mai agatasem. Dar cu timpul au trecut toate. Si pot sa spun din suflet ca a fost datorita sedintelor de terapie. Doamna Maria Boldea m-a facut pe mine sa inteleg ca sunt in stare sa trec peste tot ce am patit si mai mult decat atat sa am RABDARE ca simptomele fizice sa treaca. Si asa a fost...asa este.
Nu mai am nevoia ingrozitoare de a verifica obsesiv, de a face ritualuti fara sens. Cantaresc aproape 47 de kg si sunt FERICITA asa ...dar si ingrozita cand ma gandesc la ceea ce am facut corpului meu in trecut. Iar in legatura cu simptomele fizice am realizat ca nu sunt nimic altceva decat frica. Frica imensa care poate distruge orice si care in intensitatea ei se manifesta fizic. Si odata ce am inteles acest lucru.. frica s-a dus si durerile odata cu ea.
Recomand din suflet acest psiholog pentru oricine are o problema. Doamna Maria Boldea m-a facut sa mi aduc aminte de mine, de adevarata persoana care sunt eu de fapt. Odata redescoperita, identitatea mea adevarata mi-a oferit fericire. Fericirea de a fi un om liber in a face lucruri bune si rele, victorii sau greseli... toate facand parte din viata sanatoasa pe care o traiesc acum. Ii multumesc mult. "
Livia

"Acum trei ani au inceput starile anxioase asociate atacurilor de panica.Timp de doi ani am cautat un raspuns la starile da rau pe care le aveam.De fiecare data imi faceam o alta verificare medicala, CT-uri, analize de sange nenumarate, mamografii, etc..In tot acest timp credeam ca am sa mor si nu stiam de ce.Nimeni nu avea niciun raspuns.
Tulburarile erau diverse : ameteti, dureri cumplite in toate partile corpului, tulburari de vorbire, tulburari digestive, tremur, insomnii.Apoi am inteles ca trebuie sa-mi tratez sufletul caci corpul meu nu aveam nimic.Am apelat la consilierea D-nei Maria Boldea atunci cand totul parea lipsit de speranta. Terapia a durat 8 luni.Am scapat de toate fricile si starile care mi-au innegrit existenta atat timp.Nu a fost usor, insa am invatat foarte multe lucruri, si poate cel mai im portant dinte ele este ca sa nu ma mai tem. "
Nico

Experienta cu d-na Boldea a fost eficienta, pentru ca problema mea a fost rezolvata in 5 sedinte, si in acelasi timp placuta, pentru ca am ramas cu senzatia ca am intalnit un prieten si nu un psiholog. Imi face placere sa o recomand si aici, asa cum am facut-o si prietenilor mei aflati in dificultate.
C. Adrian

Recomand toti celor au nevoie de o schimbare in viata lor sau un ajutor din partea unor oameni deosebiti sa viziteze acest site si nu numai ...sa ia contact cu acest minunat pshiolog
C. Dan

Experienta mea cu d-na Maria Boldea a fost una placuta si benefica pentru mine. In maxim 10 sedinte am reusit sa ma descopar si sa imi rezolv problemele emotionale care m-au indreptat spre dansa. O recomand cu caldura celor care ajung in situatia de a avea nevoie de un sfat profesionist.
Fanica

Un terapeut minunat, cu experienta, de un profesionalism desăvârşit! Va recomand din inima!
Oana

Va recomand din suflet sa vizitati cabinetul doamnei doctor! Veti avea bucuria de a intalni un om minunat, intr-o atmosfera calda si primitoare. Cu ajutorul dansei eu am reusit sa devin o persoana mai buna dar cel mai important : am invatat sa-i accept si sa-i iubesc pe ceilalti asa cum sunt. Daca intr-adevar vreti sa evoluati si sa va schimbati in bine viitorul, primul pas il puteti face numai in prezent, iar cabinetul doamnei doctor este locul perfect pentru a indeplini asta!!
Sandra

La acest cabinet am cunoscut un om cald, bland, care stie foarte bine sa te indrume si sa-ti limpezeasca gandurile, stie sa-ti arate calea buna si linistita, sa te scape de teama si frica , m-a ajutat foarte mult si sunt convinsa ca ma va ajuta si pe viitor. Recomand cu toata increderea pe acest OM MINUNAT care este Boldea Maria Stefania
S.Magdalena

Ma numesc Mioara , si sunt o fosta pacienta a doamnei Boldea Maria , am avut probleme cu atacurile de panica si starile anxioase si dansa m-a ajutat sa inteleg ce se intampla cu mine , si cum sa trec prin acele momente fara teama , SLAVA DOMNULUI SI MULTUMESC SI MARIEI PT AJUTORUL ACORDAT , deci recomand din toata inima sa se apeleze la dansa pt ajutor (este un psiholog minunat ) .
Mioara

Un psiholog remarcabil care se implica cu adevarat in solutionarea problemelor personale.O recomand pe doamna psiholog Boldea tuturor celor care isi dorec sa vada viata asa cum este- frumoasa .
P.Adina

O persoana extraordinara , un suflet cald , o minte stralucita , recomand din inima celor ce vor sa se refaca integral pe orice plan.
I. P. Vladimir

Sunt foarte multumit de consilierea primita din partea d-nei Maria Boldea si este prima alegere in cazul in care voi mai avea nevoie.
P. M.

De multe ori am considerat consilierea psihologica ca fiind supraestimata, dar nu este asa. Te ajuta sa te descoperi asa cum singur nu ai reusi poate niciodata.
A.P.

Cu toata bucuria de a descoperi ca unui om ii poate pasa cu adevarat de tine!! Si ca poate sa iti fie de ajutor sa gasesti solutii! Recomand cu multa caldura acest om (femeie) superprofesionist!
Alina I.

Alegeti sa va deschideti sufletul in fata doamnei psihoterapeut Maria Boldea, pentru ca daca o faceti aceasta se va dovedi a fi cel mai bun lucru facut pentru dumneavoastra. Aici veti gasi ceea ce aveti nevoie: profesionalism, confidentialitate, seriozitate, o atmosfera calda si linistitoare si mai presus de toate veti gasi un om minunat.
Claudia P.

Recomand cu deosebita placere pe d-na Boldea, un psihoterapeut cu experienta in domeniu, competent, trateaza totul cu seriozitate maxima si este placut din toate punctele de vedere!
F.B.

Recomand cu încredere.M-a ajutat foarte mult în momentul în care aveam cea mai mare nevoie. A fost prima data când am apelat la un psihoterapeut şi pot spune că am făcut cea mai bună alegere.
Alex

Faptul ca am inteles ca am nevoie de ajutor din punct de vedere psihologic m-a adus la cabinetul Doamnei Doctor Boldea. Datorita sedintelor am reusit sa inteleg orice problema pe care o aveam mult mai clar si am luat decizii pe care nici nu indrazneam vreodata sa le iau. Acest ajutor iti poate schimba viitorul, atata timp cat iti doresti foarte tare sa nu fie ca trecutul. Multumesc din suflet!
Corina

Doamna psihoterapeut Maria Boldea o sa fie mereu o persoana de care am sa imi amintesc cu drag.Am gasit in cabinetul dansei sprijin si solutiile tuturor problemelor mele, solutii pe care le aplic si azi dupa terminarea terapiei. O recomand cu toata siguranta
Diana

Cum nimic nu este intamplator pe acest pamant,am avut bucuria sa o cunosc pe d,na Psihlog Boldea Maria,am facut 10 sedinte,si ma simnt minunat ,merita sa tinem cont ca acesti oameni bine pregatiti sa le multumim ca exsista printre noi,recomand psihlogul Boldea Maria,o finta draga si calda,cine o cunoaste stie asta, si cine nu o cunoste si va avea ocazia se va convinge,nu ocoliti ,nu va rusinati,a merge la psiholog nu insiamna ca suntem nebuni,doar a ne dezvolta personalitatea,si de ce nu a elimina tot ce nu e bun in noi,succes tuturor.
Vali.

Faptul ca mi-am dat seama ca am o problema,m -a facut sa o intalnesc pe D-na Boldea,un psiholog extraordinar de bun,o femeie calda ,o prezenta placuta,pot sa spun ca dinsa a reusit sa ma faca sa inteleg de unde proveneau acele probleme,si pot sa zic ca mi am gasit linistea partial de care aveam nevoie.Am sa continui sa merg la dinsa cu mare placere.Recomand tuturor celor care cred ca sint in aceeasi situatie pe D-na psiholog Boldea Maria
cu mare drag.Liliana.

Am fost foarte incantat sa aud ceea ce trebuia sa aud de la un psiholog si nu ceea ce mi-as fi dorit sa aud. M-a ajutat sa-mi revizuiesc comportamentul in relatia de cuplu. Intalnirea mi-a fost de un real folos.
Stefan

La fiecare vizita am plecat multumit cu cel putin o noua confirmare.
Dragos

Va multumesc din suflet,ca m-ati primit cu sufletul deschis,iar eu am simtit asta! Dumneavoastra mi-ati dat startul vindecarii mele emotionale,si mi-ati deschis calea descoperirii fiintei mele.Cuvintele sunt prea simple,dar cu caldura spun sincer "multumesc" doamna Stefania Boldea. Va recomand cu draga inima persoanelor ce intampina dificultati si cer ajutor.
Gabriela

Am avut o experienta deosebita in sensul in care m-am descoperit pe mine si am inteles exact ce se intampla cu sufletul si mintea mea. Daca aveti aceleasi intrebari si nu le puteti rezolva o recomand pe d-na Boldea.
Dragos

Vreau sa-i multumesc doamnei Maria Stefania Boldea pentrul tot ajutorul implicat in sedintele cu mine. E un om minunat cu multa daruire si dragoste fata de oameni.Experienta mea cu dansa a fost una pozitiva.M-am redescoperit pe mine insami.O recomand cu incredere
Mihaela

Psiholog tanar,bun profesionist,receptiv,atent,intuitiv,binevoitor,prietnos,rabdator,interesat permanent de starea clientilor domniei sale. As spune ca doamna psiholog Maria Stefania B. se incadreaza perfect portretului psihologului personal clasic. Si as mai sublinia ceva,dintre zecile de psihologi aparuti in ultimii ani,doamna M.S.B a reusit,si a reusit in special,in virtutea efortului umitor de munca. Sfaturile,recomandarile si metodologia de lucru a domniei sale,fac de-a dreptul,miracole eventualelor noastre problematici. Recomand cu mana pe inima cabinetul psihologului Maria Stefania Boldea
C.D.

Doamna Maria Boldea, este omul de care ai nevoie in momentul in care, crezi ca cei din jurul tau nu te pot accepta pentru ceea ce ai fost, ai devenit sau cine vrei sa fii cu adevarat! Ea te ajuta sa treci peste unele momente in care crezi ca nu te vei ridica, sau o vei face foarte greu. Te face sa descoperi ceea ce nici nu credeai despre tine, fiind prea preocupat cu problema cu care te confrunti, pentru a vedea cat de minunat esti. Recomand cu mare placere si voi continua sa merg la cabinetul dansei, atunci cand simt ca doar ea ma poate face sa-mi gasesc raspunsuri la intrebarile mele.
Diana R.

Recomand cu caldura acest cabinet si respectiv pe Doamna Psiholog Boldea Maria , tuturos care au nevoie de un far care sa le limpezeasca , care sa la arate si sa le indice drumul catre un pic de mai bine ,catre un Eu mai stabil si mai echilibrat ! Sedintele petrecute in cabinetul Doamnei Psiholog mi-au fost de mare ajutor si mi-au permis sa trec printr-o perioada mai neagra a existentei mele ! Multumesc !
C.D.

Ce pot sa zic. Nu sunt cuvinte ca sa ii pot multumi. Inainte sa merg la doamna Boldea viata mea era un dezastru .Credeam ca nu mai am nici o sansa. Dupa aprox. 10 sedinte am inceput sa ma bucur din nou de fiecare zi din viata mea. Probabil fara ajuturul ei nu reuseam. Probabil ca multor oameni le este teama sa mearga la un cabinet psihologic din cauza prejudecatilor. Asa credeam si eu inainte.Acum am inteles cat de necesar este acest lucu . Daca imi pare rau de ceva atunci imi pare rau ca nu am apelat mai devreme la serviciile unui psiholog. Ganditi-va ca nu aveti ce sa pierdeti!! Ce va costa sa incercati? Inainte sa ajung prima data la doamna Boldea, am citit aceste recomandari si vazand toate aceste note de 10 eram aproape convins ca sunt autorecomandari. Acum va spun cu toata sinceritatea ca nota 10 este prea mica.
H.A.

Am ajuns la Doamna Maria Stefania Boldea la recomandarea unei prietene..eram intr-o stare de nervozitate care numai in traficul din Romania poate fi intalnita . A cercetat tot , si a descoperit cauza..si mi-a dat si remediul. schimbarea gandirii si a relatiilor cu cei din jur . M-a ajutat in cel mai real mod cu putinta , dovada ca acum iau obisnuitele greseli in trafic ale celorlalti ca atare..simple greseli..si nici nu mai am impresia ca toate mi se intampla numai mie !..Multumesc.
Stefan O.

Dna Boldea este un psiholog minunat. Este o persoana in prezenta careia te simti relaxat, deschis, ajungand sa intelegi si sa abordezi intr-o maniera complet noua probleme la care inainte nu vedeai nici o solutie sau pe care nu doreai sa le accepti.Eu am scapat de frica, de cateva obsesii care imi luau toata energia, de gelozie, de furie. Este cea mai buna alegere pe care as fi putut sa o fac. O recomand pe dna Boldea cu toata increderea si caldura.
Madalina

Primele cuvinte care mi-au venit in minte pentru a va putea descrie prima intalnire cu D-na Boldea: "Picatura de apa atunci cand iti este sete, gura de aer atunci cand nu poti respire ......". Multumesc.
Melania

Anul trecut am trait un eveniment nefericit care m-a marcat profund.Tot universul meu s-a dezechilibrat.Am incercat din rasputeri sa revin pe linia de plutire , dar toate stradaniile mele au fost in zadar.Atunci un medic mi-a vorbit de terapia cognitiv - comportamentala .Recunosc ca am fost reticenta la inceput , pana am cunoscut-o pe doamna psiholog Maria Boldea. Impreuna cu dumneaei am reusit sa ma cunosc, sa inteleg relatiile cu cei din jur, sa patrund in cele mai adanci lacasuri ale fiintei mele, de a caror existenta nici macar nu stiam. Tehnicile folosite, modalitatile de comunicare ,exercitiile , intelegerea m-au ajutat sa imi castig increderea in mine. Recomand cu toata sinceritatea Cabinetul doamnei psiholog Maria Stefania Boldea.
M.D.

Intr-un moment de cadere, am inteles ca am nevoie de ajutor. Am cautat si am fost convinsa de crezul doamnei psiholog. Am inteles ca nimic nu e intamplator si ca cea mai mare minune e schimbarea interioara. Este un terapeut care porneste la drum alaturi de tine in procesul de regasire si acceptare. Este omul pe care il recomand tuturor celor care aleg sa paseasca spre lumina si fericire.
Dana

Am ajuns la cabinetul doamnei psiholog Boldea Maria Stefania intr-un moment de cumpana din viata mea, in care nu mai stiam cine sunt si ce imi doresc, un moment in care imi pierdusem complet increderea in mine. Cu ajutorul doamnei psiholog am reusit sa identific cauza problemelor mele, sa-mi inving teama, si cel mai important sa imi redobandesc increderea in propriile forte, si pentru asta ii multumesc din suflet !
Corina

Sunt in prezent pacienta doamnei psiholog Maria Stefania Boldea,si pot spune ca chiar ma ajuta. Am 45 de ani,multe probleme,si este prima mea experienta la psiholog. Am ajuns acolo disperata, cautand ajutor,fara prea mari sperante . Stiu ca daca as fi fost dezamagita ,nu as mai fi calcat niciodata pe la nici un psiholog. Acum ,dupa mai multe sedinte,ma simt mai bine, ma descopar,ma inteleg si invat sa ma impac cu mine . Nu credeam ca o sa pot vorbi vreodata cu cineva atatea , . Este o persoana minunata,un om cald,care imi inspira incredere,liniste si intelegere.Ma bucur ca am intalnit-o si o recomand cu caldura.
Ana Maria

In momentul in care am hotarat ca trebuie sa pun capat dependentelor de alcool si tutun am decis sa merg la psiholog.Nu stiu cum din lista terapeutilor constanteni am ales sa merg la doamna Boldea, ma felicit si astazi pentru alegerea facuta si pentru rezultatele obtinute alaturi de doamna psiholog.Au trecut luni bune de cand am renuntat la viciile care imi alterau caliatea vietii,relatiile cu familia si prietenii.Tin sa multumesc si pe aceasta cale doamnei Maria Stefania Boldea si sa o recomand cu caldura si celor ce vor sa faca o schimbare in viata lor."NICIODATA NU ESTE PREA TARZIU".
Florin

Incepand din acest moment nu mai ai scuza pentru tulburarea, dependenta, apatia, problemele, teama si starea de rau din viata ta. Nu mai poti sa spui: "Nu stiu ce sa fac !". Pentru ca acum sti ! Sti ca aici poti primi ajutor, vindecare si rezolvare. Sti ca aici este un specialist PENTRU TINE.

IMPORTANT: Cabinetul este acreditat de Colegiul Psihologilor din Romania, cod 1CT1109 - Comisia de Psihologie Clinica si Psihoterapie, functioneaza la adresa: Str. Nicolae Grigorescu. nr. 87. cartier Dacia. Constanta si detine toate aprobarile necesare pentru functionare conform cu legile in vigoare.

Te astept cu inima deschisa, cu bucurie si drag:
Maria Stefania Boldea
Psiholog. Psihoterapeut. Life Coach
Tel: 0726 227 085
WEBSITE: www.PsihologConstanta.ro

Va multumesc si astept cu drag sa ne cunoastem, si sa lucram impreuna.

FOARTE IMPORTANT !!
Timpul meu este pretios. Tratez fiecare programare cu seriozitate maxima. Avand in vedere ca sunt si alti clienti, iar o consultatie dureaza 50 sau 75 de minute, la care se adauga pauzele dintre sedinte, VA ROG tare mult, cand va faceti programare sa O SI ONORATI !! Daca nu puteti veni, va rog SA ANUNTATI cu 24 de ore inainte, sau cat mai din timp, pentru a reusi, pe cat posibil sa imi rearanjez programul.
Daca va faceti o programare si nu veniti, si nici nu anuntati in timp util, timpul pus deoparte pentru dvs. nu mai poate fi folosit pentru o alta persoana, pentru ca programarile sunt deja facute.De aceea va rog sa fiti responsabil ! Respectand aproapele si dand dovada de Corectitudine si Bun Simt, va Respectati de fapt pe dvs !

Starea de bine si sanatatea sunt optionale ! Daca inca nu esti hotarat sa fii bine, te rog, nu suna ! Lasa-i pe cei care stiu ce vor, sa sune. Decat sa ocupi timpul celor care ar vrea sa vina, si sa te razgandesti, mai bine nu suna ! Poti doar sa urmaresti pe altii care reusesc, si care au curajul sa faca ceva bun cu viata lor.

Mai jos puteti viziona Emisiunea: "Asta-i viata !" de la Neptun TV
Tema emisiunii: "Imbatranirea prematura a creierului si prevenire. "
Invitati:
Maria Stefania Boldea - Psiholog. Psihoterapeut - Constanta
Luiza Spiru - Medic. Director al Institului "Ana Aslan" - Bucuresti