Psihoterapie pentru Anxietate, Depresie, Atacuri de Panica, Fobii, Obsesii, Tulburari Psihice, Dezechilibre Emotionale, Dependente. Consiliere psihologica pentru Familie si Cuplu. Optimizare, si Dezvoltare personala.
ROmedic Cabinete medicale Constanta Cabinete Psihologie Psihologie Constanta

ATITUDINI ESENTIALE PENTRU VINDECARE

ATITUDINI ESENTIALE PENTRU VINDECARE
Te-ai confruntat vreodata cu o stare generala neplacuta, cu dureri, ameteli, oboseala si alte simptome, desi analizele erau normale? Ti s-a intamplat sa simti ca in corpul tau ceva nu functioneaza bine, desi medicul iti da asigurari ca esti perfect sanatos? In spatele acestor simptome se poate afla un stres major, cronic care s-a acumulat pe perioada mai multor ani de zile. Statisticile arata ca doua treimi din vizitele la medicul de familie sunt datorate simptomelor legate de stres.

Obisnuim sa raspundem la stres prin reactii emotionale de tip furie, anxietate, frica etc., emotii pe care le etichetam ca fiind negative si pe care de multe ori le ignoram. Daca vrei insa sa te vindeci cu adevarat aminteste-ti ca trebuie sa acorzi importanta si planului emotional, nu numai dietei, stilului de viata sau tratamentului medicamentos.

Cu totii purtam in suflet cuvinte nespuse, dureri ascunse, traume, rani emotionale pe care este necesar sa le vindecam. Toate aceste emotii si amintiri se stocheaza la nivelul celulelor si dezvolta un mediu toxic care le perturba modul normal de functionare. Sunt astfel premizele aparitiei bolilor si dezechilibrelor. Acest mecanism este sustinut stiintific de cercetarile Dr. Candace Pert, farmacolog, doctor in biologie moleculara si biofizica. Esentiala este, asadar, accesarea si eliberarea acestor amintiri si a incarcaturii lor emotionale de la nivel celular.

Pentru a realiza aceasta este necesara in primul rand o atitudine de acceptare si de deschidere fata de emotiile noastre, si nu de respingere, pentru ca in momentul in care respingi ceva refuzi sa-i primesti mesajul. Cand te confrunti cu o stare neplacuta, tot ce ai de facut este sa te relaxezi, sa adopti aceasta atitudine de acceptare si sa fii atent la corpul tau. Ramai nemiscat in aceasta emotie si observ-o. Vei fi uimit sa constati ca ea va disparea de la sine in cateva minute si va lasa in loc o stare de usurare si de eliberare.

Invata sa ierti. Poate parea banal, inutil, inadecvat sau nedrept sa faci aceasta, insa experienta iti va demonstra contrariul. Resentimentele, durerea sufleteasca, furia, ura fata de o persoana sunt acumulate la nivel celular si, conform teoriei memoriei celulare a dr. Deepak Chopra, doctor specializat in medicina interna si endocrinologie si expert in fizica cuantica, creeaza un program de boala care este transmis mai departe noilor generatii de celule.

Experienta “THE JOURNEY”

Am regasit toate aceste atitudini, impreuna cu un program de vindecare concret, accesibil si extrem de eficient, odata cu intalnirea cu metoda “Calatoria”, expusa in cartea cu acelasi nume, scrisa de Brandon Bays, speaker de renume mondial si una dintre cele mai dinamice si inovatoare persoane din domeniul vindecarii holistice.

Experienta sa personala de vindecare in numai 6 saptamani de o tumora mare cat o minge de baschet a fost punctul de plecare pentru ceea ce avea sa devina metoda The Journey sau “Calatoria”, un procedeu profund transformator si eliberator in care se ajunge la cauza-radacina a bolii, dezechilibrului sau problemei de sanatate.

Ulterior ea a dezvoltat si a imbogatit aceasta metoda cu noi instrumente si tehnici, care i-au crescut eficienta si au transformat-o intr-unul dintre cele mai puternice programe de vindecare si dezvoltare personala disponibile in prezent. El poate fi aplicat cu succes indiferent de varsta, pregatire profesionala sau mediu de provenienta.

Tehnicile “The Journey” se adreseaza nu numai persoanelor care cauta vindecarea, ci si celor care se confrunta cu probleme relationale, blocaje in cariera, in viata personala etc. Cu alte cuvinte, ele sunt utile in gestionarea circumstantelor dificile de viata si iti ofera cu mult mai mult decat sanatate si solutii de rezolvare a problemelor – iti ofera accesul la esenta fiintei tale, la potentialul infinit care exista in fiecare dintre noi.

Sursa: http://www.revista.bodymindspiritfestival.ro/evenimente/atitudini-esentiale-pentru-vindecare/

*** IMPORTANT: In acest cabinet se practica tehnica psihoterapeutica "Calatoria" de Brandon Bays extrem de benefica pentru vindecare fizica si emotionala !
Puteti beneficia de ghidare prin exercitii si tehnici psihologice specifice: reprogramare mentala, psihanaliza, meditatie si relaxare, exercitii de hipnoza in stare de semiconstienta, pentru vindecare.
Sunteti ajutat sa găsiţi acele amintiri celulare care se corelează cu problemele de sanatate fizica, mentala, emotionale, comportamentale care le aveţi şi, apoi, sa le vindecaţi.

Daca aveti intrebari sau doriti sa faceti o programare la Cabinetul Psihologic:
Maria Stefania Boldea
Psiholog. Psihoterapeut. Life Coach
Tel: 0726 227 085
WEBSITE: www.PsihologConstanta.ro

Va multumesc si astept cu drag sa ne cunoastem, si sa lucram impreuna.
Daca nu va pot raspunde cand sunati, inseamna ca ma aflu intr-o sedinta, si va voi cotacta eu negresit, de indata ce sedinta va lua sfarsit. Va multumesc pentru rabdare si intelegere.

FOARTE IMPORTANT !!
Timpul meu este pretios. Tratez fiecare programare cu seriozitate maxima. Avand in vedere ca sunt si alti clienti, VA ROG tare mult, cand va faceti programare sa O SI ONORATI !! Daca nu puteti veni, va rog SA ANUNTATI cu 24 de ore inainte, sau cat mai din timp, pentru a reusi, pe cat posibil sa imi rearanjez programul.
Daca va faceti o programare si nu veniti, si nici nu anuntati in timp util, timpul pus deoparte pentru dvs. nu mai poate fi folosit pentru o alta persoana, pentru ca programarile sunt deja facute.De aceea va rog sa fiti responsabil ! Respectand aproapele si dand dovada de Corectitudine si Bun Simt, va Respectati de fapt pe dvs !