Psihoterapie pentru Anxietate, Depresie, Atacuri de Panica, Fobii, Obsesii, Tulburari Psihice, Dezechilibre Emotionale, Dependente. Consiliere psihologica pentru Familie si Cuplu. Optimizare, si Dezvoltare personala.
ROmedic Cabinete medicale Constanta Cabinete Psihologie Psihologie Constanta

STI CAT DE FERICIT SI IUBIT VEI FI ??

STI CAT DE FERICIT SI IUBIT VEI FI ??
Ştii tu cât este de înalt cerul deasupra ta?
Atât de inalt cat vrei tu sa fie... !
Ştii tu cât de puternică este dragostea?
Atât cât alegi tu sa fie... !
Ştii tu cât de aproape îţi este Dumnezeu?
Atât cât Îl laşi tu să-ţi fie... !
Ştii cat de departe vei ajunge in viata ?
Atat de departe cat esti tu dispus sa mergi..!
Sti cat succes vei avea ?
Cat de mult esti dispus sa iti depasesti fricile si fantomele din trecut !
Sti cat de multe dorinte ti se vor indeplini ?
Cat de mult esti dispus de a iesi din zona ta de confort !
Sti cat de mult vei reusi sa te dezvolti ca si fiinta umana ?
Atat de mult pe cat esti dispus sa te confrunti cu partea ta intunecata.. cu umbra ta.. cu durerea si dezamagirea ta, sa le vindeci si sa mergi mai departe !
Sti cat de fericit vei fi ?
In functie de cat de mult esti dispus sa inveti si sa te schimbi !
Sti cat de multa satisfactie vei avea in viata ? In fuctie de cat de mult esti flexibil, deschis si dornic de experiente noi.
Sti cat de iubit vei fi ?
Atat de mult pe cat te iubesti tu insuti, in adancul fiintei tale.
Sti cat de apreciat vei fi ?
Atat de mult pe cat te apreciezi tu, atunci cand nu te vede si nu te aude nimeni, si esti doar tu si vocea ta interioara.
Sti cat de mult vei fi valorizat si apreciat ?
Atat de mult cat consideri tu ca meriti !! Doar atat !

Cel mai bun mod de a prezice viitorul este sa il creezi !! Si acest lucru sta in puterea ta ! Dar nu putem rezolva problemele cu care ne confruntam daca in mintea noastra ramanem la acelasi nivel... gandim aceleasi ganduri disfunctionale si distructive. Incepe restaorarea fiintei tale si creaza/ti un destin nou prin faptul ca incepi sa lucrezi cu mintea ta !
"Problemele importante cu care ne confruntăm nu pot fi rezolvate rămânând la acelaşi nivel al gândirii ca atunci când le-am creat."Einstein

Indiferent de ceea ce am fost, am facut si am avut pana acum, fiecare dintre noi avem posibilitatea si puterea de a o lua de la capat si de a ne duce visele la indeplinire. Indiferent cate ocazii favorabile am pierdut pana acum, viata ne va oferi intotdeauna oportunitatea sa avansam din nou catre ceea ce dorim sa devenim.

Impreuna cu tine, in cabinetul psihologic, cream cel mai pretios lucru, dintre toate care exista: destinul tau. Iar materialul cu care lucram sunt gandurile, sentimentele, trairile si experientele tale. Partea cea incitanta este ca lucram cu invizibilul, pentru ca nu putem pipai mintea, sufletul sau emotiile. Si marele mister pe care abia astept sa-l dezlegam esti chiar TU. Gândurile care îţi compun realitatea, emoţiile care o animează, acţiunile care o susţin, toate, odată aliniate, îţi vor deschide posibiltăţi nelimitate asupra potenţialului uman şi vor face diferenţa dintre obisnuit şi extraordinar, dintre mediocritate si maretie !

Vindecare fizică, psihica, emoţională, dezvoltare personală şi spirituală, le poti avea pe toate şi in plus vei descoperi cea mai pretioasa comoara de pe Pamamant care esti chiar Tu. Te vei cunoastea si vei invata sa te apreciezi si sa te iubesti asa cum esti.

Pentru că tu eşti extraordinar şi poţi atinge excelenţa, pentru ca tu eşti mai mult decât îţi poţi imagina, iată că acum ai posibilitatea de a te adresa unui specialist cu o experienţă bogată în terapiile psihoterapeutice precum si in dezvoltare personala si spirituala, care iti pune la dispozitie o serie de servicii pentru vindecarea ta fizică, psihica, emoţională, dezvoltare personală şi spirituală. Bucura-te de aceasta oportunitate.

Astept cu interes deosebit, sa ne cunoasteam si sa lucram impreuna, sa parcurgem cel mai incitant si mai provocator drum: acela al cunoasterii, al restaorarii si dezvoltarii de sine, prin intermediul psihoterapiei. Impreuna vom forma o echipa care are bine stabilit ca si scop, rezolvarea problemelor tale, si nimeni si nimic nu ne poate opri sa ne atingem scopul propus.

A cere sprijin pe drumul regasirii de sine este intodeauna o dovada de intelepciune si putere. Fie sa gasesti in acest cabinet: Calea Ta, Armonia, Pacea si disciplina mintii, Bucuria de a fi, care vine din inima, Increderea, si Fericirea care se invata si care nu se mai pierde niciodata !

Astept cu drag sa ne cunoastem, si sa lucram impreuna
MARIA STEFANIA BOLDEA
Psiholog. Psihoterapeut. Life coach
Daca aveti intrebari sau doriti sa faceti o programare:
tel: 0726 227 085; e-mail: dmboldea@yahoo.com
WEBSITE: www.PsihologConstanta.ro

Mai jos puteti urmari o emisiunea: "Asta-i viata !" de pe Neptun TV
Tema emisiunii: "DEPENDENTA DE TUTUN. CUM NE LASAM DE FUMAT ?"
Invitati: Maria Stefania Boldea - Psihoterapeut
Vera Pal - Medic primar pneumofiziologie


--------------------------------------------------------------------------------