Psihoterapie pentru Anxietate, Depresie, Atacuri de Panica, Fobii, Obsesii, Tulburari Psihice, Dezechilibre Emotionale, Dependente. Consiliere psihologica pentru Familie si Cuplu. Optimizare, si Dezvoltare personala.
ROmedic Cabinete medicale Constanta Cabinete Psihoterapie Psihoterapie Constanta

CONSILIERE PSIHOLOGICA, SI PSIHOTERAPIE ONLINE !

CONSILIERE PSIHOLOGICA, SI PSIHOTERAPIE ONLINE !

Consiliere Psihologica, Psihoterapie ONLINE.

 

Daca simti ca ai nevoie de ajutor, ca ti-ar face tare bine sa vorbesti cu un specialist, cu o persoana care stie sa asculte cu rabdare si intelegere, problemele si nevoile tale, dar te afli intr-o tara straina, nu locuiesti in Constanta, nu ai timp sa vii la cabinet, sau pur si simplu ai dori sa ramai anonim, atunci probabil pentru tine cel mai bine ar fi sa apelezi la consilierea online, acesta oportunitate fiind 100% profesionala si acesibila.
La celalalt capat al firului iti va raspunde un specialist, care va fi receptiv, atent, flexibil, deschis orientat spre nevoile si dorintele tale, impartial, orientat atat pe informatiile care i le oferi tu cat si pe intreg procesul in sine.
Astfel vei avea beneficiul de a te bucura de servicii de calitate si profesionalism la tine acasa. Foloseste aceasta oportunitate si ai grija de tine !
A cere sprijin pe drumul regasirii de sine este intodeauna o dovada de intelepciune si putere. Nu-i cere lumii să se schimbe – fii tu primul care se schimbă. Atunci vei reuşi să percepi lumea suficient de bine ca să fii în stare să schimbi tot ce crezi că ar trebui schimbat, Îndepărtează obstacolul din proprii tăi ochi. Anthony de Mello
Tarife: O sedinta ONLINE  dureaza 50 de minute, si in aceasta perioada, costa 220 Ron.
Opreste-te si evalueaza atent ce se intampla cu tine.
Ce efect are tot ce ti se intampla asupra ta ?
Dar asupra celor din jurul tau ?
Ce esti gata sa faci pentru a schimba aceasta situatie, chiar acum ?
Cand investesti in psihoterapie, investesti in dezvoltarea ta personala, investesti in tine:
- In prezentul tau pentru ca iti depasesti fricile, dependentele, tristetea; dobandesti o stare de echilibru si implinire, redescoperi bucuria de a trai, de a face planuri de viitor.. de a fi responsabil si a trai propria ta viata.
Dezvolti relatii sanatoase, autentice si armonioase cu oamenii din jurul tau.
- In viitorul tau, pentru ca poti sa privesti cu speranta si incredere spre viitor, iar achizitiile dobandite in timpul procesului terapeutic iti vor fi de folos toata viata, ajutandu-te sa depasesti orice dificultati si provocari, ti-ar iesi in cale, cu calm si intelepciune.
Cei care au ales un proces terapeutic pentru dificultatile din viata lor au facut cea mai buna alegere. Alegand si tu sa parcurgi un proces terapeutic, prin dezvoltarea ta personala, inveti sa-ti depasesti problemele cu care te confrunti, sa managerizezi crizele si conflictele din viata ta, sa devii mai matur, mai echilibrat si increzator.
Maria Stefania Boldea
Psiholog. Psihoterapeut
Tel: 0726 227 085