Psihoterapie pentru Anxietate, Depresie, Atacuri de Panica, Fobii, Obsesii, Tulburari Psihice, Dezechilibre Emotionale, Dependente. Consiliere psihologica pentru Familie si Cuplu. Optimizare, si Dezvoltare personala.
ROmedic Cabinete medicale Constanta Cabinete Dependență & toxicologie Dependență & toxicologie Constanta

TU SI POVESTEA TA

TU SI POVESTEA TA
Povestea ta este ca un prieten vechi. Chiar daca vorbeste prea mult, cel putin sti la ce sa te astepti. Majoritatea dintre noi alegem confortul a ceea ce stim, stand inauntrul realitatii noastre limitate, doar ca sa nu fie nevoie sa infruntam spaima a ceea ce nu cunoastem. Dar dedesupt fierbe o nemultumire profunda cu privire la noi insine si la ce traim in viata noastra, viata care noi am creat-o. Aici incepe lupta. Aceasta mahnire ne pedepseste mereu, soptindu-ne la ureche: „trebuie sa existe mai mult decat atat !”

Pentru a pune capat acestei lupte, trebuie sa intelegem ca o mare parte din ceea ce credem despre noi insine se afla tesuta intr-o poveste. Pentru multi dintre noi, aceasta poveste ne lasa fara puteri. Ne-am creat acesta drama, aceasta poveste pentru a ne da noua insine o identitate si a ne proteja.

Toata durerea noastra are nu scop ! Exista cu rolul de a ne invata, a ne calauzi si a ne da intelepciunea de care avem nevoie pentru a trai plenar. Multi dintre noi ne folosim ranile sufletesti ca sa ne autopedepsim, sa ramanem blocati si nefericiti. Dar cand ne exprimam durerea si dezamagirile si le folosim ca instrumente de invatare, acestea ne impartasesc lectii sacre de viata, care ne pot fi predate doar pe aceasta cale.

Fiecare din noi detine o piesa importanta cu care participa la definitivarea tabloului vietii. Cand ramanem prinsi in trecut, urand oamenii, pe noi insine, viata in sine, devine imposibil sa ne revendicam piesa noastra unica din marele puzzle pentru a o pune in locul potrivit in acest Univers.
Pana cand nu ajungem la impacare cu povestile noastre de viata, va fi imposibil sa extragem ingredientele de care avem nevoie pentru a ne exprima liber si a fi fericiti.

Procesul psihoterapeutic te va conduce sa afli cine esti tu cu adevarat si iti va dezvalui ca povestea ta de viata, oricat de incarcata ar fi de confuzie, suferinta, sau respingere, este doar o mica parte din tot ceea ce esti tu insuti. O parte care te tine blocat in tipare repetitive si iti limiteaza capacitatea de a trai in pace, de a iubi liber si de a avea succes in diferite domenii ale vietii tale.

Pentru a reusi sa te vezi asa cum esti tu cu adevarat trebuie sa pasesti in afara povestii tale personale ! Acest lucru il vom face prin ajutorul psihoterapiei. O asemenea actiune iti va permite sa renunti la zidurile care te inconjoara pentru a trai in afara blocajelor si a limitelor autoimpuse.

Pentru acest lucru este necesar sa iti vindeci ranile din suflet si sa te impaci cu trecutul tau, cu regretele tale, cu deciziile tale si ale celorlalti care te-au afectat si pe tine mai mult sau mai putin, trebuie sa ridicam valul de pe durerile care s-au strans in sufletul nostru de mult timp si sa imbratisam defectele si imperfectiunile care fac parte din natura umana.

Psihoterapia are drept scop sa te ajute sa cunosti cine esti tu in esenta fiintei tale, iti va servi ca si ghid care sa te conduca inapoi acasa, acolo unde, in interiorul fiintei tale sti ca te afli cu adevrat in siguranta.

Daca aveti intrebari sau doriti sa faceti o programare la Cabinetul Psihologic:
Maria Stefania Boldea
Psiholog. Psihoterapeut
Tel: 0726 227 085 Email: dmboldea@yahoo.com
WEBSITE: www.PsihologConstanta.ro

Va multumesc si astept cu drag sa ne cunoastem, si sa lucram impreuna.
Daca nu va pot raspunde cand sunati, inseamna ca ma aflu intr-o sedinta, si va voi cotacta eu negresit, de indata ce sedinta va lua sfarsit.
Va multumesc pentru rabdare si intelegere.

FOARTE IMPORTANT !!
Timpul meu este pretios. Tratez fiecare programare cu seriozitate maxima. Avand in vedere ca sunt si alti clienti, iar o consultatie dureaza 50 sau 75 de minute, la care se adauga pauzele dintre sedinte, VA ROG tare mult, cand va faceti programare sa O SI ONORATI !! Daca nu puteti veni, va rog SA ANUNTATI cu 24 de ore inainte, sau cat mai din timp, pentru a reusi, pe cat posibil sa imi rearanjez programul.
Daca va faceti o programare si nu veniti, si nici nu anuntati in timp util, timpul pus deoparte pentru dvs. nu mai poate fi folosit pentru o alta persoana, pentru ca programarile sunt deja facute.De aceea va rog sa fiti responsabil ! Respectand aproapele si dand dovada de Corectitudine si Bun Simt, va Respectati de fapt pe dvs !

Starea de bine si sanatatea sunt optionale ! Daca inca nu esti hotarat sa fii bine, te rog, nu suna. Lasa-i pe cei care stiu ce vor, sa sune. Decat sa ocupi timpul celor care ar vrea sa vina, si sa te razgandesti, mai bine nu suna ! Poti doar sa urmaresti pe altii care reusesc, si care fac ceva bun cu viata lor.

TU POTI TOTUL SI SINGUR. AICI TI SE ARATA DOAR CALEA CEA MAI BUNA !

Mai jos puteti urmari emisiunea in direct "Asta-i viata !" de pe Neptun TV
Tema emisiunii: "DEPENDENTA DE TUTUN. CUM NE LASAM DE FUMAT ?"
Invitati: Maria Stefania Boldea - Psihoterapeut
Vera Pal - Medic primar pneumofiziologie