Psihoterapie pentru Anxietate, Depresie, Atacuri de Panica, Fobii, Obsesii, Tulburari Psihice, Dezechilibre Emotionale, Dependente. Consiliere psihologica pentru Familie si Cuplu. Optimizare, si Dezvoltare personala.
ROmedic Cabinete medicale Constanta Cabinete Psihoterapie Psihoterapie Constanta

In cautarea partenerului potrivit

In cautarea partenerului potrivit
Este adevarat ca nu exista partenerul perfect, relatia perfecta sau dragostea perfecta. In schimb exista cateva calitati dupa care este bine sa ne uitam pentru a avea o relatie sanatoasa si echilibrata.

•Cavalerismul. Oricarei femei i-ar placea sa fie tratata precum o regina. Femeile sunt impresionate de barbatii care deschid portiera masinii sau trag scaunul la restaurant, aceasta fiind o garantie a faptului ca vor fi tratate cu politete si respectate.
•Respectul. Fii atenta la felul in care isi trateaza sora, mama sau alte cunostinte de gen feminin. Daca este respectuos si se poarta frumos sunt sanse foarte mari sa te trateze si pe tine la fel.
•Sentimentele. Alege un barbat care nu pune accent pe masculinitatea lui. Aceasta inseamna ca se simte stapan pe sine, ca-ti va intelege sentimentele si nu se teme sa-si manifeste latura feminina.
•Ambitie. Alege un barbat ambitios sau pasionat. In felul acesta vei sti ca este un barbat care-si doreste sa aibe succes si sa-si asume responsabilitati. Alege un barbat care nu se da repede batut si care nu este vesnic pesimist in legatura cu tot ce are de gand sa faca.
•Optimismul. Gaseste un barbat care este increzator si care stie sa-si poate de grija incat sa fie prezentabil si fermecator. Nu te va face de ras atunci cand va trebui sa-l prezinti prietenilor si rudelor.
•Umorul. Viata este plina de incercari si probleme. Este important sa fi cu cineva sufiecient de serios dar care stie cum sa te distraga de la toate problemele. Rasul creeaza o senzatie minunata, te face optimista si iti da putere sa fii pregatita pentru orice.
•Open mind. Ideal ar fi sa gasesti pe cineva care sa-ti impartaseasca principiile. Astfel in momentele grele nu apar conflicte ca urmare a faptului ca priviti lucrurile foare diferit. De asemenea indicat ar fi sa fie o persoana “open mind”.
•Fidelitatea. Loialitatea este foarte importanta pentru toti oamenii dar pentru femei in mod special, dragostea echivaleaza cu increderea.
Si cel mai important lucru este sa gasesti pe cineva care sa te inteleaga ca o femeie dar sa te iubeasca ca un barbat.
sursa: http://psiholog.wordpress.com/category/psihologie-individuala/page/11/