Psihoterapie pentru Anxietate, Depresie, Atacuri de Panica, Fobii, Obsesii, Tulburari Psihice, Dezechilibre Emotionale, Dependente. Consiliere psihologica pentru Familie si Cuplu. Optimizare, si Dezvoltare personala.
ROmedic Cabinete medicale Constanta Cabinete Psihoterapie Psihoterapie Constanta

VINDECAREA SENTIMENTELOR DIN INIMA TA

VINDECAREA SENTIMENTELOR DIN INIMA TA
“Vindecarea sentimentelor din inima ta” este o noua carte aparuta la editura Adevar Divin, ca o continuare a volumului “Sentimentele ingropate de vii nu mor niciodata.” Cartea isi propune sa ne ofere noi instrumente de constientizare a sentimentelor negative, de rezolvare a traumelor emotionale si a emotiilor distructive pe care le simtim in diferite momente ale vietii.

Cu totii venim in aceasta lume intr-o stare de puritate absoluta, de inocenta, de iubire, de acceptare, de iertare si de deschidere totala. Cand incepem sa crestem si sa ne familiarizam cu aceasta lume, incepem sa luam decizii si sa facem alegeri. Unele din ele sunt aprobate de parinti, iar altele nu sunt.

Concluziile formulate de parinti pot produce un impact devastatator asupra vietii copilului. Copilul decide de timpuriu ca viata este nesigura, nedreapta si irationala. El devine victima celor care il cresc si se simte neputincios si incapabil sa ii satisfaca.

Daca am suferit un abuz, le permitem adesea celor din jur sa ne controleze viata, intrucat am fost invatati de mici sa ascultam orbeste. Ranile sufletesti sunt inregistrate undeva in interiorul nostru, continuand sa astepte sa fie recunoscute si rezolvate.

Cum se nasc insa aceste rani? Ranae Johnson, un autor din domeniu, spune ca instinctul natural al omului este de a-si elibera emotiile chiar in timp ce acestea se petrec. Din pacate, reactiile spontane in fata traumelor sunt adeseori invalidate de cei din jur sau nu sunt tolerate de acestia, motiv pentru care ajung sa fie inhibate. Cand ajung la maturitate, ei sunt deja conditionati sa isi reprime, sa isi inmagazineze sau sa isi nege reactiile naturale in fata experientelor negative. Aceste fenomen sta la baza tuturor bolilor de care sufera oamenii, ca sa nu mai vorbim de disfunctiile din viata lor emotionala.

Un alt mecanism de autoaparare pe care si-l creaza oamenii si care ne aduce multa suferinta consta in construirea unui zid psihologic. De cate ori simtim o durere sufleteasca insuportabila, avem tendinta sa ne dorim sa nu mai simtim nimic. Ne construim un zid, care blocheaza fluxul energetic necesar pentru a ne mentine intr-o stare de echilibru si a merge mai departe. Insa mai devreme sau mai tarziu, el contribuie la deteriorarea completa a starii de sanatate fizica, emotionala si mentala, contribuind la disfunctii majore.

Un alt factor de luat in considerare este mostenirea sentimentelor, atitudinilor si convingerilor pe care le mostenim prin intermediul ADN-ului, de la stramosii nostri. Asadar, cand incercam sa ne vindecam, nu trebuie sa ne rezolvam numai propriile noastre probleme.

Atat timp cat nu vom constientiza existenta acestor aspecte, nu vom putea atinge starea de pace interioara dorita. Prin rezolvarea durerii, ranilor sufletesti, cuvintelor lipsite de amabilitate sau actiunilor rusinoase, inclusiv a sentimentelor rezultate in urma lor, putem pune capat unor afaceri vechi, ramase neterminate.

Daca te afli in plin proces de schimbare, de multe ori iti apar in fata optiuni sau alegeri similare cu cele din trecut. Daca esti constient de impactul sentimentelor tale asupra experientelor pe care le traiesti, tu poti face acum alegeri mai bune si mai intelepte, care te vor impiedica sa repeti aceleasi tipare comportamentale neproductive.

Noi am venit in aceasta lume pentru a ne descoperi si pentru a ne recunoaste adevaratul sine prin experientele pe care le traim. Oamenii care traiesc experiente de moarte clinica afirma ca noi suntem cei care ne-am ales circumstantele vietii, inca inainte de a ne naste, cu scopul de a descoperi astfel adevarul sinelui nostru. Ce alt vehicul ne-ar putea ajuta mai mult sa ne echilibram decat propriile noastre experiente de viata, care ne determina sa cautam in permanenta raspunsuri?

Atat timp cat traim pe Pamant, noi nu detinem o cunoastere pura. Cum i-am putea judeca in aceste conditii corect pe semenii nostri? Acestia traiesc o viata pe care noi nu o cunoastem. Daca am accepta acest adevar, am renunta sa ii mai invinovatim pe cei care ne-au ranit, umplandu-ne de resentimente impotriva lor. Acesti oameni au aparut in viata noastra pentru un motiv precis. Ei sunt profesorii nostri.

Daca doriti sa va vindecati resentimentele, regretele si sa traiti intr-o stare de pace si liniste a sufletului, sunteti incurajat sa cautati ajutor de specialitate.
Sursa: http://www.aimee.ro/dezvoltare-personala/relatii/vindecarea-sentimentelor-din-inima-ta/

*** IMPORTANT: In acest cabinet puteti beneficia de ghidare prin exercitii si tehnici psihologice specifice: reprogramare mentala, psihanaliza, meditatie si relaxare, exercitii de hipnoza in stare de semiconstienta, pentru vindecare.
Sunteti ajutati sa găsiţi acele amintiri celulare care se corelează cu problemele de sanatate: fizica, mentale, emotionale, comportamentale care le aveţi şi, apoi, sa le vindecaţi.

Cabinetul este acreditat de Colegiul Psihologilor din Romania, cod 1CT1109 - Comisia de Psihologie Clinica si Psihoterapie, functioneaza la adresa: Str. Nicolae Grigorescu. nr. 87. Constanta si detine toate aprobarile necesare pentru functionare conform cu legile in vigoare.

TU POTI TOTUL SI SINGUR. AICI TI SE ARATA DOAR CALEA SIGURA SI CEA MAI BUNA !

Daca aveti intrebari sau doriti sa faceti o programare la Cabinetul Psihologic:
Maria Stefania Boldea
Psiholog. Psihoterapeut. Life Coach
Tel: 0726 227 085
WEBSITE: www.PsihologConstanta.ro

Va multumesc si astept cu drag sa ne cunoastem, si sa lucram impreuna.
Daca nu va pot raspunde cand sunati, inseamna ca ma aflu intr-o sedinta, si va voi cotacta eu negresit, de indata ce sedinta va lua sfarsit. Va multumesc pentru rabdarea si intelegerea dvs.

FOARTE IMPORTANT !!
Timpul meu este pretios. Tratez fiecare programare cu seriozitate maxima. Avand in vedere ca sunt si alti clienti, VA ROG tare mult, cand va faceti programare sa O SI ONORATI !! Daca nu puteti veni, va rog SA ANUNTATI cu 24 de ore inainte, sau cat mai din timp, pentru a reusi, pe cat posibil sa imi rearanjez programul.
Daca va faceti o programare si nu veniti, si nici nu anuntati in timp util, timpul pus deoparte pentru dvs. nu mai poate fi folosit pentru o alta persoana, pentru ca programarile sunt deja facute.De aceea va rog sa fiti responsabil ! Respectand aproapele si dand dovada de Corectitudine si Bun Simt, va Respectati de fapt pe dvs !

Starea de bine si sanatatea sunt optionale ! Daca inca nu esti hotarat sa fii bine, te rog, nu suna ! Lasa-i pe cei care stiu ce vor, sa sune. Decat sa ocupi timpul celor care ar vrea sa vina, si sa te razgandesti, mai bine nu suna ! Poti doar sa urmaresti pe altii care reusesc, si care au curajul sa faca ceva bun cu viata lor.

Mai jos puteti viziona Emisiunea: "Asta-i viata !" de la Neptun TV
Tema emisiunii: "Imbatranirea prematura a creierului si prevenire. "
Invitati:
Maria Stefania Boldea - Psiholog. Psihoterapeut - Constanta
Luiza Spiru - Medic. Director al Institului "Ana Aslan" - Bucuresti